Ce gatim azi (91)
Raspunsuri - Pagina 39
J G spune:
Supa de legume cu taitei
Curry de pui cu taitei de orez
www.prin-casa.ro/?p=1185" target="_blank">Vinete cu parmezan
principe spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ginger00 Eu in sfarsitul de saptamana am facut : - Nuggets de pui cu cartofi piure - Salata de vinete - Tocanitza de vitel cu mamaliga - lasagne - gombotzi cu prune Pe diseara am pofta de spaghette cu ulei ,usturoi,alici (nush' cum ii zice la pestisorii aia sarati tare) si parmezan muuuuuuuuuult Mamica de gemenasi smecherasi |
anchoa
Anda08 spune:
ieri un "chec" cu morcovi
iar astazi cred ca o supa de linte rosie
www.supereva.ro/info.asp?id=850" target="_blank">Super Eva - Carte inteligenta de bucate - Jurnal de sarcina - Despre dragoste - Nume de Copii
Ginger00 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda141 Cum faci hamburgherii ? As vrea sa incerc si eu. Multumesc. |
Hamburgerii ii iau din macelarie, eu aleg carnea (de vitel) si ei mi-i prepara.Aici nu sunt foarte condimentati si e foarte ok pentru copii.
osna spune:
cred ca ne paste o raceala,suntem toti cu nasul prin batiste asa ca merge bine o supa crema de legume.
am facut si jumatate de portie muffinsi cu amarettini pentru junior.
o zi cu soare sa aveti!
osna spune:
azi am gatit pentru 2 zile:
-ciorba de porc cu zeama de varza
-fasole batuta(am folosit o conserva gata fiarta)
-paine de casa
-tarta cu cacao,capsune congelate si fulgi crocanti
sa aveti o primavara frumoasa si un week-end minunat!
Anda08 spune:
ieri am facut o prajitura cu malai si branza
www.supereva.ro/info.asp?id=850" target="_blank">Super Eva - Carte inteligenta de bucate - Jurnal de sarcina - Despre dragoste - Nume de Copii
J G spune:
www.prin-casa.ro/?p=2828" target="_blank">Curry de pui cu cartof dulce
Chipsuri din cartof dulce
Crema de ton pentru sandwichuri
Placinta cu mere
cristoiu spune:
Eu am facut paine de alac. A trebuit sa ma uit in dictionar, cica asa ii zice, alac. In Germana Dinkelbrot. E neagra si buna si miroase toata casa.
Ieri am facut pudding de vanilie din ingrediente, nu la plic. Nu mi-a iesit, cred ca am pus dublu cantitatea de lapte. Mai incerc maine o data.