Felicitaaari Elfica! Haide Moro! (36)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

Buna,
si eu cantaresc bebelusul inainte si dupa masa. Mie nu mi se pare stresant, imi pare bine ca stiu cat mananca din sani, cat mananca din biberon ce am muls, si daca trebuie sa ii dau supliment sau nu. Al meu e lenes si adoarme dupa 50-60 ml la san dar daca ii dau ce am muls mai manaca 60 si stau si eu linistita ca mananca destul. Nu as vrea sa scada in greutate.
Cred ca incepem si noi cu colicii ca ne adunam , ne smiorcaim seara si adormim doar tinuti in brate si infasati strins. Noaptea ins chimb doarme bine, se trezeste la masa odata la 4 ore. Ziua mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vickiy spune:

Buna!
Multumim pentru urari! Imi pare rau ca v-am derutat cu numele meu... n-a fost cu intentie!
Carmen, tot galagie e in spital, dar eu sunt obisnuita, ca locuiesc langa o scoala unde e galagie in mod obisnuit de la 7 la 20 5 zile pe saptamana
Nu ti-au dat nimic pentru anemie? Eu am facut perfuzii cu venofer in spital si acum iau ferrofolgama timp de 1 luna. Dr mea a vrut sa-mi faca transfuzii, dar am refuzat elegant, chiar daca ma recuperez mai greu.

Acum ne luptam deja cu colicii (cam 5 ore pe noapte ) si cu furia laptelui... Am mai facut si o alergie in spital pentru care ma dau cu 3 creme, la interval de cate o ora... Toate astea imi ocupa cam toata ziua. Norocul meu ca a venit mama si are cine sa-mi gateasca, altfel faceam greva foamei

Va las; ma duc la pompat, ca iar mi s-au intarit sanii. Sa aveti o zi frumoasa!

PS Pentru cine e interesata: mi-am luat o pompa electrica de la Primii Pasi (120 lei). Face treaba buna si pretul e OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Multumesc pt raspunsuri legate de slujba, UNDERQUEEN SI MIHAELA!

E cam liniste pe aici, bebicii astia mici ne ocupa tot timpul , asta e adevarul ...si cum nicio zi nu seamana cu alta.
Gandacelul meu e cam agitat din cauza burticii, cand o lasa burtica , apare problema 2 , nu poate respira din cauza mucisorilor si se enerveaza...daca totul e bine apare problema 3, sora-sa care urla fix in camera ei deci distractie nu gluma si la noi .

KYTANA: cum esti azi?
ANIDAZ:cum stati cu pregatirile de botez? parca e la sf lunii octombrie,nu?
CORINUKA: cum e bb?va descurcati cu alaptatul?

Ana & Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Mamiilinca eu am fost la molifta cu el in brate apoi l-a bisericit cum se spune la ortodocsi. Dar ce mi-a placut de data asta e ca la botez, desi nu aveam 40 de zile, preotul mi-a citit o rugaciune si am putut intra in biserica. La David nu a vrut preotul sa faca asta si nu am putut intra... am fost tare dezamagita atunci desi stiam ca alte mamici intrasera mai repede. Plus ca eu am ales biserica functie si de cum il baga in apa, nu voiam cu capul de tot, am oroare de asta la cate s-au intamplat. A fost ok, l-a stropit putin pe cap si gata.

Stella eu m-am dat cu putin Hemorzon unguent, nu stiu cat e permis in alaptare dar putin nu are ce sa fie, mi-a trecut.

