Cartea din TREN
Raspunsuri - Pagina 3
alinuk spune:
Mik o sa merg maine la prima calatorie
si o sa testez
voi veni cu detalii
stiu ca pasagerul tb sa aiba el pe tel conexiune ca sa poata descarca de pe codul ala
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
De dragul Artei
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk sunt carti clasice legate cu lanturi de mesele dintre scaune |
Cum mai legate cu lanturile ? Pai cate carti legi cu lanturile alea ?
O sa fie aceleasi carti legate de fiecare masa, sau carti diferite ?
Daca vreau Morometii ma asez pe locul de la usa, langa baiatul ala cool cu creasta care pare ca citeste "Baltagul" ? ... sau mai bine ma duc sa citesc "Amintiri din copilarie" langa doamna aceea care pare legata (cu lantzul) de "Femeia la 40 de ani"
P.S. Sugerez ca "Fifty Shades of Grey" sa fie legata cu catusele de locurile cele mai apropiate de carligele de haine, in care sa atarne aproape neobservate, niste bice pletoase si eventual ceva chiloti de tabla .
Disclaimer:
Pentru cei care coboara din tren, cuplati, plini de vanatai dar zambind orgasmat, CFR nu isi asume nici o responsabilitate ...
alinuk spune:
cu lanturile, pe cuvant
si asa am temeri, nu vedeti
sa vedeti invidie pe domnul de la geam care o sa citeasca Cel mai iubit dintre pamanteni si doamna de pe scaunul din diagonala care are 'codul bunelor maniere'
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
De dragul Artei
Nimic nu-i intamplator!
buflea spune:
Nebunatico ... tu sa ne spui numai noua, ce locuri sunt pe langa Fifty Shades ... La anul, cand vin in Romania, apelez la tine sa imi legi si un mascul bine pe unul din locurile alea ... mie imi place cu fatza la geam, dar cred ca ma descurc si cu spatele sprijinit pe el ... ups!
Ah ! Si ai grija, cand te dai jos din tren sa nu cobori ciufulita, stii tu ... cu parul ravashit !
Asteptam detalii ...
mianna spune:
citat din mesajul lui alinuk asta o sa fie una din cartile electronice, cred ca se poate descarca si de pe net eu sunt nr 4 |
deocamdata (nu, nu-s in tren ) zice ca:
Acest produs nu este disponibil in cantitatea dorita sau nu se afla in stoc!
cantitatea dorita era 1, nu 1000
lavi02 spune:
citat din mesajul lui ni-na Pe mine m-a "dat pe spate" unul dintre titluri:Codul bunelor maniere!!! pe bune,daca nu ar trebui dotata orice gara,orice vagon,orice toaleta,orice sala de asteptare........sa se gasesca in orice cutie postala ca ofertele de la super-marketuri. Nu spun de regulile acelea rigide,bune de aplicat de aristocratia secolului 19 ci de ceva actual,adaptat epocii Facebook-ului si messengerului. Un exemplu de regula desueta..m-a certat acum 35-37 ani bunicul matern ca am trecut printre el si interlocutorul lui,nu i-am acordat destul respect ,ei stateau fata in fata pe niste scaunele in curte. Un exemplu de regula veche care insa imi pare actuala.......sa ai rabdare sa termine celalalt de vorbit si sa iti spui parerea...sau tu,copil,sa astepti sa termine adultul ce are de zis,apoi sa spui ce vrei. |
Off topic: nu mi se pare desueta regula bunicului, cand doi oameni stau fata in fata si vorbesc e enervant sa treaca cineva printre ei. Macar zici un: imi cer scuze sau pardon.
On topic: eu mereu citesc cand merg cu trenul si sunt fara copii, daca sunt cu copiii nu ma pot rasfata atat de tare, trebuie sa stau cu ochii pe ei. Asa ca e o initiativa excelenta!
rall spune:
E cate o carte la 4 locuri? Si cine ajunge primul o ia?
O sa fie situatii ciudate, daca sunt doi care vor sa citeasca...
buflea, mare porcarie Fifty shades... Scrisa prost tare.
cruis spune:
Si daca dispare "one page at a time"? Sau ultimul capitol ca nu l-am terminat? sau capitolu trei, ca mai are o bucata de mers cu o legatura fara carti. O fi cu foi de tabla legate cu lantul. Mie, mai cu circuite logice care nu se fileaza la cuvinte magice de genul carti, cultura, caritate, nu imi face sens, sorry. :)
mik, da, vagonul serverelor, se fac angajari, IT-istul de pe tren. :D
Nu fac misto, doar glumesc prin prisma convingerilor personale si va doresc succes cu curiozitate.
Eu una daca am de citit pe tren, ma duc cu cartea mea, clar. Daca nu, si doar ma plictisesc, nu ma iau cu chestii serioase, acolo, o revista, un ziar, un rebus.
Sabina spune:
eu nu pricep, nici cand sunt gratis si nu plateste CFR nimic, si tot nu e bine? de ce?
daca la difuzoare se punea Mozart si Bach ziceati ca deranjeaza eventual?
LOL, sunt cam mirata.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
cruis spune:
Imi pare rau ca-s sceptica, dar din experienta mea: nimic nu e gratis, there is always a catch. ;)
Si da, eu nu-s intotdeauna in dispozitie de ascultat muzica, sau nu exact ce mi se serveste gratis intr-un moment dat, si m-ar deranja. Daca vreau sa ascult muzica mea de pe ipod imi pun casti sa nu deranjez pe altii. :)