Burtici de mai-iunie 2013 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

eu nu am avut nici o problema dupa relatiile intime, nici la prima sarcina si nici acum.

Vio ma bucur ca nu e nimic si ca e doar de la contact. da urmatorul control cand il mai ai?

mami de Andra si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Acum nu mai curge ,s-a oprit ,nici eu la primele sarcini n-am avut nici o problema si am facut sex ca n-am avut interdictie.Acum culmea ca sotul a fost very gentle ,dar totusi s-a intamplat.

Multumesc fetele de grija ,bine ca nu e nimic.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

eu tocmai am mancat broccoli, simpli facuti ( fierti si apoi pusi putin in tigaie cu putin ulei de masline, sare si piper) parca au fost mai buni ca niciodata

pe diseara fac o varza sa mananc cu ardei iuti

mami de Andra si 10+

Mergi la inceput

Urmatorul control il am miercuri cand fac sange si eco pentru dublu test .Ma gandesc ca daca e sa se vada ceva se va vedea la eco.As putea sa ma duc la medic totusi si acum dar mi-e sa nu-l deranjez degeaba.

Eu azi am facut o fasolica cu afumatura ca nu mai facusem de 1 an.

si acum10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Buna fetelor, scuze ca intervin in odiseea voastra, vroiam doar sa va zic ca e un concurs aici la care puteti castiga un leagan pentru bebe, daca va intereseaza www.facebook.com/#!/printesaurbana/posts/153041534841065" target="_blank">http://www.facebook.com/#!/printesaurbana/posts/153041534841065

15+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2, Aspenter 1 la 3 zile, Elevit 1 la 2 zile, Euthyrox 100, Medyn 1 la 2 zile, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Mamici si noi aseara am facut nebunii,prima data de cand sunt insarcinata ca pana acum am avut interdictie,dar din fericire nu am avut nimic.
Multumesc celor care mi-au raspuns,deci ideea e ca pot sa intru in concediu medical imediat dupa angajare.Angajatorul e cineva cunoscut...asa ca nu se pune problema.
Multumesc,va doresc o zi buna!
Eu azi plantez bulbi de lalele si narcise la tara,ca mi-a sapat sotul de ieri,eu doar sa-i pun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna dimineata burtici

Vicky, prezent la apel

In primul rand imi cer scuze pt absenta mea, am avut 3 zile "nebune" si nu aveam timp sa intru pe net si pe DC, totusi incercam macar sa va citesc sa fiu la curent ce mai fac fetele, dar nu puteam sa stau mult ca deja si adormeam dupa 5 minute de citit, si asa ramasesem cu cititul in urma, dar azi am recuperat

Felicitari burticilor pt vesti bune , si eu ma bucur cand citesc numai vesti bune, si Dumnezeu sa ne ajute in continuare pe toate sa fie tot asa pana la termen de 40 saptamani de sarcina.

Mony, felicitari pt reusita la examen si pt titlu oficial de contabil. Sa fie de bine in continuare si sa ai mult succes, si... muuuuuuuuuuuuuulta rabdare.
Mama mea e contabil, so, stiu ce inseamna
Trebuia si eu sa urmez facultatea de contabilitate, dar viata a avut alte planuri cu mine.

Vioika, m-ai speriat si pe mine ce ai patit cu sangerarea, dar am rasuflat usurata ca totul este bine acum.
Si al meu e cu "nebunii", aproape in fiecare zi, nah, mi-e frica de fiecare data, dar Slava Domnului ca nu am patit nimic, si sper sa fie tot asa pana la termen. Asa sunt barbatii nostri, sunt si ei oameni. Noi o facem mai "gentle" (cum zicea cineva), si mai mult doar la intrare. Mai combinam...
Nah, azi dimineata a terminat in mine pt prima data de cand sunt gravi, si asa m-am suparat ca imi venea sa-l iau la bataie! Stiu ca nu e bine sa dea drumul in tine cand esti insarcinata, mai ales in primul trimestru.

Mycya, ma regasesc in situatia ta, si cu invatatul limbii germane, si cu faptul ca te simti a nimanui in tara straina, plus cu nehotararea ce sa facem, aici sau in tara.

Joi am avut dispute nasoale la job cu colegii aia nesimtiti(daca mai tineti minte, avem ceva probleme cu colegi de munca), care a continuat si vineri, cearta inceputa de mine, nu am mai rezistat si am rabufnit. Si dupa aceasta disputa scandaloasa chiar, nu mai e la fel cu sefii nostri, care erau de partea noastra mereu, pana ieri. Ca sa nu intru in prea multe detalii, noua ni se intampla o nedreptate("colegii" astia spun tot felul de minciuni despre noi ca sa scape ei basma curata in fata sefului si sa fie priviti cu ochi buni prin inselatorie). Ieri am si plans din cauza asta, sfarsind in rugaciune cu lacrimi la Dumnezeu sa se faca dreptate ca EL este cel ce vede mai bine ce se intampla cu adevarat si cine de fapt spune minciuni si profita.
Din cauza celor intamplate astea 2 zile, nu stim daca o sa mai stam aici cu munca, desi sefii ne-au zis ca la anul astia nu vor mai fi aici, dar banuim ca sefii totusi ii vor aduce iar pe nesimtitii astia la munca la anul cand incepe sezonul urmator. Daca va fi asa, noi doi nu mai stam aici, si plecam. Ne cautam altceva de munca aici in Viena, ori plecam in tara. Decat sa muncim cu asa oameni, mai bine plecam, macar avem liniste, fara stres si nervi la maxim de te trezesti cu peri in cap. O sa vedem ce se va intampla la anul.
In fine, dau la o parte toate astea, ca vad ca iar imi amintesc tot raul si ma afecteaza mult.

