Cartea din TREN
Raspunsuri - Pagina 12
alinuk spune:
Mik iata o img facuta de mine, in vara asta, pe ruta Bucuresti - Brasov
bar bistro
daca va gasiti intr-un astfel de tren si comandati ceva, recomand sa cereti menu ul cu preturile
stiu eu de ce
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
De dragul Artei
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
Aqai spune:
maru, si mie imi plac bb-urile, ca doar de aceea mi l-am luat. E mai aproape de nevoile mele decat altecele...
in plus sunt refractara la tehnologie dupa un anumit nivel...
iara legat de subiect, imi face placere sa tin o carte in mana cand citesc. ce-i drept, nu una publica :) de aceea nu-mi iau carti nici de la anticariate si nici de la biblioteci.
cred ca de asta o sa sfarsesc cu un kindle pana la urma ca saracesc daca tre' sa cumpar din magazin o biblioteca de la capat...
maru spune:
Aqai, eu am saracit cumparand de la Indigo, Chapters si apoi de pe amazon. Pana cand Ana mi-a deschis mintile si de atunci comand online la biblioteca ce vreau sa citesc.
Clasicii pe ibook is gratis
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Aqai cred ca de asta o sa sfarsesc cu un kindle pana la urma ca saracesc daca tre' sa cumpar din magazin o biblioteca de la capat... |
read my lips ...ia-ti o tableta. Poti download pe ea alicatia de kindle si mai poti face si multe altele. Este doar putin mai mare decat un kindle.
Alinuk, proiectul asta cu carile are durata nelimitata ? Daca nu, cand se termina ?
P.S. Si eu sunt ca Maru, legata de tehnologie si imi si place foarte mult. Oricum asta e viitorul, a incerca sa fi rezistent mi se pare inutil.
P.P.S La noi in trenurile de navetisti, alea pe care mergeam eu, exista WiFi gratuit ... aici WiFi-ul gratuit exista aproape oricunde, in salile de asteptare, in spitale, la cele mai obscure hoteluri. Azi, in lumea smartphones si a tabletelor, mi se pare cea mai extraoridinara imbunatatire a serviciilor pentru clienti.
Aqai spune:
iegzista. 2 tablete. Amandoua cu aplicatia de kindle. Dupa cum arata lucrurile, in curand vom avea si a treia tableta, daca tot se lanseaza... surface parca se cheama? ca doar trebe' incercate toate sistemele de operare
auzii ca instrumentul kindle e mai eye- friendly. Da' cand mi-a fost oferit cadou, am zis un nu destul de vehement, fiindca sunt tot indragostitra de ... carti.
ei, pana la urma ma ajunge si pe mine viitorul din urma si tot o sa fiu fortata sa ma conformez :D
nu stiu daca am foslosit corect termenul de "rezistenta". cred ca e mai potrivit cel de "selectivitate". Prefer sa aleg ce mi se potriveste si ce vreau din viitorul asta. La urma urmei si off-topic, daca ma gandesc bine am plecat de la spital spre disperarea doamnei doctor cand a trebuit sa-mi nasc primul copil pe motiv ca nu-mi suna bine sa nasc miercuri. era fara cap si coada. Am promis ca ma intorc si nasc vineri, which I did.
Asa ca si viitorul asta... nu mi se poate baga oricum pe gat cum vrea el. Ci numai cat il las eu :D
PS: in concediu ni s-au cerut $50 in plus ca sa avem internet in camera! altfel, doar la receptie, care era si in alta cladire
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea Alinuk, proiectul asta cu carile are durata nelimitata ? Daca nu, cand se termina ? |
dupa saptamana asta in care se va face 'proba calitatii calatorilor de tren Intercity' se intentioneaza extinderea la toate tr Intercity si incheierea unui contract pe un an
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
De dragul Artei
Nimic nu-i intamplator!
Aqai spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cruis
m-am sters bine bine. Te rog frumos numai sa nu mai generalizezi. Cand faci asta jignesti. Te-am mai citit pe-aici si sunt sigura ca poti sa-ti exprimi parerile si fara sa o faci si sper ca nu chiar crezi astea. Eu n-am sa trec peste fara sa observ. P.S. Care scoala? care oh, canada? n-are nici o noima. O zi buna si tie! Nothing is worth doing unless the consequences may be serious. --G.B.Shaw |
Am stat si am cugetat bine daca sa-ti raspund. Vocea ratiunii a decretat ca n-ai merita efortul.
Dar azi am vrut sa scriu ceva si un ghimpe m-a oprit: da da, exact tu. Doamne fereste, iar scriu ceva si o oripilez pe cruis care imi sare in cap si imi strica zenul forumistic.
Asa ca mi-am zis ca nu-i de lasat asa. N-am ajuns femeie matura si cu scaun la cap sa ma las bully-ita pe un forum de o doamna care a facut o pasiune pentru mine, imi pune cuvinte in postari si nu e capabila a face diferenta intre:
-expunerea unor pareri si experiente proprii cu judecarea partinitoare a unei situatii
-expunerea unei stari de fapt generalizata cu generalizarea rea-intentionata de catre subsemnata
-prezentarea cu titlu ironic, autoironic ori dead serious, a opiniilor tertilor cu, din nou, generalizarea de catre mine
si sa fii sanatoasa si multumita in timp ce stai de paza sa ma pui la punct cand nu ma conformez
eu voi suferi profund cand ma vei admonesta din nou, cu siguranta.
cruis spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Aqai
Am stat si am cugetat bine daca sa-ti raspund. Vocea ratiunii a decretat ca n-ai merita efortul. Dar azi am vrut sa scriu ceva si un ghimpe m-a oprit: da da, exact tu. Doamne fereste, iar scriu ceva si o oripilez pe cruis care imi sare in cap si imi strica zenul forumistic. Asa ca mi-am zis ca nu-i de lasat asa. N-am ajuns femeie matura si cu scaun la cap sa ma las bully-ita pe un forum de o doamna care a facut o pasiune pentru mine, imi pune cuvinte in postari si nu e capabila a face diferenta intre: -expunerea unor pareri si experiente proprii cu judecarea partinitoare a unei situatii -expunerea unei stari de fapt generalizata cu generalizarea rea-intentionata de catre subsemnata -prezentarea cu titlu ironic, autoironic ori dead serious, a opiniilor tertilor cu, din nou, generalizarea de catre mine si sa fii sanatoasa si multumita in timp ce stai de paza sa ma pui la punct cand nu ma conformez eu voi suferi profund cand ma vei admonesta din nou, cu siguranta. _ |
m-a luat valul si-am vrut sa-ti raspund complet, dar apoi mi-am amintit de sarcasm si m-am razgandit.
Te flatezi, cu siguranta. :D