*****************************************Mirabela, mamik de DAVID STEFAN (21.09.2006)
si CALIN ADRIAN (25.08.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni81 spune:

Buna burtici si mamici,

Multumesc pentru recomandari pentru exfolierea pielii bebelusului, am sa incerc si eu cred ca uleiul de la Bubchen de spalat si acuma o spal in ceai de musetel sper sa se rezolve problema cu uleiul.
Imi pare rau sa citesc ca asa multe aveti probeleme cu alaptatul eu din acest punct de vedere ma declar fericita desi sunt zile cand stam si noi cu orele la san dar deocamdata rezistam fara supliment. Insa cu fata mai mare nu am mai rezistat si bunica a luat-o la ea o saptamana sa ma mai odihnesc si eu. Am plans cand au plecat nu am fost fara ea dacat atunci cand am stat la spital sper sa se mai potoleasca putin cu gelozia fiindca nu pot sa le las singure in camera ca mi frica ca o loveste sau o arunca jos .
In rest in 17 am facut si noi o luna, avem 3800gr si 54cm, la externare din spital am avut 2560gr si 49cm deci am crescut foarte bine.
Cu hemeoroizi nu am avut probleme din fericire asa ca nu pot sa dau sfaturi.
Felicitari pentru mamicile care au nascut si nastere usoara pentru ultima burticiuta de pe baricade MoRo_K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

salutare tuturor

eu is cu nervii la pamant, emma respira greu si se aude un fornait ciudat care cred ca are legatura cu gatul k parca isi pierde vocea, aveti vreo idee de ce putem face sa ne treaca? ca inca asteptam sa ne spuna dr daca reusim sa facem o programare pe azi, k in week-end nu au deschis la cabinet.
pe langa asta is super nervoasak al meu sotz e racit de 3 zile si nu are unde dormi decat cu noi in camera , dar este atat de nesimtit ca nu am cum sa il mai fac de draci incat a luat 2 zile pastile , iar ieri s-a aruncat pe o sticla de vin si bere si a baut de pe la 8 ziua pana pe la 3 noaptea, iar pastile ioc, bineinteles k i s-a agravat raceala si emma cred ca are un inceput de raceala datorita lui
iar azi, colac peste pupaza, afara ploua, iar el nu are nici un stres legat de emma a planuit gratar cu frate-su , s-a dus a cumparat umbrela din aia mare sa se adaposteasca si se simte bine omu azi cu frate-su la gratar si cu bere, iar raceala da-o in cur k se vindeca ea fata, ca doar nu el sta cu ea sa planga langa ea knd nu mai stie ce sa ii faca

oricum nu stiu cat mai rezist in ritmul asta , poate se trezeste cu un divort la usa casei si sa ramana cu sticla in mana daca asa mult se gandeste la fata, inseamna k nu are placerea si nu simte k e tata cu norma intreaga.

chiar imi vine sa ma urc pe pereti de nervi si suparare, la mine se tin lant, scap de una si apar altele doua, de aia abia apuc si eu sa intru aici, dar azi chiar simteam nevoia sa ma descarc putin si am profitat de somnul emmei si am sarit peste masa mea, stiu k tre sa mananc , dar nu mai pot sa ma gandesc la mancare deloc

scz pt k scriu despre alte probl si nu cele legate de bebelusi

mirabela tu cum ii dai ceai la calin,ce gramaj, cand si de la cate sapt i-ai dat?

pupici si week-end frumos si mai linistit decat al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni81 spune:

Daniela stiu ca e greu cand vezi ca fata e bolnava si nu stii cum sa o ajuti, ca si sfat nu cred ca poti sa-i faci mai mult acum decat sa-i pui ser in nasuc si sa o aspiri si sa mergeti la doctor sa vezi ce iti recomanda. O sa vezi ca in curand va fi bine, si tu sa nu treci peste mese ca iti afecteaza lactatia. In legatura cu sotii care nu isi i-au partea din creterea copilului as avea ce sa spun dar nu vreau sa intru in subiectul acesta, sper sa nu fie chiar asa grava situatia cum ai sris. Va doresc numai bine, insanatosire grabnica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Va scriu in premiera cu pingu mic in sling. E pe punctul de a se trezi dupa o plimbarica in jurul blocului. A fost tare cuminte!
Am descoperit de ce plange micutul, cred ca ne lovim de primul puseu de crestere, are toate simptomele De dimineata cand a inceput sa planga mi-au curs ambii sani instant! Fix vacuta nemulsa m-am simtit
Va spun sincer ca nu ma asteptam sa ma refac atat de repede dupa operatia de cezariana!