Avem si vesti bune
Joi in sfarsit am gasit un doctor aici, a fost bine, sunt foarte multumita. Mi-au dat Mutterkindpass in sfarsit, mi-a facut control , si manual (mi-au luat si pt Pap) si la eco, unde am vazut embrionul mai mare (16,5 mm) si bate inimioara. Pe poza de la eco, de data asta, scrie DPN 30/05/2013.
Doctorita a zis "yes" cand a vazut ca bate inimioara. E bucuroasa pt noi. Multa rabdare are cu noi, ne-a explicat cu placere la orice intrebare am avut noi, sotul nu a avut rabdare sa o intrebe daca este ok cu contactul sexual, si ea a zis ca nu-s probleme, numai ca sa fim atenti. Am vb cu ea in engleza, desi ne-am dus la cabinetul respectiv ca acest doctor stie si romaneste, dar nu este adevarat, in schimb are multi pacienti romani. Cred ca totusi dumneaei intelege ceva romana, dar prefera sa zica ca vb engleza.
Ne-a dat trimitere sa facem analizele de sange ce se fac pana sapt 10, Torch-ul si inca altele, ca nu prea am inteles cateva din scris ei ("BB, BG, RF, Rhezusantikorpe, Toxo, Lues, Hiv I+II" --> Oana, poate ma ajuti sa inteleg mai bine). Si ne-a recomandat mai bine sa le facem in Romania ca ne costa mai ieftin, si daca tot stam 2 luni in Ro, ne-a dat trimitere sa facem si morfo de trim 1 si 2, daca am inteles eu bine("Combined Test(od.sog Oscar), Ultraschall und Bestimmung von 3 Hormonen aus dem Blut der Mutter" - sapt 11-14, si "Ultraschall-Orgnanscreening, inkl. Ultraschall-fetale Echokardiographie" - sapt 20-22) tot in Romania sa le facem, si cand venim inapoi aici in ian-februarie, venim cu rezultatele din Ro la ea pt interpretare. Ea zice ca le poate interpreta si singura ca intelege(sotul s-a oferit sa le traduca). Am intrebat-o de toate vitaminele ce le iau deja, si a zis ca este foarte bine! Mai ales duphastonul. A zis ca il voi lua in continuare pana sapt 14.
Nu am indraznit sa-i zic si de aspenter, dar am sa-i zic data viitoare.

Ufff, m-am intins cat o placinta

Va doresc o zi frumoasa

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

8+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Deny ce ma bucur ca l-ai vazut pe bebe si inimioara lui grabita si ca ai gasit in sfarsit un medic cu care sa te intelegi!
Imi pare rau ca ai probleme la serviciu tocmai acum cand ai nevoie de liniste si calm.
Cu sexul noi ,gata ,l-am pus in cui ,dupa ce am trecut prin frica asta nu ne mai trebuie ,om vedea noi cum ne rezolvam dorintele cand vor aparea.
Aseara cred ca de frica ma durea si burta ,asa ca am luat un no-spa ,si abia dupa aceea am reusit sa adorm.Am vorbit cu bebe sa stea cuminte si sa nu-mi mai dea emotii de-astea.Acum nu stiu daca sangerarea a fost de la el sau din vina noastra.Voi vedea miercuri cand ma duc la eco.
Wekend placut fetele!

si acum10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Vio
Sper ca va fi bine si la control si bebe sa stea cuminte la mami in burtica la caldurica pana la termen, dar pana atunci stai cat mai mult in pat, daca poti sa pui si o perna sub fund, ca sa stai cu picioarele si burtica un pic mai ridicati decat restul corpului.

Saptamana trecuta citisem un caz asemanator, dar mai rau. Din fericire s-a luat masuri imediat si bebe e bine si sta cuminte la caldurica pana la termen. Uite iti las linkul direct la poveste, e ultima postare din pagina, Monalisa.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152409&whichpage=8

Macar noi sa ne pazim si sa invatam din greselile altora. Tocmai i-am povestit si sotului intamplarea Monalisei. Cica ca sa-l sperii, dar macar sa inteleaga, chiar daca nu am avut probleme pana acum, e mai bine sa te pazesti.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

8+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Vio, ma bucur ca esti bine!

Deni, felicitari pentru inimioara. MA bucur ca ai gasit un doctor ok. Totusi, cred ca nu ai facut bine ca nu ai spus de Aspenter. LA medic mergi ca la popa, daca vrei sa poate lua cele mai bune decizii.

Eu mi-am petrecut ziua de ieri la urgente. De dimineata am facut o cadare de tensiuni si mi s-a facut rau. Aia de la lucru, s-au panicat si au chemat salvarea. Nu am nimic, cica e normal in sarcina ...

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput