sarcina cu embrion nedezvoltat
Raspunsuri - Pagina 3
emilia.m spune:
Eu fac Clexane de 0.2, e 70 ron cutia la farmacia de la parterul blocului meu si le iau compensate pentru ca le merit compensate, ca platesc de cand aveam 18 ani asigurari medicale in tara asta, asigurari pe care nu le folosesc decat mult prea rar (n-am mai luat o reteta compensata in afara de asta de Clexane si n-am mai fost la un spital de stat pentru nimic de cand aveam 14 ani si acum am aproape 30).
In alta ordine de idei, am prietene in Belgia, Olanda si UK care au probleme si n-au parte de medici buni. Revin in tara de fiecare data cand au nevoie de tratament, analize si asa mai departe.
Pe mine medicii de la un spital din Franta m-au vazut cu rosu in gat pronuntat + puroi (amigdalita pultacee) si febra 39.9 dupa paracetamol si aspirina si m-au trimis acasa sa beau ceai cu lamaie.
Mi-a trecut infectia dupa 7 zile de Augmentin luat dupa ce-am revenit in tara. Noroc ca ma intorceam a doua zi si de la aeroport m-a dus taxiul direct la spital. Am zacut tot timpul in avion si la un moment dat aveam halucinatii deci nu vreau nici sa ma gandesc ce temperatura aveam atunci.
Fata din UK are sindrom de ovare polichistice, a pierdut o sarcina la 6 saptamani din cauza lipsei de progesteron, nu s-a eliminat bine desi sangera rau si a facut febra mare, au trimis-o acasa cu indicatia sa ia paracetamol! A venit in tara sa rezolve problema cand deja era in prag de septicemie, abia i-au salvat uterul si a sta pe antibiotice administrate intravenos 10 zile.
Am fost langa ea la spital cand s-a intamplat toata treaba si am auzit comentariile medicilor la adresa "colegilor lor" din UK.
Ma bucur ca n-ai avut probleme in a elimina sarcina oprita in evolutie dar hai sa nu generalizam, nu-i toata lumea ca tine, eu am exemple care au reactionat diferit. O colega de liceu a facut avort medicamentos la cerere, era in 5 sapt si a sangerat litrii.
16+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2, Aspenter 1 la 3 zile, Elevit 1 la 2 zile, Euthyrox 100, Medyn 1 la 2 zile, Magne B6, Vit C si Utrogestan
emilia.m spune:
Samuela, ce-ai mai facut, esti ok?
16+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2, Aspenter 1 la 3 zile, Elevit 1 la 2 zile, Euthyrox 100, Medyn 1 la 2 zile, Magne B6, Vit C si Utrogestan