Ce gatim azi (91)
Raspunsuri - Pagina 31
giulia81 spune:
eu cred ca execut pt cina niste cremwursti umpluti
"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun. (Arthur Schopenhauer)
cinta spune:
piept de pui curry cu piersici din compot, ananas si banane in sos de smatana dulce plus garnitura de orez.
usor de preparat si super gustos.
Ginger00 spune:
Azi la amiaza ca sunt acasa cu copii bolnavi:
pt copii:
orez fiert cu parmezan si ulei de masline
un ou fiert cu paine proaspat coapta
pentru cei mari:
fusilli alla diavola(cu sos de rosii si ardei iute)
omleta cu cabanos
pe diseara fac paprikas de pui cu smantana de casa
padi spune:
Meniul de azi:
- supa de rosii
- cartofi hasselback (acordeon) - am facut ieri o tava mare, dar mai am cateva bucati
- salata de arpacas
osna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giulia81 eu cred ca execut pt cina niste cremwursti umpluti |
poti sa dai detalii te rog,as incerca sa fac pentru junior.
Katya spune:
JG, ma tot tin sa-ti spun ca am facut reteta ta de placinta cu ciuperci, a iesit f buna, exact ca a ta din poza. Am urmat toti pasii, m-am impotmolit doar cind am scos aluatul din frigider, ca nu se mai intindea. Ce era sa fac? L-am bagat la microunde dar pt asta tot a iesit cum spuneam, ca a ta,mersi
A, iahnie de fasole cu salata de varza.
J G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katya JG, ma tot tin sa-ti spun ca am facut reteta ta de placinta cu ciuperci, a iesit f buna, exact ca a ta din poza. Am urmat toti pasii, m-am impotmolit doar cind am scos aluatul din frigider, ca nu se mai intindea. Ce era sa fac? L-am bagat la microunde dar pt asta tot a iesit cum spuneam, ca a ta,mersi A, iahnie de fasole cu salata de varza. http://pentru-raisa.blogspot.com |
Ma bucur mult sa aud ca ti-a iesit, multumesc ca mi-ai scris
Da, daca e prea tare aluatul cand il scoti din frigider trebuie incalzit. Alta varianta e sa-i dai cateva facalete in cap, se inmoaie
giulia81 spune:
mancarica de mazare
"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun. (Arthur Schopenhauer)