Felicitari Silviad !!! Minuni de Nov-Dec 2012 (36)
Raspunsuri - Pagina 18
douradoudou spune:
felicitari, silvia!! bine ai venit bb maria !!
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
aschiutza spune:
Angiuta, probabil ca mie mi-a dat sa fac Doppler pt ca sunt peste 35?
Hihi Mena, asa sunt si eu, ma impresionez imediat ce aud de un nou bebe. Si incepe sa ma prinda spaima ca se apropie si la mine momentul si parca nu ma simt pregatita sa dau lupte cu doi monstruleti.
Faza cu monstruletzul 1 deja in dotare, obosit si miortait: "Vrei ciocolata? Nuuuuuuu. Vrei suculet? Nuuuuuuuu. Vrei piinica cu unt? Nuuuuuuuu Vrei lapte? Nuuuuuu. Ok, atunci. Mehhhh, mehhhh, mehhhhhh, acolo, acolo, acolo, mai mult, mai mult, mai mult. Ce vrei mai mult?" ....Reiau intrebarile, la toate primesc nuuuuuu, repetam si in sfirsit se hotareste ca mai mult e ciocolata . Si asta pe un fond de smiorcaieli cumplite, de bosumflari, de aruncat cu canutza, de dat din picioare, de tras de mine, de alergat dintr-o camera in alta.... El maninca ciocolata, eu cad epuizata. Vai de fundul meu cind voi avea doi in dotare .
laurika1982 spune:
HEllo fetele!!
APropo de nedormit....navighez pe net la ora asta...iar dimineata la 4 bebe avea chef de joaca.
DOura: tare naspa cuscarile...de jucarii nu mai zic nimic,nici de alergat copilu( al meu dechide robinetul la cismea si uda tot[alcool),am bagat rufele la masina si el a umblat la punga cu faina si se distra maxim cu ea ( ploaie de faina, tavaleala)...
Bubu: si la C si acum mi-au aparut zeci de alunite mici, mici si enervante..mai ales in zona gatului si pe sani, mai am si puf pe burta, dar de data asta nu am aproape deloc linea negra.trec toate.AI grija cu piciorul ala umflat, mama lor de temebeli.
HAi MAdalina
Dannah: noi n-am mutat la casa noastra cand C nu avea 1 an.si eram in nistedatorii....aveam toti banii arvuniti .am pus parchet singuri in casa, am stat fara mobila, apucasem sa facem bucataria si dormitorul nostru si 2 bai.dar cel mai greu a fost ca necertam din toate rahaturile...si crede-ma ca linistea voatraecea mai importanta, daca voica intelegeti,la naiba cu toti,ce te intereseaza de parerea unuia si-a altuia,fiecare simte cel putin o urma de invidie si de aia comenteaza.NU obisnuiesc sa ma plang, dar anu trecut eram la 1 pas de divort dar am scapat de datorii si ne-am pus in plan bb2, desi soacra-mea numai comentarii facea.cand am ramas gravi numai cu :sa va vedem dacao sa te descurci, sa fie el/ea sanatos...acumla fel, aaa tu nu o sa te descurci cu 2 ,o sa vezi, caeu nu am fost in stare, da' sa te duci la munca dupa ce il faci si pe asta, altu sa nu mai faci ( d e parca i-as creste pe banii ei).si sotul mai cedeaza cateodata si mai zice ca ea si atunci iese cu scantei,e drept ca dupa o zi 2 rfevine la sentimente normale dar...asa ca pune la fund parerile binevoitorilor si voi sa fiti sanatosi.
SIlvia<felicitari, safiti sanatoase, norocoase si mancacioase!!!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 34+ cu
almy spune:
Wow, Silvia, chiar ca surpriza, felicitari!!! Sa va traiasca si sa va umple viata de bucurii!!!
Super, dimineata aveam un titlu, acum altul, ne miscam bine fetelor!
Alma 37+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
Looana spune:
Silviad, felicitari pt printesa mica si mincacioasa,sanatate multa ,refacere rapida si micutza sa aibe parte de mult noroc in viata.
Mamicutzelor vad ca bebeline noastre sunt tare grabite,harnicutze....ce mai conteaza sanatoase sa fie toti bebei
Looana 37Sapt.
Bubulina42 spune:
Loreley, cum te-ai captusit cu raceala asta, tocmai acum? si pe mine m-a cam tinut gatul un pic azi, insa sper ca e trecator..
Multa multa sanatate! apa cu lamaie si miere, gargara cu solutie sarata si cu solutie cu bicarbonat,stii tu oblojelile, numai incearca sa nu o lasi sa avanseze, pune-te pe picioare!
Dannah, nu pune nimicutza la inima, lasa vorbele sa treaca pe Langa tine fara sa te raneasca! astia care sunt mereu cu gura mare si observa-tot, inchid usa seara si nu se mai gandesc pe cine au ranit, dar tu ramai sa suferi, ceea ce chiar NU se merita.
Casa ta,familia ta, hotararile voastre, copiii vostri, relax si ignora, eventual spune ce ai de spus cand ai de spus! NU ai nimic de pierdut daca nu iti mai calca pragul astfel de personaje care ar trebui sa iti fie aproape, nu sa te descurajeze sau sa te amarasca..
te pup, fruntea sus!
Silviaaaaa ce face galuscutza?? doamne, ce bine ar fi sa avem toate, la nasterile naturale, un travaliu asa scurt! ce bine ca sunteti bine!Doamne-ajuta!
