'Politica de stadion' versus 'politica de salon'

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Apoi dragilor a cantat pana si Andra. Nu ca nu e fata faina dar nu ma omoram sa ma duc la un concert cu ea. Dar daca bagau si ei un ACDC ceva mai ca mergea si o lansare de candidati PSD-ista

PS: plus ca trebuiau si "ofticatii" aia de bucuresteni sa sufere cu orele in trafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

O grupare politica ce pune accent pe nationalism sa aduca AC/DC la o manifestare poltitica? Nu-i patriotic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

O politica de stadion de trista inspiratie. Cu racneli nationaliste, cu autocare de copii luati de la scoala, cu oameni veniti din toate colturile tarii .(((
....

In loc de a profita de Congresul PPE, in loc de a oferi liderilor europeni imaginea unei clase politice care intelege ce inseamna criza si care isi asuma responsabilitatea iesirii din ea, inclusiv a unor politici dureroase, duumvirii au ales sfidarea, confruntarea si, mai ales, circul. Inspirat cum il stim, El Crin a comparat mitingul cu un cinematograf. De ce nu cu un crucisator? Ori cu un hipodrom? Dupa betiile populiste urmeaza intodeauna clipa trezirii. Din pacate, costurile intoxicarii sunt imense si sunt platite nu de bufonii iresponsabili, ci de catre cei in numele carora, in chip fraudulos, au vorbit acestia. sursa: de aici www.contributors.ro/politica-doctrine/romania-la-ceasul-populismului-dezlantuit/?cfcc" target="_blank">Romania la ceasul populismului dezlantuit

iar poza asta, spune ceva ... pentru cine poate (si vrea) sa inteleaga ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Eu am citit discursul lui Base si nu mi-a parut nimic exagerat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Citat:
Dar daca bagau si ei un ACDC

Au bagat, la inceput ! Thunder, cand au intrat P & A...

Rufus, eu am scapat cu scutire medicala de balciurile alea de 23 august...sa vezi ce "fain" era cand ti se facea rau de la caldura, dupa 8 ore de repetitii...altfel da, era misto, aveau discoteca (dixit vara-mea).

Iar in '89 vara ne-au amenintat ca nu ne baga in bac daca nu participam la 23 august...evident ca toti se fofilasera atunci .

Later edit: m-am topit de ras, intervievau un nene din Arad care spunea ca el de 46 de ani n-a mai fost in Bucuresti si vrea sa vada...cred ca a ramas siderat de cate s-au schimbat

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Parerea mea e ca din tot circul asta USL-ul a iesit mai mult decat sifonat, din mai multe motive:
- mediatizarea excesiva a adversarilor politici, respectiv ARD-ul si PPE-ul. Daca evenimentele nu se suprapuneau, congresul PPE trecea neobservat, nu e genul de eveniment care sa tina pensionarii in fata televizorului, ei oricum nu pricep nimic din ce zice Merkel. Pe cand mediatizarea in oglinda a celor doua evenimente (in special pe posturi usl-iste) a fost un cadou nesperat pentru ARD .
- asocierea evenimentului cu 23 august in mintile multor romani - pierde un mic procent de alegatori care nu mai sunt nostalgici dupa acele vremuri
- congestionarea traficului in Bucuresti ore intregi - alt procent (mai mic) de nemultumiti
- participantii la miting, care nu cred sa fie mai mult de jumatate sustinatori reali USL, restul fiind fortati/platiti/obligati sa vina acolo, au motive si mai bune fie sa nu mai mearga deloc la alegeri, fie sa nu voteze usl-ul
- banii aruncati pe fereastra aiurea in momente de criza, somptuozitatea evenimentului, care il va face pe omul simplu sa se intrebe daca n-ar fi fost mai bine sa ii creasca lui pensia decat sa ii dea pe asemenea mitinguri

Si probabil lista ar continua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

cine e ARD?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

ARD = Alianta Romania Dreapta, adica PDL + PNTCD + FC (Forta Civica - partidul lui MRU) + neoficial PNR (adica Noua Republica a lui Neamtu, partid care nefiind inregistrat oficial la tribunal, e pe-acolo doar cu membrii, nu si cu numele)

http://ro.wikipedia.org/wiki/Alian%C5%A3a_Rom%C3%A2nia_Dreapt%C4%83

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

cine e ARD?

Marina

Unii care au plagiat denumirea Asociatiei Romania Dreapta si au clonat sigla Forumului Democrat al Germanilor din Romania (FDGR), ca sa deruteze electoatul.

Mergi la inceput