Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *450*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anaan, sanatate multa


Bebestrumpf uite aici pantalonii de gravida donati de Kea http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=45383 sunt ff frumosi sa stii







Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

[quote]citat din mesajul lui inapreda

TEMA DE UICHEND

1. La 20 de ani toti eram plini de vise. Care dintre ele vi s-au indeplinit? Care nu? In ceea ce priveste ultimele, ati renuntat la ele?
Sa ma marit cu un neamt frumos, destept si bogat ca sa stau in Germania. A doua s-a implinit, prima nu mai e cazul

2. Ce job aveti? Faceti ce va place? Daca nu, ce v-ar placea sa faceti? Da


3. Daca ar fi musai sa scrieti o carte, ce tema/titlu ar avea?
Ceva depsihologie...

4. Daca ar fi sa-i puneti o singura intrebare lui...Scarlet O' Hara care ar f aceasta?
Daca ar putea face ceva altfel, care ar fi acel lucru?

5. Filmul preferat? Melodia preferata?
"Private practice". Diamonds (Rihanna), Masterpiece (Madonna)

6. Partenerul actual se suprapune peste imaginea partenerului ideal? Detaliati.
Da in unele aspecte: brunet, tandru instictiv si se impune ca barbat cand e cazul.

7. Daca ar fi sa alegeti perechi de tufete, ce aranjamete ati face? (cred ca sint ambigua; incerc sa explic: pornind de la o trasatura/caracteristica, cuplati cite 2 tufete care sint definite cel mai pregnant de trasatura respectiva; ex: cele mai romantice, cele mai zalude, cele mai bune naratoare etc)
Romantice: Anamariane, Pisik, Dodo-Pui, chiar si eu
Indraznete: Bianca, Andiaroro, Pisigri
Naratoare: Anca, Simplyana, Ilinca
Intelepte: Anaan, Novus
Frumoase: Olishka, Gaza

8. Daca ar fi sa flirtati premeditat care ar fi scenariul ideal? Nu stiu Flirtul pentru mine e o chestie spontana

9. Care sint diferentele majore intre Femeie si Barbat? (pentru ca s-a tot vehiculat pe aici ideea ca "Barbatii sint de pe Luna, si femeile de pe Marte" -s-ar putea sa fi gresit )
Femeile se gandesc prea mult, analizeaza, despica firul in patru, si asta le dauneaza atat lor cat si celor din jur. Barbatii sunt mai simpli

10. Ce parere aveti despre sexul in grup? (am vazut recent un film in care sexul in grup facea parte din terapia de cuplu) Va tenteaza? De ce da, de ce nu?
N-am nimic in comun, dar nici impotriva In tinerete aveam o fantezie de genul asta, insa cand s-a ivit ocazia, am refuzat





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

ilinica

teoretic, cred ca trebuie succesiune, si chiar daca nu pt buletinul de acum, dar pt alte situatii viitoare.

Dar, intreb, oare, pe moment, nu poti sa faci buletin pe adresa soacrei, ca.. banuiesc ca te-ar lua in spatiu, nu?

eu, daca nu as avea pe moment acele milioane, asa as face, poate iti este utila si tie info.

bafta!

***

aaa, si nu ca sa ingreuneaz, insa, la mine, situatia a fost similara, si, cand am facut succesiunea dupa tata [si mama murise multi ani inainte], a trebuit sa fac succesiune DUBLA, pt ca tata nu facuse dupa mama. Pretul nu a fost dublu, dar stiu ca a fost o idee mai mare decat succesiunea simpla. [stiu, e aiurea, mai ales ca ,asa succesorala era FIX aceeasi... nu avusesera loc deloc schimbari]

asa ca, pe moment, ramane varianta soacra.

