Ce gatim azi (91)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Ieri (mai avem si azi)
Budinca de macaroane cu branza sarata
Snitel de pui cu piure de cartofi
Salata rosii

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Ciorba de curcan acrita cu macris
Mancare de varza cu afumatura
Prajitura cu banane

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

ciorba de scarita afumata acrita cu putina zeama de varza
sarmale cu mamliguta
prajitura cumparata :)


Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mina
Friptura de vita, o faci pe aragaz sau in cuptor?


mina, scuze, am fost plecata o saptamana. pe aragaz, pe cel mai mic ochi dat la flacara cea mai mica. cred ca merge si in cuptor fara probleme, bineinteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Citat:
citat din mesajul lui mina
Friptura de vita, o faci pe aragaz sau in cuptor?


mina, scuze, am fost plecata o saptamana. pe aragaz, pe cel mai mic ochi dat la flacara cea mai mica. cred ca merge si in cuptor fara probleme, bineinteles.


mercic. tre sa o incerc ca s-a saturat famelia de curcan, iar de porc se declara ca nu mananca ;)

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mie imi place de mor asa vita. si cand ma plictisesc de lamaie pun vin/bere. care se evapora si dau un sos minunat. chiar ieri am facut pulpele de la un pui "de taran" , in bere. cu piure.
felul 1: ciorba de "verisoare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

eu fac mereu carnea de vita sau porc cu vin - o fragezeste si ii da un gust deosebit, in bucataria italiana se foloseste des ,inclusiv sosul de la ragu bolognese se face cu vin
De cina chiar acum fac tocanitza de porc cu mamaliga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Am facut aseara friptura, Roxana. In terina de fonta in cuptor. Tare buna a iesit, imi place ca merge f bine si rece in sandvisuri - ca eu am o problema cu pachetelul, fiul e mare mancacios si vreau sa evit cat pot mezelurile.
Data viitoare pun mai multa ceapa ca are un gust divin cu lamaia si toata combinatia de sos ce iese din carne.
Si da, vin alb, roze, sau bere merg in multe variante de friptura, dar si la marinat carnea.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

ciulama de ciuperci cu mamaliguta
ciorba de vacuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Ia ziceti voi aici cu e cu berea si lamaia la bait,marinat,sos..am niste carne de vitel da` vitelul ala a zburdat toata ziua si e cam tare...

Mergi la inceput