Hai Mada81lina !!! Minuni de Nov-Dec 2012 (37)
Raspunsuri - Pagina 13
irilac31 spune:
Felicitari Menics, sa te recuperezi repede si mult laptic. Bun venit bebe Alex,sa fii sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor tai.
Manu, asteptam sa ne povestesti cum a fost
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
31+
A.C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui menics intru pe fuga fetelor, sa va anunt ca duminica la ora 7.30, alex a venit pe lume, la 4 kg, 53 cm..totul e perfect, maine ne externam si voi reveni cu amanunte. pupici si imbratisari... fetelor e minunat!!!! 37+ |
Menics,iubita !!!!!!!!!!
Sa va traiasca,sa fie sanatos si mancacios !Sa va aduca numai si numai bucurii !
FELICITARI,MENICS !
Alina 36+ mami de Delia ( 6 ani)
lalala13 spune:
FELICITARI MANUUUUU
Sa iti traiasca uriasul si sa va bucurati de el! Stiu prin cate ai trecut pana aici si sunt convinsa ca acum te simti pe deplin implinita! Te sarut cu drag!
laurika1982 spune:
Felicitari Menics!!!!!
Bine ai venit bebe Alex!Sa fii sanatos,voios si mancacios!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 34+ cu
aschiutza spune:
Angiuta, ai aflat pina la urma ce boala e Ringelröteln si cum se traduce in romana? La gradinita lui Florian a aparut un caz, nu in grupa lui, dar deja imi fac griji.
Esti inca sub observatie sau a trebuit sa faci ceva special?
douradoudou spune:
eu am facut grup pe fb..am adaugat-o pe manu ..si pe alina..mai astept pe pm id-uri
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
douradoudou spune:
[quote]citat din mesajul lui aschiutza
Angiuta, ai aflat pina la urma ce boala e Ringelröteln si cum se traduce in romana? La gradinita lui Florian a aparut un caz, nu in grupa lui, dar deja imi fac griji.
Esti inca sub observatie sau a trebuit sa faci ceva special?
------------------
Still looking for pieces of heaven...
[/quote
e a 5a boala a copilariei..un virusache...primele semne :obrajii rosii ca si cum ar fi luat ceva palme peste fata :)...apoi eruptie pe maini, picioare si trunchi..dupa vreo saptaman uneori 2, eruptia dispare complet..ca la orice boala a copilariei,fara tratament..doar tylenol pt durere la nevoie cica da ceva dureri de articulatii...poate sa apara si febra, aia cred ca stiti o lasati putin nu o atacati din prima ca altfel zace copilul si mai mult cu boala ..febra e sistemul de aparare impotriva virusului..
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
vreausaninga spune:
FELICITARI MENICS
BUN VENIT PE LUME ALEX!!!
Sa fii sanatos, mancacios si necolicios!
Mamico, sa te refaci repede si sa va bucurati de minunea voastra!
36+
"buburuzul" Ianis Andrei
IPopica spune:
Hello burti
Menics, felicitari! Alex bine ai venit!
Madalina
Furam azi la preanestezic; f dezamagita doamna ca nu am avut in viata mea vreo operatie ca sa stie cum reactionez . M-a cautat de tensiuni, de vene, de alergii, am completat ditai formularul si ramane sa vedem daca o sa ma umflu sau nu
Am facut si consultul neonatal; aici m-am cam strambat nitel la doamna doctor, ca mi-a spus ca si daca a iesit la amnio ca donsoara nu are CMV de la mine, tot exista un risc sa i-l fi pasat intre timp. Asa ca ne va testa pe amandoua si dupa nastere si in caz ca-l are o sa urmeze o perioada nu tocmai vesela. Sa speram ca nu va fi cazul, ca mor cu ei de gat.
Apoi m-am dus la mine la job, sa-mi salut sefii si colegii; io eram ca o floricica dupa o luna de stat acasa, astia dadeau in branci pe-acolo . M-au anuntat ca m-au inscris la un nu stiu ce curs in aprilie, cate 4 ore pe zi dupa amiaza; le-am zis ca o sa ma duc cu fi-mea taras dupa mine . Probabil ca atunci va fi asa ca o boare de prospetime respectivul curs; oricum am pe cine sa chem sa stea cu cea mica, si pe atunci va avea cam 5-6 luni nu cred ca va mai fi asa o problema cu alaptatul (sper de fapt). Cam toti au belit ochii cand le-am spus ca incerc sa nasc natural, de parca cine stie ce minunatie mi-am pus in cap.
Oricum sunt extrem de flower power (deocamdata). Ce-o fi o fi, sanatoase sa iesim din asta. Mi-am propus sa nu ma stresez de nimic, nu-mi fac nici un plan de nastere, n-am nici o pretentie legata de glucoze, lapte praf etc. Am bifat pe lista lor ca vreau sa alaptez si ca vreau si rooming in. Daca s-o putea bine, daca nu, nu. Cand o aduc acasa ii fac io ce vreau si cum vreau. In spital decid doctorii ca de-aia sunt doctori. Nu mai citesc nimic despre nici un travaliu si despre nici un tip de nastere, sar direct la ingrijirea nou nascutului si cu tupeu inainte.
Bubule, se spune ca baietii sunt mai lenesi; poate depasesti termenul . Cu Medlife sper sa nu avem probleme, oricum dupa povestea Silviei am decis sa scoatem niste bani sa-i avem in casa "just in case" si ca alternative avem: 1= Giulesti; 2= Filantropia; 3 = Elias. Dar ma rog sa decurga totul normal acolo.
Cellena, mi-o va imbraca mama, ca ea-i tricoteaza costumasele surpriza. Am inteles ca are si unul mai gros in lucru. Probabil cu body si nadragei pe sub el. Si daca o fi frig rau, cu o paturica peste si in cosul de transport (nu scoica, nici landou, ci pur si simplu un cos de fas). De costum de fas nu cred ca se va pune problema (cel putin nu la mine). Incearca un combinezon haios de polar (au la H&M si C&A) de pus peste un body sau salopetica subtirica.
Fetele, ne inmultim! (sau ne-am inmultit deja, si-acum culegem roadele )
gogoasa hormonizata
S.ellena spune:
Felicitari Menics! Sa fiti sanatosi amandoi, sa va aduca bebe doar bucurii si sa va bucurati de el.
33+ cu Eva Maria