...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Tufete, io-s shocata. Adica mie mi se pare iesit din comun, da' poate nu e, asa ca va povestesc oricum:))
In iulie cand abia renuntase Sophiphi la scutece am fost cu niste prietene in parc iar ea luandu-se cu joaca cu copiii lor, fugind de-a lungul si de-a latul, a facut Pishu pe ea. Chiloti de schimb aveam si din intamplare shosete dar altceva nu asa ca i-am dat chilotii si sosetele si am ramas asa sa-l asteptam pe Andrei cu blugii, ca parcul era la 10 minute de casa.
Si stateam amandoua pe jos (ea la mine in brate) langa un leagan. O amica ne-a facut poze dar de la distanta, nici n-am stiut ca ne pozeaza in timp ce-l asteptam pe hazband.
No, in fine, azi ma abordeaza amica pe mess sa-mi dea pozele. Le pun rapid pe FB si vine Sophia de la baie si surprinde o poza pe ecran. Bai, s-a uitat o secunda si a descris tabloul:"tati talonii abastri, bine? Sosia pishu, chiotzi si sosete, pac, pishu Sosia"
Traducere:"tati urma sa aduca pantalonii albastri fiindca Sophia a facut pishu in chiloti si sosete, in parc".
Amu cum mama hoherului a tinut ea minte chestia aia incat sa i se declanseze amintirea la 1 secunda dupa ce a vazut poza aia?! Din iulie? No, nu stiu, mie mi se pare ca are o memorie super tare, asa a avut de mica, v-am mai zis cum stia la 2 ani drumul exact catre balta in care se jucase cu 1 zi in urma...


IULIA va invinge CANCERUL

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.



Ianis imi povesteste ce-am facut acum un an jumate la mare in Grecia si ma tot intreaba cand mergem la piscina la Mikos.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Fetelor cand vreti sa facem intalnirea? Stabilim o data anume? Va intreb deoarece trebuie sa mergem la Deva si as pleca dupa intalnire. Haideti va rog sa ne hotaram ca sa-mi fac si eu programul. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Salut!

Multumesc si eu, tarziiiuu, pentru aprecierile si urarile la adresa domnului Brosc! Si pentru ca multe fete vor sa stea de vorba cu mine!

Ramona, ce ai patit tu in maternitate se mai numeste cumva si "glob"?
Multa sanatate de-aci inainte, intregii familii! Natalia e tare dulce si frumoasa, si Stefan la fel!

Olga, si eu vreaaau sa ne vedeeeem!!!!Sa-mi zici atunci, aproape, ca sunt tare scurta de memorie!

Ilinca , tu cand ziceai ca vii cu husband aici? Sa punem la cale 'ale 3 zile! Stiu ca era undeva prin iarna (dar parca intervenise o schimbare), ma chinui sa-mi amintesc de, uite, o saptamana, si nimic! Varza sunt!

Mimiloi e in concediu saptamana asta, v-am zis, asa ca nu prea pot sa atarn pe net, tocmai acum, cand "reveneam" si eu, si aveti si voi limbarita! Ba nu prea apuc sa intru deloc, abia v-am ajuns din urma, cu limba de-un cot, uite cat e ceasul.

Charlize, te pupa Scarlet, tare bine imi pare ca va iubirati asa frumos si ca ti-a mai venit sufletul la loc! (eu la lumanarea asta cu Scarlet am sa ma incalzesc multa vreme,sa stii, ca eu chiar o gasesc una din frumusetile vremii, si nici nu mai primesc complimente prea des).

Stiu ca voi ati depasit faza demult, dar nu ma pot abtine sa va zic cat e de dulce Luca in ultimele zile, cand si-a introdus cuvantul "man" in vocabular (cu cel mai curat accent jamaican), si isi asezoneaxa din belsug expresiile cu el: "no way, man!", "supa' powa', man!", "c'mon, man!" etc. E absolut "delicious, man!", ca sa-l citez!

Si pentru ca am facut pact cu Ina , fac si tema (nu garantez pentru coerenta):


1. La 20 de ani toti eram plini de vise. Care dintre ele vi s-au indeplinit? Care nu? In ceea ce priveste ultimele, ati renuntat la ele?

Aveam 20 de ani cand a murit tata. Si toate "constructiile" mele s-au facut una cu pamantul. In urmatorii 5 ani am intors fiecare pietricica, am privit in soare fiecare ciob, am analizat fiecare fir de praf. Abia dupa 25 am inceput sa construiesc din nou, pe curat. Deci nu, nu am renuntat la visele tineretii (imi sunt tare dragi visele in general), ci s-au spulberat.


2. Ce job aveti? Faceti ce va place? Daca nu, ce v-ar placea sa faceti?

Nu am job, si nici cand am avut, nu m-am identificat prea mult cu el. Nu-mi gasesc locul in "breasla mea". Dar sunt un bun lucrator, sunt constiincioasa si imi place sa fac lucruri. Lucruri frumoase. Sa le vad eu frumoase. :)) Acum ca citesc, realizez ca-s tot de aiurea si de nicaieri...

3. Daca ar fi musai sa scrieti o carte, ce tema/titlu ar avea?

Nu cred ca am sa scriu niciodata o carte ( si nu-mi imaginez cum s-ar concretiza acest "musai" :)) ).

4. Daca ar fi sa-i puneti o singura intrebare lui...Scarlet O' Hara care ar f aceasta?

Nu m-am gandit niciodata sa o intreb pe Scarlet ceva! Chiar daca eram cam mica cand am citit cartea/vazut filmul, nici acum nu reusesc sa storc o intrebare pentru ea: nu mi s-a parut ca ar detine prea multe raspunsuri si nici ca ar dori-o cineva descifrata, ea intruchipand paradoxuri ale firii femeiesti.

5. Filmul preferat? Melodia preferata?

Filmele preferate sunt muuuulteeeee! Si daca fac un efort deosebit sa pun degetul pe unu, tot nu pot decide intre "Dersu Uzala" si "Hero". SI inca unul, destul de obscur, dar care mi-a picat cu tronc si nu pot deloc sa-l scot de la inima, e "The Big Kahuna".
Despre muzica insa, nu pot in niciun chip sa ma pronunt! Pot doar sa spun ca in aceasta perioada ascult aproape exclusiv Amy Winehouse, "Back to black".

6. Partenerul actual se suprapune peste imaginea partenerului ideal? Detaliati.

Pai pe partenerul ideal fix asa il identific: ala care ar fi diferit de al' de-acu'! (pe ici- pe colo)


7. Daca ar fi sa alegeti perechi de tufete, ce aranjamete ati face? (cred ca sint ambigua; incerc sa explic: pornind de la o trasatura/caracteristica, cuplati cite 2 tufete care sint definite cel mai pregnant de trasatura respectiva; ex: cele mai romantice, cele mai zalude, cele mai bune naratoare etc)

Aici imi e foarte greu...imi e greu si sa ma adun, imi e greu si sa ma exprim. Am subscris in mintea mea la aproape toate listele tufetelor, rand pe rand...Poate revin, desi abia tin pasul.

8. Daca ar fi sa flirtati premeditat care ar fi scenariul ideal?
Nu m-am gandit la unul...chiar daca as premedita flirtul, scenariul l-as improviza, cred.

9. Care sint diferentele majore intre Femeie si Barbat? (pentru ca s-a tot vehiculat pe aici ideea ca "Barbatii sint de pe Luna, si femeile de pe Marte" -s-ar putea sa fi gresit)

Pai suntem fizic diferiti, psihic diferiti, insa complementari, din timpuri ancestrale: barbatul asigura perimetrul - femeia asigura traiul in interiorul acestuia; barbatul procura - femeia proceseaza; barbatul are viziune de ansamblu si simt orientativ - femeia are perceptie detaliata si atentie distributiva etc. Dar toate astea sunt niste linii mari, niste extrapolari, asa cum vorbim de feminitate in cazul femeii sau de masculinitate in cazul barbatului, fara teama de pleonasm.
Eu "zisa" aceea din slujba de Cununie, cu "barbatul sa-si iubeasca femeia, iar femeia sa se teama de barbat", mi se pare foarte inteleapta si demna de urmat. Consider ca prin aceasta fiecare este sfatuit sa faca eforturi in sensul completarii reciproce, pentru ca barbatul este indemnat sa se deschida femeii, sa-si cultive sensibilitatea, sa i se dedice "irational", sa-si "asculte inima", tocmai pentru ca nu o face prea des, in timp ce femeia o face in mod natural. La fel, femeia este indemnata la "teama", adica la "ascultare", la acceptarea ratiunii (sau vointei) masculine ca fiind superioara si sa nu o conteste, femeii lipsindu-i capacitatea de a transcede toate datele si toate imboldurile, adesea conflictuale. Adica barbatul e indemnat sa-si puna femeia in loc de inima, iar femeia sa-si puna barbatul in loc de cap. Asa, barbatul cu caldura in inima, alaturi de femeia "asigurata" pe termen lung, sunt cuplul perfect.

10. Ce parere aveti despre sexul in grup? (am vazut recent un film in care sexul in grup facea parte din terapia de cuplu) Va tenteaza? De ce da, de ce nu?

No way (vb lui fiu-meu :))!! Nu-mi pot imagina mai departe de: "aaa, dupa dumneavoastra, va rog!" "oh, nu, dupa dumneavoastra!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna dimineata! Va las cu lapte,fara, ceai...pt fiecare ce pofteste!

Sebi m-a trezit pe la 6 si ceva,asa ca azi nu functionez prea bine. Nu stiu ce treaba are el asa dimineata, ca mai mereu e matinal.

Poate reusesc si eu sa raspund la chestionar azi...mie personal imi plac si imi face placere sa citesc despre voi "tufetelor" si sa va cunosc cat de cat.

Simply...scump tare Luca.

Va pup..sa aveti o zi frumoasa.



Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata tufetelor !!!

Va astept cu cafeaua aburinda , sper sa fiti al fel de vorbarete si azi !!


Symplianna,ma bucur ca ai respectat intelegerea si eu as vrea sa ma intalnesc cu tine pt niste povesti relaxate

si Luca man !!


Olga, abia astept sa ne vedem !!




Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Ramona, ce ai patit tu in maternitate se mai numeste cumva si "glob"?



Da. De-aia dupa anestezzie se sta cu sonda si in terapie, nu in rezerva.

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 22+ cu

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

ilinica

teoretic, cred ca trebuie succesiune, si chiar daca nu pt buletinul de acum, dar pt alte situatii viitoare.

Dar, intreb, oare, pe moment, nu poti sa faci buletin pe adresa soacrei, ca.. banuiesc ca te-ar lua in spatiu, nu?

eu, daca nu as avea pe moment acele milioane, asa as face, poate iti este utila si tie info.

bafta!

***

aaa, si nu ca sa ingreuneaz, insa, la mine, situatia a fost similara, si, cand am facut succesiunea dupa tata [si mama murise multi ani inainte], a trebuit sa fac succesiune DUBLA, pt ca tata nu facuse dupa mama. Pretul nu a fost dublu, dar stiu ca a fost o idee mai mare decat succesiunea simpla. [stiu, e aiurea, mai ales ca ,asa succesorala era FIX aceeasi... nu avusesera loc deloc schimbari]

asa ca, pe moment, ramane varianta soacra.

...



Da... aici ma pricep si eu sa raspund: trebuie succesiune. Daca nu o poti face acum (pana cand o poti face), trebuie cineva care sa te ia in spatiu.

Pentru exemplificare: ai mei au murit la cateva luni distanta, momentul schimbarii buletinului a venit INTRE, so nu facusem succesiunea dupa mama, iar tata era imobilizat la pat, nu ma putea lua "in spatiu". Adresa era aceeasi, dar cica daca nu era acelasi nume cu cel al proprietarului... nu se poate! (ma maritasem intre timp )Pentru ca NU AM VRUT sa apelez la socrii, am carat o matusa sa "ma ia in spatiu" (ce aiurea suna expresia asta), matusa sta pe strada X nr 10, iar casa bunicii (care intre timp e pe numele meu) e la nr 14. Acum zapacesc toate autoritatile cu buletinul meu pe nr 10 si proprietatea pe nr 14. Apartamentul in care locuiau ai mei l-am vandut (am mai povestit eu), deci a iesit kiar mai bine...
Sper ca s-a inteles ceva...

Si da, se face o succesiune dubla, dar intr-un singur act. Nefiind alt mostenitor, nu sunt complicatii.

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 22+ cu

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput