Cartea din TREN

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Nu e niciun catch.
Se vede ca nu ati mai mers de mult cu Intercity.

Eu am fost anul trecut pe ruta Bucuresti-Constanta.
Trenul nu avea decat 2 vagaone necompartimentate.
Pe partea stanga erau locuri numai de o persona. Pe dreapta locuri de 2 persoane.
LCD mare la capatul vagonului. Prize si masute.
Mai fain decat in avion first class.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

ar putea iesi ceva frumos de aici. ma gindesc ca e placut cind in vacante gasesc in resorturi, la ghiseul ala de jocuri de plaja, si raftul de carti. tot felul de prostioare usurele si de duzina care nu le am acasa, pe plaja sunt numai bune. asa ar fi si in tren

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cruis spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Nu e niciun catch.
Se vede ca nu ati mai mers de mult cu Intercity.

Eu am fost anul trecut pe ruta Bucuresti-Constanta.
Trenul nu avea decat 2 vagaone necompartimentate.
Pe partea stanga erau locuri numai de o persona. Pe dreapta locuri de 2 persoane.
LCD mare la capatul vagonului. Prize si masute.
Mai fain decat in avion first class.

Nu cred c-ai inteles ce-am vrut sa spun, nu vad legatura. In fine, clienti si clienti, tu vrei sa citesti clasice pe care le gasesti in tren, ma bucur ca vei avea ocazia. :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Mi se pare o initiativa faina. De ce nu?
ALina, ar fi interesant daca in urma acestei actiuni s-ar putea face un top al celor mai citite carti (dintre cele propuse) si de asemeni, ar fi interesant daca potentialii calatori ar putea propune numele cartilor iar CFRul ar face periodic o imbunatatire de titluri.
Care sunt pasii urmatori ai proiectului si cum se va masura succesul/insuccesul sau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui cruis

Mie, mai cu circuite logice care nu se fileaza la cuvinte magice de genul carti, cultura, caritate, nu imi face sens, sorry. :)

Nothing is worth doing unless the consequences may be serious. --G.B.Shaw

Cruis nu stiu cine a introdus notiunea de caritate in contextul asta.

Cred ca nu e un secret pt nimeni, e o simpla tehnica de marketing...
varianta demo a uni serviciu

cfr nu plateste nimic, are un beneficiu pt clientii lui...de aceea a fost deschis, la aceasta propunere a partenerului

cel din urma isi promoveaza 'biznisu', te duce la raftul lui de produse... iti ofera pentru testare unul gratuit (cartea electronica si cele clasice in cazul nostru)..iar tu, consumator pofticios, (de cultura in cazul asta) ce te afli mai pui in cos si alt produs, in afara de cel gratuit

e asa de greu??

e o chestiune win win... iar cand e vorba de carte
personal, nu am avut nicio retinere in a face lobby pentru implementarea acestui proiect

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

De dragul Artei

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Mi se pare o initiativa faina. De ce nu?
ALina, ar fi interesant daca in urma acestei actiuni s-ar putea face un top al celor mai citite carti (dintre cele propuse) si de asemeni, ar fi interesant daca potentialii calatori ar putea propune numele cartilor iar CFRul ar face periodic o imbunatatire de titluri.
Care sunt pasii urmatori ai proiectului si cum se va masura succesul/insuccesul sau?

aceste analize se vor face pe doua directii:
atat dpdv al operatorului de transport feroviar de pasageri
cat si dodv al partenerului care ofera cartile

cu sondaje si evaluari periodice in gradul de satisfactie, vanzari etc

primul test e cel cu 'rezistenta in timp', eu sper ca o carte clasica sa reziste in medie 3-4 saptamani

e buna ideea cu propunerea de titluri din partea pasagerilor

Alinuk

De dragul Artei

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Alina, inca ceva, eu tin la CFR - am o sensibilitate pentru ca tata a fost mecanic de locomotiva 35 de ani si am trait in universul ceferistilor.
Sunt multe probleme insa pe trenurile Romaniei care ar putea fi imbunatatite ... poate ne putem da cu parerea si despre asta intr-un topic dedicat, cand ai timp. Parerile fetelor de pe DC sunt chiar valoaroase si de bun simt si avem si fetele din diaspora care pot veni cu idei bune vazute in tarile lor de adoptie.
Traiasca CFRul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mik

Alinuk, mie proiectul mi se pare foarte fain. Atit pentru calatori, cit si pentru CFR si o publicitate buna pentru compania care o face.

Da' te intreb tehnice :) pe QR-code puneti informatie cu site-ul de la care se descarca ? deci e nevoie de Internet ? cit dureaza sa se descarce o carte ? Sau poate ca e un server in local pe tren ?
Merci.

Mik.

Mik revin cu info documentate
cartile clasice, sistemele de prindere de mese si stickerele cu codurile QR de pe care se pot descarca e book urile sunt strict in sarcina partenerului CFR Calatori

scanarea codului acela reprezinta practic un link catre site ul lor de unde instantaneu se descarca cartea

telefonul cu care se face scanarea tb sa aiba el (cu resurse proprii) conexiunea la net

Alinuk

De dragul Artei

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Cine spune ca e o prostie sau vreme (bani) irosita, ar trebui sa stie ca in Romania peste jumatate din populatie nu citeste nici o carte intr-un an intreg. Din cei care citesc, majoritatea sunt tineri si sunt obligati sa o faca la scoala. Dupa scoala...pauza totala.
Asa ca indiferent ce, unde, cum si cat, cititul unei carti este binevenit.
Si daca le fura...tot e bine, ca poate n-o pune pe foc, o citeste...nu?

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Banuiesc ca mai intai au realizat un profil al calatorului cu Intercity.
De aici si titlurile propuse.

Asta nu inseamna ca nu poti citi cartile din sacosa, rezolva rebus sau sudoku.

Prin Intercity circula si vanzatorii de ziare si reviste. Astea sunt pe bani.

Mie mi se pare ca orice te aduce mai aproape de "carte" implicit de educatie, e un pas inainte. Indiferent ca e intr-o maghernita, intr-o librarie de top, intr-un tren, la un colt de strada.

Mergi la inceput