Ce gatim azi (91)
Raspunsuri - Pagina 5
mina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Ia ziceti voi aici cu e cu berea si lamaia la bait,marinat,sos..am niste carne de vitel da` vitelul ala a zburdat toata ziua si e cam tare... Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
Pai ai doua solutii:
- fie prepari friptura dupa reteta Roxanei adaugand si un paharel de bere, iese frageda garantat, eu-s antitalent la fripturi de vita si mi-a iesit super
- fie faci o marinata din (amintesc aleator, poti sa adaptezi): bere, ulei de masline, ceapa, condimente, zeama de lamaie si lasi carnea acolo peste noapte la frigider iar a doua zi o prepari cum vrei tu.
Dar daca te grabesti as recomanda prima varianta, in 1,5 max 2 ore e gata
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Alizee spune:
Ciorba de curcan
Tocana de cartofi cu piept de pui
Placinta cu mere si pere
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Ginger00 spune:
Eu cand fac carne de vita o innec in vin rosu si o las pe foc pana se evapora , apoi adaug condimente sau legume- iese frageda si delicioasa
Eu zilele astea am facut :
Varza à la Cluj;
ravioli cu unt si salvie ;
vinete cu maioneza
pe maine :
am pus la bait un pui intreg (il fac la rotisor) cu cartofi crocanti la cuptor si acritura (gogosari facuti in Romania de socrella)
lasagne
J G spune:
Tocana pe pui cu legume
Supa crema de rosii
www.prin-casa.ro/?p=2529" target="_blank">Cookies cu ciocolata
danyalo spune:
ieri: ciorba de burta
ficatei cu ceapa si piure de cartofi
azi: piept de pui la gratar cu cartofi prajiti si salata
Anda08 spune:
mancarica la cuptor: cartofi cu conopida, si salata de varza rosie cu ceapa verde
O zi frumoasa tuturor!
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
oanka80 spune:
-bors de curcan cu zdrente de ou
-pulpe cu ciuperci la cuptor cu mujdei si mamaliga
-chec cu cacao
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
roxanaz spune:
mina, in ce "hal" arata cookies-urile!!!! suuper!!!! ce bine imi pare ca a iesit ok friptura cu lamaie, si eu o ador asa.
foarte rar mi s-a intamplat ca dupa tratamentul asta sa ramana o carne de vita tare, dar probabil ca in cazurile acelea nici Sfantul Duh nu ar fi putut-o fragezi
si ca sa fiu on topic:
- supa de vita cu taitei, rasolul separat cu hrean si legume
- lasagna pentru impatimitii Garfield si nu numai
- briose cu smochine, bune!!! si destul de sanatoase (cu o parte faina de migdale si nu prea dulci)