35 + cu Nicholas
Looana spune:
Buna dimineata!
Loreley sunt deacord cu ce spune Bubu eu cind simt ca ma ia raceala pt git i-mi fac gargara cu apa caldutza cu sare in plus cind simt ca sunt infundata i-mi aprind o tzigara de la sotul si o pun in urechi .Ma simt mult mai bine a doua zi dupa acest tratament ,nu las ca raceala sa ma ia ,fac tot ce am scris mai sus si beau mult ceai...Eu antibiotice nu tin minte vrea-o data sa iau inafara de vreu sirop de tusa de la farmacie in caz foarte rau racita.
Dannah e bine sa ignori daca poti,eu ignor tot,m-am facut rea cel putin dupa ce am trecut de 40 de ani,sincer si eu mi-am auzit vorbe destule ,de ex.ce-mi trebuia copil acuma la virsta aceasta....eu una nu ma simt ,e adevarat ca nici nu arat virsta dar pina la urma e problema fiecaruia ce si cum face....mor pe oameni acestia care -si baga nasul unde nu e problema lor....eu am taiat-o cu multa lume chiar si cu verisoare,prietene,invidia e mare asa ca lasa-i sa vorbeasca si ignora .
Eu de ex.si socramea am rarito,nici nu am nasut bine si deja o deranja ca vreau sa-i dau piept la bebe si de ce nu-i dau sticluta,ca deh in situatia aceasta nu pot sa-i las bebelinu ,pai e femei nebuna adica eu sa am lapte si nu-i dau pt ca ea sa aibe copilul meu si sa mi-l care pe nde vreau ea.Ia zis sotul primadata dupa care el mi-a zis mie deja cind m-am telefonat cu ea stiam si iau taiat-o din prima.Acuma asteapta sa ina dupa ce nasc sa stea 2 sapt.la noi...deja eu sotul am planuit cum facem,o chemam cind sunt in spital si in ziua aceai si p,eaca aica vine -si vede nepotelul si atit...eu cind vin acasa cu bebelinu meu vreau sa am intimitatea mea si sa ma odihnesc cit am chef.Corect,nu ...fiecare cred ca vrem sa savuram in familie viata privata cind revenim acasa.
Hai ca m-am intins ca o gumitza
Looana 37Sapt.
Bubulina42 spune:
Looana, cam devreme, cam devreme.Ia sa mai faci un pic de nani
Laurika, asa si la mine, au aparut niste alunite mici mici mici de tot, mai ales pe gat si cateva pe langa sani si am si eu pufusor din ala pe burtica, blond, insa nu e problema, dupa nastere dispare, am citit ca e numai din cauza de hormoni.Nu ma deranjeaza.
Numai atat sper sa pot sa revin la masura 36 la pantofi, ca acum pot lua numai 37 si mor daca nu mai intru in pantofii mei, ca eu sunt innebunita dupa pantofi..
35 + cu Nicholas
onutz83 spune:
'Neatza, fetele!
Dannnah, ai intrat in panica... Hai afara din butoi
Deny, cat ma bucur ca ai gasit in sfarsit un medic de doamne-ajuta si ai vazut si minunea!
Ai facut f bine ca ai schimbat titlul
Eu stau pana tarziu de tot noaptea si uit ce citesc
Chiar ma gandeam sa mai citesc o data din urma ca sa fac schimbarile
Intrasem si la odiseea ta, dar nu scrisesei inca, ma gandeam sa mai spionez azi
Aschiutza e de la alta odisee, noi o mai imprumutam din cand in cand
Doura, f faine linkurile
Menics, despre negisori stiu ca am si eu mai nou
Bubu
OMG, cat sunt de beata, acum am vazut titlul!!!
Felicitari, Silviad!!!!!!!!!
Ia uite ce sarmaluta ai tu acolo!!!! Bine ai venit, sarmalutaaaaa!!!!!
Sa fii sanatoasa, mancacioasa si complet necolicoasa!!!!!
Onutz 35+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian
Vali
F IMPORTANT - MELANOM
tnicoleta spune:
Felicitari Silvia. Sa fiti sanatoase si frumoase.
Refacere rapida si mult laptic.
Bun venit MAria!
Dana Esti asa din cauza sarcinii. Cam asa eram si eu la prima sarcina, faceam crize de isterie in orice. Si noi ne-am luat casa acum un an, sotul a muncit mult la ea, a aparut si bb si neamurile mele au comentat putin, da le-am inchis gura. Acum ne tot bat la cap cand ne mutam, ca suntem cam multi la soacramea in casa. Dar le ingnor la greu, n-am chef de certuri si nervi.
Important este sa fiti voi sanatosi si sa va intelegeti bine. Restul, sa isi vada de treaba lor.
Deny Ma bucur ca ai gasit un medic cu care sa te intelegi. Sarcina usoara incontinuare. Si ignora colegii.
Aschiutza Da-i un micutului si iarta-l. Au si ei zile bune si rele ca noi. Poate poti inlocui ciocolata cu altceva ca sa nu se mai agite atat.
Looana Bine faci ca iti trimiti soacra acasa. Pana la urma faci cum crezi tu este mai bine. Sau mai e o zicala: Zi ca ea si fa ca tine.
Daca ea nu a putut alapta sa fie sanatoasa.
Nicoleta 30+ Corina