Felicitari Silviad !!! Minuni de Nov-Dec 2012 (36)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Fetelor, da stiu ca aveti viteza la scris nu gluma. Cu greu am reusit sa ajung la zi cu cititul.

Eu m-am trezit cu gura plina de sange de dimineata, imi sangera o masea fara niciun motiv, probabil de la clexane. Asa ca am decis sa lucrez de acasa azi. Realitatea e ca dra de familie m-a avertizat in sensul asta cand mi-a dat reteta, dar tot m-am speriat dimineata. Tensiunea e ok, deci stau cuminte.

Vali, la multi ani, sanatate si multa putere, iar DD sa va rasplateasca inmiit pt incercarea prin care ati trecut!

Bubu imi pare rau sa aud astfel de vesti. Stai cuminte in pat, asa cum ti-a recomandat dr. si te asteptam cu sufletul la gura sa ne spui ce ai facut azi. pt tine si puiul mic sa fiti sanatosi si sa va ajute DD sa ajungeti cu bine la termen!

Mena, scumpa, ma bucur tare mult ca ai trecut cu bine si de incercarea asta. M-a emotionat f tare felul in care ai scris despre bb si incercarile prin care ai trecut. Esti o curajoasa si o luptatoare!

Dana000 si eu numar zilele pana intru in concediu. Eu mi-am fixat ca target 15 noi, dar nu stiu daca voi reusi. Sunt dimineati in care e cumplit de greu si zile cand imi pica ochii de somn.

Angiuta, cand ai putin timp, mai impartaseste-ne te rog din ce v-au zis la curs legat de fratii mai mari. Valabila rugamintea si pt mamicile la al treilea puiut. Sara e din ce in ce mai sensibila si plange cand ridica cineva tonul, chiar daca nu o cearta, e foarte miorlaita si vrea sa iasa numai ca ea - in special la capitolul tinute vestimentare, iar mai nou, cand vine sotul acasa incepe sa planga ca n-a apucat sa se ascunda ca sa ii faca o surpriza. Aseara a fost totul ok pana a ajuns tati acasa si a inceput circul cu ascunsul. Evident ca s-a lasat cu plansete si ea pedepsita, iar leoaica din mine s-a luat de sot ca de ce pedepseste copilul, ca nu-i normal cum intra pe usa sa faca asta, etc, desi pe fond el avea dreptate. Evident ca totul a ajuns la o discutie despre faptul ca eu exagerez cand interpretez reactiile Sarei si ca o suspectez de lucruri mult prea subtile pt varsta ei. Pe de alta parte eu ii spun ca Sara e geloasa pe venirea fratiorului si asta se suprapune peste complexul oedipian si de aici toate reactiile ei. Apropos de gelozie sapt trecuta la gradi au desenat familia si Sara a fost singura care nu a reprezentat in niciun fel fratiorul, desi mai sunt colegi care asteapta ca si ea, iar intr-una din seri m-a intrebat cine va fi mama lui.
So, orice sfat sau gand pe tema asta e mai mult decat binevenit si apreciat

Doura ai fost foarte simpatica cu chilotii. Nici mie nu imi plac aia. Am unii mai plini, pe care ii foloseam de regula pt absorbante si o sa ii folosesc pe aceia. La Sara am avut din cei de unica folosinta, dar normali nu cu talie inalta.

Doura, Amy multumim pentru sfaturile referitoare la sutiene Acum stau si ma gandesc ca la Sara eu n-am avut furia laptelui, dar ca in spital am folosit la un moment dat un sutien care era exact nr. meu, nu mai mare, care ma cam strangea ce-i drept, si dr. m-a certat si mi-a zis sa nu-l mai folosesc, dar n-am inteles de ce si nu m-am conformat. Sa fie oare asta cauza pt care am avut putin lapte?! Testam de data asta!

Fetelor iar m-am intins cat o zi de post!
Va pup cu drag! Pe toate desigur

Iulia, mami de Sara Andreea si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dannnah

Onutz - ce figura esti! Nu stiam ca se alinta numele Oana !

mamica de Mara - 3 ani si 31+

Oho, si inca ce se alinta

Onutz 35+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian

Vali

F IMPORTANT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui onutz83

Citat:

Vali

F IMPORTANT

Inca o varianta: Onucka :D

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 28+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Mena, ce bine ca a trecut
Eu am baut la iaurt de mi s-a acrit si tot n-am scapat. De atunci- nistatina (noroc cu o farmacista mai desteapta)
Angelique, stim cum e cu turele de noapte...

