Ce gatim azi (91)
Raspunsuri - Pagina 10
adriana15 spune:
supa-crema de mazare
ghiveci cu muuuulte legume si carne de vacuta
desert diseara clatite cu nutella
Adriana, 37+, mamica de Raissa
J G spune:
Porc la cuptor, cu legume
Salata de sfecla rosie
www.prin-casa.ro/?p=2559" target="_blank">Saratele cu branza
Pandispan cu caise din compot
ali762000 spune:
- Ciorba de pui a la grec
- Orez cu ciuperci si snitele din piept de pui
iar desert o sa vad daca o prajitura sau clatite
Tonia Antonia spune:
Supa de fasole toscana (JG)
Spanac cu ochiuri
Varza calita cu pulpe de pui
Clatite
carmencat spune:
ciorba de fasole uscata cu afumatura
fasole batuta
salata de vinete
pulpe de pui la cuptor in sos de vin
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.
giulia81 spune:
ciorbitza de cartofi cu tarhon
polenta alla Boscaiola
"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
mina spune:
Supa crema de legume cu cartof, morcov, pastarnac, ceapa, praz, dovlecel, gulie, conopida, pastai si ardei.
Tocana de ardei copti cu pulpe de pui
Clatite
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
giulia81 spune:
ciorba de fasole boabe
copanele de pui cu mustar si sos de rosii cu garnitura de orez
cu ceva intarziere si scuzele de rigoare am sa scriu aici reteta de la chiftelute de fasole verde (ma intrebase cineva cu cateva pagini bune in urma):
200 gr fasole verde fiarta (eu am folosit din borcan, care e deja fiarta)
200 gr sunca presata
2 cartofi fierti
3 oua
2 fire ceapa verde
1 leg patrunjel tocat
2 catei usturoi
2 lg faina
3 lg pesmet
sare, piper
ulei
Tai tecile de fasole in bucatele mici (daca sunt crude le oparesti 5 min in apa cu sare si le scurgi bine).
Fierbi cartofii in coaja, le cureti si le pasezi cu furculita.
Amesteci fasolea cu cartofii, sunca cubulete, ceapa rondele, ouale batute, patrunjelul, usturoiul zdrobit, faina, sare si piper.
Din compozitie formezi chiftele mari, le treci prin pesmet si le prajesti in ulei pe ambele parti.
Se serveste cu cartofi natur sau orez.
"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."