Felicitari Silviad !!! Minuni de Nov-Dec 2012 (36)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Angiuta, multumesc mult de lamuriri . De mult chiar vroiam sa intreb ce magazin e DM? Asa ma gandeam si eu, gelul de dus cu samponelul de la weleda, apoi crema de fundulet si uleiul....vad eu de unde. Mai trebuie vreun cosmetic in afara de astea?

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Mena, eu iau zilnic femibion si vit c, beau zilnic cate 1 l de lapte. Eu m-am reglat cat de cat acum cu prune uscate si fibrosan. Mi-e frica daca incep sa iau fierul sa nu dau iar in constipatie, ca tare il mai chinuiam pe bebel.

Nu stiu de ce la o fi starea asta a mea de moleseala, oboseala...poate totusi e o lipsa mica de vitamine

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

sunt multe DM in romania...eu in bucuresti ma duceam la cel de la crangasi pt ca era aproape de mine

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Hello again

Dana, condoleante

Onutz eu intotdeauna am luat in seama numai DPN-ul calculat calendaristic si nu ala de le iese lor ecografic (dar asta pentru ca stiu cand s-a prins).

Fusei si la doftor pe ziua de azi; se pare ca totusi donsoara e cu creierii in jos, si apasa pe colul meu, care col este ..... moaleeee. In traducere libera, doc mi-a zis ca 2 saptamani sigur mai sta bebe, dar dupa termenul asta .... hopa topa Penelopa oricand. Faza tare e ca apucase sa ma programeze la cezariana pe 21 noiembrie (cu 4 zile peste termenul meu, asta asa in caz ca nu se hotaraste ea sa apara singurica) stiind ca mereu a dat la ecografii ca e mai mica, ca e prima sarcina, si vorbeam foarte relaxati despre ce analize, ecografii si controale mai am de programat, ultimul consult spunandu-mi sa-l pun pe 13 noiembrie . Dupa ce m-a urcat pe masa, s-a schimbat complet optica: a bagat numarul meu in memoria telefonului, a mutat termenul pentru analize si m-a chemat la ecografie fara programare (ca nu mai avea libere).
Asa ca fetele ..... i'm on the run ....

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Iulia - si eu vreau tot peste o luna sa intru in prenatal, sper sa ma tina puterile Sa stii ca intre timp iti mai poti lua daca nu mai poti concediu medical - pe alte motive decat sarcina - ca altfel nu primesti, ti se spune ca poti intra in prenatal. Eu vreau sa intru doar de la 1 decembrie in prenatal, iar ultimele doua saptaman din noiembrie sa-mi bag medical...Acum sa vedem cum o conving pe dr de familie, ea o tine una si buna ca trebuie sa il impart egal in doua...
Imi pare rau ca ai probleme cu Sara...cati ani are ea acum? Si eu ma tem sa nu o ranesc pe Mara fara sa vreau, desi teorie stiu cat incape...De sot ma tem cel mai mult ca nu va sti sa gestioneze situatia. Vad cum reactioneaza fata de Mara cand e de fata nepotelul nostru de 10 luni...o cearta intr-una: ca il trage, ca il pupa prea des, ca nu e atenta...Lucrurile astea se explica cu blandete si cu rabdare, e foarte delicata problema. Pentru ei bebelusii sunt papusi. Mara imi explica cum va dormi cu fratiorul ei, cum ii va da sa manance, cum il va plimba cu caruciorul. Eu ii tot spun ca asta se va intampla doar peste cateva luni, ca la inceput va fi un mic plangacios.
E foarte important sa stie la ce sa se astepte, ca nu va fi totul roz. E important sa nu avem nici noi pretentii exagerate de la copilul cel mare. Nu cred va putea fi liniste in casa pentru ca doarme cel mic, asta e clar! Asta e, cel mic va trebui sa se adapteze mediului in care creste.

Eu de aici am invatat multe, poate te ajuta si pe tine:

http://www.psihologiacopilului.ro/2012/04/25/regresul-primului-nascut-la-sosirea-celui-de-al-doilea-copil/

http://psihart.wordpress.com/2012/01/19/pregatirea-fratelui-mai-mare-pentru-nasterea-unui-bebelus/

Am in minte conturate unele greseli pe care nu am voie sa le fac si unele sfaturi, poate ne mai ajuta si mamicile care au deja doi copii sau care au urmat cursuri:
- sa nu trimit copilul cel mare de acasa cand soseste cel mic de la spital! De obicei se ofera buncii sa ajute si sa-l ia la ei acasa pe cel mare.
- in momentul in care va veni Mara la spital cu sotul, sa nu ma gaseasca impreuna cu cel mic. Sa vorbim la telefon inainte sa soseasca si sa ne "facem intrarea" impreuna.
- sa o las pe Mara sa aleaga o jucarie pe care doreste ea sa i-o daruiasca fratiorului de bun venit acasa. La fel, voi avea grija sa primeasca un cadou din partea lui - cica!
- rabdare, rabdare si iar rabdare Sa nu o cert din cauza lui...