Ah, astazi mai dam un suc pentru prima saptamana si pentru faptul ca i-a cazut buricelul azi-noapte

Olivia, eu am gasit cateva bluzite azi la mag. de 13 RON care pot fi usor trase in jos. Ma declar satisfacuta!

Adriana, Mihaela multumim de urari
Multa bafta Ramona7575 in acest weekend, sa treaca cu bine

Dani, imi pare rau sa aud ca Emma nu e prea bine, din pacate nush ce sa iti recomand

Eu nu ii luasem inca nimic de colici si nici nu i-am dat pana acum Mirabela. I-am cumparat astazi un Infacol caci nu am gasit Baby Drink pana unde am ajuns eu. Astazi a apucat mult mai bine, cred ca e nitel lenes ca de aia nu voia sa iasa nici din burtica Daaa, poate fi ud sanul de lapte, dar el are vrea pica-para-malaiata

Cam la fel e si la noi cu baletul mami.ilinca numai ca el baga mamelonul numai ca nu stange gurita sa faca vid, nuuu dom'ne, noi vrem direct sa curga laptele

Stelutz, ce rau imi pare! Eu cu clisma inainte si dupa nastere, carbune romanesc dupa fiecare masa consistenta, am scapat de orice urma de constipatie. Multa sanatate

Va pup si poate ne mai auzim mai pe seara daca ma lasa pingu mic

39+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Raspund repede pana nu face scandal.
Mirabela, il plimba si Ana pe Paul, dar uneori e tentata sa il considere papusa si il tine cu o mana sau uita sa ii sustina capul. Si eu am avut imediat dupa ce am venit din spital o perioada cand am avut putina rabdare cu fetele, am cam stat cu gura pe ele. Din cauza oboselii si de frustrare ca puteam face atat de putine lucruri eram mai mereu nervoasa dar am realizat pericolul si mi-am impus sa fiu calma.
Vickyi, am facut si eu in spital VENOFER, dar acum nu iau nimic pentru ca inca imi da de furca constipatia si de la fier se agraveaza si mai tare. Am de gand sa iau dar mai astept putin sa imi revin si sa fiu sigura ca s-a si retras nesuferitul de hemoroid. Tu nu te constipi de la fier?
Stella, si la mine a sangerat hemoroidul, momentan ma lasa in pace], dar inca folosesc o crema
http://www.farmaciastejara.ro/haemorrhoid-formula-gel-pentru-tratarea-hemoroizilor-p-5011.html
care la mine si-a facut treaba.
Mihaela, da, acum pentru mine a fost a treia cezariana si toate trei sunt pe orizontala, deci la linia chilotului. E mult mai dureroasa decat operatia pe verticala pentru ca sunt taiati mai multi muschi, cel putin eu m-am refacut mai greu de data asta.
Danielabejan, imi pare rau ca treci prin momente asa tensionate in familie. ce l-a facut pe sotul tau sa se comporte atat de "iresponsabil" vis a vis de tine si de Emma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Dani, imi pare rau de situatie, mai ales ca noi in perioada asta suntem si cu nervii praf de oboseala, stres, ingrijorare. Pune-i ser si aspira. Cam atat poti face pana ajungi la dr. Si urmareste-o sa nu faca febra, Doamne fereste! Noi i-am facut 3 zile aerosoli cu adrenalina si ser, mai avem o tura la noapte. E mai bine, s-au rarit considerabil mucii. Tot mai sunt, e fornaita, mi se pare ca se ineca cu mucii si tuseste, dar sa speram ca n-o mai tine mult raceala.

Azi noapte iar a stat de paza pana la 2. I-am facut niste Baby Drink pt prima data. N-am stiut ca nu tre sa-i dau toata cantitatea. A baut 30 ml din el. Dupa vreo ora s-a calmat si a adormit. Deja de 2 nopti ne culcam pe la 2-3. Sa vedem la noapte ce-o fi!

Mergi la inceput