Felicitari Silviad !!! Minuni de Nov-Dec 2012 (36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Hop-top si eu la raport!

Nastere: 1 noiembrie de azi in 2 saptamani (numa' sa mai stea fii-mea atat). Nu e 25 octombrie, dar nu sunt deloc suparata, ca asta era una din datele preferate; mi-e doar teama sa nu se hotarasca mandra sa apara mai repede si sa-mi strice tot feng-shuiu' Deci ma declar multumita. Alte detalii nu mi-a dat nenea doctor, dar mer pe principiul "no news is good news". Si ma gandesc ca nu ar fi stabilit data atat de tarziu daca i se parea ca colul meu nu mai poate. Deci sunt ZEN

Dannah, am apucat sa ma uit peste unul din articole si am constatat cu fericire si mandrie ca la unele metode ma gandisem si eu, fara vreun sfat de la experti sau altcineva. La noi e mai greu acum sa-mi dau seama cum va fi, pt ca Andreea nu are decat 2 ani si 1 luna. Acum e foarte incantata ca va avea o bebe surioara, dar ce va fi cand va veni si Sofi, nu stiu. Cu sotul nu imi fac insa probleme pt ca se descurca destul de bine cu Andreea si stie ce sa faca in 99 % din cazuri, rar de tot o da in bara (si el zicea ca nu stie cum sa fie tata de fetita si e unul foarte bun - daca citeste i se urca la cap).

Popica tinem pumnii sa stea bebelina cat mai mult la dospit (asta apropo de husbandul meu care imi tot zice ca am mancat praf de copt de am crescut asa in burta)

Mena cand am citit ce ai scris tu despre cum te intelegi cu parca imi aminteam sarcina mea. Andreea parca simteam cand eram prea ingrijorataa pt ea si atunci se trezea si incepea sa se fataie, vorba ta, parca sa-mi de-a de inteles ca ea e bine acolo si sa nu-mi mai fac griji. Si eu am stat 4 luni la pat, mergeam numai la baie, sotiorul ma spala cu buretele la pat, mancare la pat, ce mai...ma mir ca nu m-am facut cat casa! Si am nascut o adevarata minune de fetita, care este lumina ochilor mei si cea mai mare bucurie si careia mereu ii spun ca ea este un inger de la Dumnezeu trimis sa-mi lumineze viata Si la fel va fi si Sofia Nici nu imi pot imagina ca as putea sa iubesc pe una mai mult decat pe cealalta.

Bubu inca odata iti spun sa stai cumintica, fara efort. Stiu ca e greu (crede-ma ca stiu) dar Nicholas merita din plin orice sacrificiu, iar tu esti o mamica minunata

burticile si poate mai revin!

Gina 37 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

Popeasco, te-am trecut in lista

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NovDec2012

Popeasco, te-am trecut in lista

Saru'manaaaa
Sa dea Domnu' aia sa ramana data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Ipopica si Epopeasca, cate emotii imi dati voi! Abia astept sa va vad minunile. Punem poze cu prichindeii pe picassa, da?

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 28+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Fetelor, marca Alverde de la DM are si produse speciale pt bebe? Ca am intrat la ei pe site si nu am gasit detalii. Si vreau sa rog pe cineva din Timisoara sa-mi ia pt bebe, dar sa stiu sa-i spun exact ce sa ia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui epopeasca

Fetelor, marca Alverde de la DM are si produse speciale pt bebe? Ca am intrat la ei pe site si nu am gasit detalii. Si vreau sa rog pe cineva din Timisoara sa-mi ia pt bebe, dar sa stiu sa-i spun exact ce sa ia.

da auuuuuuuuuuuu...am luat eu cand am fost in romania

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Eu n-am vazut cand am fost, deci n-am citit etichete, deci nu pot sa ma pronunt

Onutz 35+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian

Vali

F IMPORTANT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Salutare fetelor,

ma bucur ca se discuta problema gestionarii geloziei fratilor mai mari, si eu astept cam cu teama reactia lui Robin, el care e regele casei si are atentia noastra 100%. El are acum 2 ani si 7 luni, nu intelege inca bine ca anumite gesturi o pot rani pe surioara lui.

Alaturi de ce s-a scris mai sus de "pregatire" a fratilor eu ii povestesc mereu ca vine o surioara dar nu o prezint ca pe un partener de joaca ca sa nu ii creez iluzii ci ii spun ca la inceput surioara o sa fie mica si neajutorata, ca o sa planga in loc sa vorbeasca (ii arat poze cu el cand era mic si ii explic ca asa era si el) si ca mami, tati si Robin o sa aiba grija de ea sa creasca mare.
Iarasi ce am citit interesant pt fratiorii care sunt si ei inca mici e ca din cand in cand cand suntem ocupati cu cel mare si cel mic incepe sa planga sa nu fugim in secunda doi si sa zicem cu voce tare "acuma asteapta un pic sa termine mami de mancat/imbracat/colorat etc cu Robin si apoi vin si la tine" chiar daca bebelusul clar nu o sa inteleaga dar cel "mare" va intelege" ca nu numai bebe are prioritate si el e mereu pe locul doi...

daca mai auziti sfaturi pe la diverse cursuri povestiti-ne si noua

o seara buna si linistita tuturor!

Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010
asteptand inca o minune 36 s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Ela, cum esti, te-ai refacut, esti ok?

Onutz 35+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian

Vali

F IMPORTANT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Si in seara asta se agita pitica mea, asa ca iar nu pot sa dorm. Sper sa recuperez maine. In seara asta am luat si prima pastila de tensiune (Dopegyt) pt ca am avut tensiunea 14 cu 9 (ma rog, 138 cu 87, dar sotul a insistat ca tb sa rotunjesc in plus). Cica ar tb sa dea somnolenta pastiluta, nu stiu daca e de la ea sau doar mi-e somn, dar asa as dormi acuma, dar Ema are alte planuri aparent . Sper sa se linisteasca curand.
Bubu, tu ce mai faci? Cum a fost la medic?
vreausaninga, cred ca e normal sa avem stari mai ciudate, e de la hormoni.
Gina, bravo ca ati stabilit data nasterii, mai e doar putin .
Onutz, ce faci, nici tu nu poti dormi? Somn usor!
Sa aveti parte de o noapte buna toate!

Andreea 35+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, MagneB6, 2 Maltofer Fol

Mergi la inceput