Irilac - sa stii ca eu iau de trei zile Maltifer si nu am probleme cu constipatia. In schimb mananc multi struguri si fructe. Exista un supliment alimentar care ajuta la fixarea fierului, care nu contine fier - CAPTAFER se numeste. Eu il iau si pe asta pe langa fier.

Am scris un kilometru!

Va pup

mamica de Mara - 3 ani si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Iulia, Dana Si eu am probleme cu Bianca legat si e mai mare ca ale voastre. Ea abia asteapta sa apara sora ei si e foarte incantata, dar in acelasi timp e si geloasa. pentru ca stau la soacramea si mai sunt copii in casa, nu ma lasa sa interactionez cu ei. Nu am voie sa ii pup sau sa ii strang in brate, sa vorbesc cu ei si, durerea cea mai mare, sa nu il mai ajut pe vrisorul care e in clasa cu ea, la teme. Imi spune mereu ca au si ei parinti si eu sunt doar a ei.
Pe de alta parte, sotul tot mergand la noi sa termine cu zugravitul, are seri cand nu vine, si atunci o apuca dorul de el. Plange la telefon, adoarme plagand.
Sigura solutie pentru noi este sa ii indreptam atentia spre alte lucruri, sa vorbim mai rar de bb. Sa ii povestim cum a fost ea mica si cum ne-am purtat cu ea.

Nicoleta 30+ Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Ce mai faceti? Nu-mi vine sa cred ca mai am o zi de munca si pe urma intru si eu in concediu, dar ma simt putin vinovata ca nu mai pot munci si o sa pierdem niste bani din cauza asta. Dar mi-e din ce in ce mai greu sa stau pe scaun la calculator toata ziua, chiar si acasa, asa ca gata, asta a fost.
Bubu, , multumim pentru lista de simptome. Succes la doctor azi! SI felicitari pentru cele 25 de saptamani incheiate!
Looana, ce nasol ca nici tu nu poti dormi.
Alina, succes sa reusiti sa va mutati cand iti doresti.
Dannnah, asta e unul din lucrurile pentru care ma bucur ca o sa intru in concediu, ca o sa pot dormi mai mult dimineata.
Popi, si eu am avut o criza de asta cu "MAI E O LUNA" saptamana asta. Dar m-am apucat de spalat si calcat hainute si o sa imi fac si bagajul cat mai curand ca sa ma calmez .
Dana, condoleante. Succes la curs, sa ne mai povestesti ce aflati.
Mena, super ca te simti mai bine. Sper ca azi te-ai mai si odihnit. Sanatate in continuare.
Iulia, eu pana acuma am scapat de sangerari de la Clexane, sper sa fie ok si in continuare si pt tine la fel.
Irilac, lasa ca e mai bine sa fie tensiunea joasa (chiar daca te simti mai zombi) decat sa fie mare. Stai linistita si odihneste-te cat simti nevoia. Daca sideremia e ok, nu vad de ce sa iei fier, mie mi se pare aiurea sa dai asa preventiv. Asta e site-ul magazinelor dm: http://www.dm-drogeriemarkt.ro/ si gasesti pe acolo si unde au magazine.
Popi, deci se grabeste domnisoara ta. Sa vedem a mea cum se prezinta saptamana viitoare la eco.
Dannnah, nici eu n-am avut inca probleme cu constipatia de la maltofer, sper sa n-am nici in continuare, ca abia scapasem.
O seara buna tuturor!

Andreea 35+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, MagneB6, 2 Maltofer Fol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

Hello fetelor!
Ce chestie interesanta cu fratii/surorile mai mari! Nu-i usor! Eu stiu ca mi-am dorit tare mult un fratior si cand a venit l-am sufocat cu dragoste si atentie!
O prietena isi pregateste fetita de pe acum spunandu-i ca va fi sora mai mare si va avea cateva responsabilitati: sa impinga caruciorul,sa ajute la baita etc. I-a explicat ca rolul ei e foarte important si ca nu se vor descurca fara ea, pana acum pare nerabdatoare, dar cine stie.

Eu am o stare tare nasoala, imi sta un nod in gat, nu-mi gasesc locul. Ba mi-e foame,dar nu vreau nimic, ba mi-e somn dar nu pot sa dorm.Am asa o stare de neliniste! Offff imediat ma apuca plansul! O fi de la hormonii zburdalnici? Eu sunt o fire pozitiva si cu zambetul pe buze tot timpul. N-am mai patit asa ceva

35+
"buburuzul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Uuuuuuu, go Popiiiiiii

Onutz 35+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian

Vali

F IMPORTANT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

Ipopica iuhuuuuuu! Deci minunea vine curand!

35+
"buburuzul"

Mergi la inceput