Felicitari Silviad !!! Minuni de Nov-Dec 2012 (36)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Felicitari Silvia,sa creasca mare bebelina si sa iti umple sufletul de bucurie
Incet,incet apar si minunile noastre,de-abia astept sa imi vina randul sa imi tin sufletelul in brate.

32+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Dannah inutil sa iti zic ca de la hormoni ti se trage, ca stii deja. Si eu sunt maxim de nervoasa. Uneori ma bucur ca stau numai singura in casa si sotul vine tarziu ca daca il aveam langa mine aveam motiv sa il iau in colimatoriu. Asa ma enervez si ma dezenervez singura si asta e . Vorbeste cu bebe din burtica si cauta sa stabilesti o relatie cu el. Pe mine ma ajuta foarte mult sa ma calmez numai ideea ca el m-ar auzi tipand sau ca l-as speria cu starea mea negativa. Puii mici ne au doar pe noi si ne stiu doar pe noi, acum. De aceea este important sa ramanem pozitive, pentru ei. Tuturor carora ne strica starea : EJECT!!! Da?

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 28+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

59 de zile pana ajung la termen. E primul copil, nu am mai tinut bebelusi in brate niciodata, nu am mai interactionat cu ei,nu stiu cum se "folosesc" si nu vine cu manual de instructiuni. OMFG!!! Asa de putin mai este? Sunt fericita si speriata si ingrozita si implinita...
Nici nu stiu daca apuc toate cele 59 de zile. Eu asa ma rog. Asa am discutat si cu bebe, ca ne vedem in preajma craciunului, cu putine zile inainte sau dupa, el decide, ca e baiat mare atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

mena nu te panica...o sa vezi cum se dezvolta instinctul matern cand o sa-l ai pe bebe in brate...este incredibil. O sa stii exact ce o sa faci si o sa fii foarte sigura pe tine.
Eu imi amintesc cand a nascut vara-mea, exact un an inaintea mea si a vrut sa mi-l dea pe cel mic in brate si ce frica imi era de nici nu am indraznit sa-l iau.
Cu al meu m-am descurcat foarte bine din prima clipa si nu mi-a fost deloc frica.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angiuta

mena nu te panica...o sa vezi cum se dezvolta instinctul matern cand o sa-l ai pe bebe in brate...este incredibil. O sa stii exact ce o sa faci si o sa fii foarte sigura pe tine.
Eu imi amintesc cand a nascut vara-mea, exact un an inaintea mea si a vrut sa mi-l dea pe cel mic in brate si ce frica imi era de nici nu am indraznit sa-l iau.
Cu al meu m-am descurcat foarte bine din prima clipa si nu mi-a fost deloc frica.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 32+

Multumesc de incurahare. La instinct ma gandeam si eu si cred ca el va fi cel mai de ajutor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

Buna dimineata,

ce bine am inceput duminica.cu zambetul pe buze....si ochii in lacrimi. FELICITARI SILVIAD!!!!!!!!!!!! SA FIE SANATOASA SI MANCACIOASA MARIA.SA VA BUCURATI DE EA.FELICITARI SI FRATELUI EI PENTRU SURIOARA.

e duminica, deci iesim la plimbare si dupa-masa mergem in vizita la niste prieteni.o duminica excelenta si multi .

embarazada de 32+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_es spune:

FELICITARIII SILVIADA SA ITI TRAIASCA SA VA BUCURATI DE EA bravo fetelor apar minunile una cite una .acum vreau sa va multumesc ca miati raspus in legatura cu placenta asa mam mai linistit si nu ma mai gindesc ca nu ar fi ceva in neregula .
SI ACUM SA O INCURAJAM PE MADA CA MAI ARE SI EA PUTINTELHAIIIII MADA MULT CURAJ CA MAI AI PUTIN SI FARA EMOTI .eu ieri am facut 37 saptamini deacum in colo ma astept si eu sa vina bebe daca ii mai harnica nu stiu sa vedem .pentru ca raluca fetita mai mare a stat mai mult de termen si daca nu imi provoca medicu nastere mai statea acum sa vedem ce o sa fie . duminica placuta la toate

mami de Raluca (1.10.2002) si 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

FELICITARI SILVIA!!! SA CREASCA MARE, FRUMOASA SI SANATOASA SI...NECOLICIOASA

Gina 37 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silviad spune:

Am nascut cu cezariana cu anestezie rahi-peri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silviad spune:

Va multumim pentru urari.
Nu va mai ingrijorati, momente de neliniste, teama, depresie vom avea toate si asta se intampla si la prima sarcina si la a doua. Parca n-am crescut niciodata un copil.

HAI MADA

Mergi la inceput