Vali

F IMPORTANT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui valicutza

va multumesc tuturor pentru urari

felicitariiiiii Ela!!! sa iti traiasca puiul mic , sa fie sanatoasa,fericita si norocoasa . primul bebe de la odisee...ce frumos. de acum va fi explozie de bebelusi , incepand de saptamana viitoare

mami de Dienutza 5 ani
si mami de ingeras Razvan-Mihai (29.09.2012)

La multi ani,VAli!SA fii sanatoasa si sa dea DD sa tise indeplineasca toate dorintele!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 34+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Citat:
citat din mesajul lui onutz83

Citat:

Vali

F IMPORTANT

Inca o varianta: Onucka :D

Daaa, sa nu uitam de: Onuca, Onitza si Onitzule
Astea sunt in categoria "cat de cat" , Onuca imi zice o persoana f draga mie si Onitza si Onitzule imi zice mother
Ai fost tare, Mena

Vali

F IMPORTANT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Pupici si de la mine pe ziua de azi
Nu stiu ce-i cu mine dar de cateva zile sunt zombi. Imi este foarte somn, imi vine sa dorm non stop, ma simt obosita cu toate ca efectiv nu fac nimic, noaptea dorm neintoarsa, de abia nimeresc baia. Am o gramada de facut prin casa dar pur si simplu nu ma simt in stare, stau doar in pat si motzai.Am vrut sa fac un dush acum dar asa m- a ametit in cap...ca am renuntat. Mai bine astept pe sotul diseara sa ma supravegheze. Mi-am luat imediat tensiunea..era 10 cu 7

Mena, ma bucur ca esti mai bine, pestisorul tau e un luptator si stie ca nicaieri nu e mai bine ca la mami in burtica. De acum poate va linistiti si voi si incetul cu incetul ajungeti la termen
AC...ce frumos va fi la voi de sarbatori, in casuta noua si cu bebe mic si totul nou...
Onutz...dar de Ontzu ce zici
Valicuta, la multi ani, sa fii sanatoasa si sa ai parte de acum inainte numai de lucruri frumoase in viata.

Fetelor si mie mi-a recomandat dr sa iau fier, tebuia sa incep de acum 1 sapt dar mi-e frica sincer. De abia m-am reglat cu baia...La analize mi-a iesit o usoara anemie, adica valoarea e la limita minima, nu e sub, sideremia e in limite...de ce sa iau fier? ma gandeasc ca poate ar fi bine sa iau ceva ce ma ajuta sa asimilez mai bine fierul din legume decat sa bag pastile in mine....nu stiu ce sa fac.
Cred ca voi cauta si eu alternative pt produsele de la weleda....totusi sunt cam scumpe, nu contest ca nu sunt bune, dar parca nici n-as da 75 ron pe un ulei de corp.
Pentru scutece eu m-am hotarat pt pampers sensitive...trebuie sa fiti atente si la timpul de absorbtie a lichidelor ca sa nu stea bebele cu pipi prea mult pe la fundulet, si din cate am vazut pampers e ok la faza asta

Va pup, poate revin mai tarziu

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Irilac aceeasi problema o am si eu cu si fierul dar am gasit o metoda buna. Iau o pastila de elevit o data la 2 zile. Nici nu ma simt slabita, nici nu sunt anemica si creste bine. Mai consum f multe fructe ca parca auzisem eu ca vitamina C ajuta fierul sa se absoarba bine in corp si nu trece nicio zi fara un produs lactat consumat(iaurt/lapte/branza in ordinea preferintei).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

irilac uleiul de corp nu trebuie sa fie musai Weleda, ajunge uleiul de migdale presat la rece de exemplu. Sigur la magazine naturiste il gasesti la un pret ok. Ce intr-adevar cred ca se merita de la weleda e gelul si sampon 2 in 1. Tubul are 200 ml dar iti trebuie putin cand il speli pe bebe asa ca pt. 2-3 luni ajunge sigur. Daca ai un dm in apropiere uita-te si la gama de bebelusi Alverde, au si ei tot asa un gel si sampon care mie mi s-a parut ok.
Eu m-am impacat foarte bine cu crema de fundulet de la Hipp, zic ca merita incercata, e mai ieftina decat weleda si contine zinc.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 32+

Mergi la inceput

Fetele, am gasit un super site, mai ales pentru fetele din Germania:
www.bce-europe.com/" target="_blank">http://www.bce-europe.com/
Sunt cosmetice

Vali

F IMPORTANT

Mergi la inceput