FIV in Ungaria 169
Raspunsuri - Pagina 3
olimp spune:
jaguar
la mine se pare ca e inceput de raceala m-a mai lasat durerea de cap dar a inceput nasul sa curga , am luat si paracetamol sinus e mai bine acum.
mona hormonii astea bata-i vina ca isi fac de cap cu noi
va pup fetelor , astep sa vina CM , nu stiu cand trebuie sa vina simptome nu am ,fizice ma refer dar am o stare de irascibilitate care ma asigura ca e pe drum
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
DaniellaSM spune:
Fetele ,
Imi mai e un pic!!!
Olimp ce mai faci?
Jaguar , e ploaie din nou aici,
si ma simt naspa sper sa nu cad in butoiul cu suparici.
Sorry nu am somn desi vara a trecut !!
Ok merg imediat
5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) , urmeaza deep tests.
Vine soarele si pe strada mea , adevarat intr-o zi!
ImiMS spune:
Buna dimineata fetelor!
Norma...eu as avea nevoie de clexane...daca mai e valabil,scrie-mi te rog, ptr ca eu nu reusesc sa-ti trimit PM
Olimp...sper sa-ti revii din raceala...sotul meu trage de ea de cca 2 saptamani deja...e nasoala rau!
Dani...pupic sa treaca starea ta...mie imi placi vesela si plina de viata
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna...cu PK
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot
ImiMS spune:
Nu face nimic...pe mine chiar nu ma lasa sa-ti trimti PM.
Sa-i foloseasca persoanei respective
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot
jaguar spune:
hello girls
Olimp, nu lasa raceala sa-si faca de cap pe pielea ta,,atac-o repejor cu tratam , ceaiuri etc
Norma ce mai faceti?
Danielle hai ca trimit o raza de soare si la tine, sau poate vine spre voi,,de vineri incolo...
Imi, ai terminat AC?
Mona cum mai esti?
ptr toate
ImiMS spune:
Jaguar...nu mi-a zis nimic de AC...nu stiu daca voi lua!!!
AJUTA-MA DOAMNE!!!
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot
jaguar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ImiMS Jaguar...nu mi-a zis nimic de AC...nu stiu daca voi lua!!! |
IMI iertare domnitza
Se pare ca tre sa ma intorc sa citesc din urma... tinand cont ca faci in nov, m-am gandit ca ai AC...
Acum f serios,,memoria mea e "pe valuri" de la ultima anestezie nuj ce o fi fost dar,,mintea mea de elefant a cam disparut... iar ptr mine e o tragedie sa nu mai retin amanunte si sa ma chinui sa-mi aduc aminte cate ceva...
norma36 spune:
Buna Jaguar,
ca sa facem ??? ce stim mai bine: dormim, papam, plangem, facem kk la greu, crestem, ne obisnuim cu mama si tata chiar daca ei nu mereu inteleg de ce plange bebelul.
SUCCES FETELOR SA DEVENITI CAT MAI CURAND MAMICI.