Hai Mada81lina !!! Minuni de Nov-Dec 2012 (37)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Uitati si aici o maimuta, se face doar un pic diferit de a mea dar la urma urmei fiecare poate sa-i foloseasca un pic imaginatia si sa le individualizeze. http://www.craftpassion.com/2012/04/how-to-sew-sock-monkey.html/2

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

Dannah scumpa nu te mai ingrijora! Eu am problema asta de pe la 28 de sapt, femurul mai mic decat sapt in curs iar capul mai mare cu vreo 3 sapt!!!! Sa lesin nu alta! L-am zapacit pe dr la fiecare vizita, daca are ceva la caput??? Mi-a zis ca e o prostie sa ma tot stresez, pt ca eco are in memoria lui niste masuratori obtinute in urma unei medii facute la x sarcini in sapt y, dar ca nu toti copiii se dezvolta la fel, SI mai ales poate ca nici el, dr nu prinde punctele exact pt ca imaginea poate sa nu fie foarte fidela.
In concluzie: stai linistita! Cel mult vom avea niste bb mai caposi si cu minte muuulta!

36+
"buburuzul" Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Vreau si eu cafea, ca sunt zombi. Parca nu imi mai ajunge somnul

Cu capul mi-e mai bine. Mi-am luat tensiunea (ce-i drept cu de-ala de incheietura) si a fost cel mult 12 cu 7. Sincer nu cred ca asta e problema, ca nu o fi el nu stiu ce aparat, dar mie pana acum chiar mi-a indicat corect, comparativ cu cel de brat (au fost mereu valori foarte apropiate). Probabil ca e de la oboseala, ca eu de vreo luna nu mai dorm bine deloc. Si cand dorm visez numai bazaconii care mai mult ma agita si nu ma odihnesc defel. Plus ca am stat mai mult in casa din cauza burtii si plus ca e foarte posibil sa fi tras si nitel curent.

Eu una nu mai sunt in stare sa nominalizez, ca azi-noapte iubita mea Andreea cred ca s-a inteles cu Misso a Dourei sa ne tinape noi treze. Ea a adormit, dar s-a fatait toata noaptea si m-a tot strigat si s-a tot carait. Plus ca am tot mers la pipi din cauza Sofiei, care chiar nu a avut somn; toata noaptea a dansat prin burtica, draga de ea.

Va pe toate. Lasati stresul, care aveti ocazia odihniti-va, relaxati-va.

Gina 37 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Multumesc fetelor pentru urari sunteti niste dragute.

Dannah mie la ultima ecografie la 31w3 mi-a iesit bebe cu 5 zile mai mare,1,800 g desi mi se spusese ca e cu 10 zile mai mare.
BPD 8,6 cm 32w4d
HC 31,0 cm 31w6d
AC 24,5 cm 31w4d
FL 6.1 cm 31w6d
HC|AC 1.27
Sper sa iti fie de ajutor,mie mi-a spus ca e un copilas mare desi vad fete cu bebei mai maricei la aceleasi saptamani sau mai mici.

Bubu asteptam vesti de la tine,iti tinem pumni sa fie totul in regula mamica si pe Nicholas.

Onutz si Iulia si de la voi asteptam vesti despre bebei

Onutz imi pare rau ca si pe tine te tintuiesc contractiile la pat,hai ca nu mai e mult si gata vine Lucianul mult iubit

Andie ai mare grija cu tensiunea

32+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Am uitat sa schimb saptamana la semnatura. Am intrat in 38

Dana si eu zic sa nu te ingrijorezi pt diferentele de la eco.

Gina 38 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Am schimbat si saptamana azi, suntem copilasi mari.Am mai trecut de una,sper sa trecem usor, usor de saptamanile astea cel putin pana la 37

33+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Neata fetelor!

eu inca la munca, dar ma consolez ca mai am de muncit doar o saptamana, pe 1 nov intru in concediu, asta daca sta printesa mea pana atunci la caldurica.

Angiuta super ideea cu confectionatul de jucarii, eu i-am comandat ceva asemanator de pe amazon, nu ma stiu cu ata si acul si am doua maini pe stanga . o papusica din asta e de fapt cadoul ce il va da Robin surioarei lui cand se vor vedea.

Maine merg si eu la ginecolog (n-am mai fost de 6 sapt), sunt curioasa cum stau cu colulul si ce pronostic imi da.

Madalina parca maine e ziua cea mare? agit deja pom-pom-urile pt tine, ce moment frumos cand vezi fatuca aia mica pentru prima data

Cum zicea cineva, nu cred ca mai e vreuna sa dormim bine noaptea dar vin nopti asemanatoare asa ca suntem deja pregatite

La mine vine mama o luna, cat sa ma scoata din oboseala mare si din post partum, apoi ma descurc cu sotul, sper.
va tuc si ma bag la treaba, o zi cat mai buna tuturor!

Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010
asteptand inca o minune 37 s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Angelique - Da, e clar. M-am linistit. Si eu am exact acelasi DBP ca si tine la 32 saptamani (8.61 cm), si ecograful a indicat valoarea ca fiind normala pentru 34.5 saptamani :)) Da asta m-am speriat. E clar ca sunt calibrate diferit sau naiba stie. La tine e in grafic, la mine e cu 2 saptamani peste...In rest sunt cam la fel masuratorile.
La 32 sapt si 4 zile:
BPD: 8.61 cm (34.5 sapt)
HC (aici am doua valori): 30.83 cm si 30.72 cm - (34.2 sapt)
AC: 29.51 cm (33.3 sapt)
FL: 6.18 cm (32.0 sapt)

De fapt femurul nu e in urma, celelalte sunt in avans.
Oricum multumesc pentru grija si informatii

mamica de Mara - 3 ani si jumatate si viitoare mamica de Mark 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

intru pe fuga fetelor, sa va anunt ca duminica la ora 7.30, alex a venit pe lume, la 4 kg, 53 cm..totul e perfect, maine ne externam si voi reveni cu amanunte.
pupici si imbratisari... fetelor e minunat!!!!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Felicitaaaaari Menics!!!

Ema de 32+

Mergi la inceput