Burtici de mai-iunie 2013 (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

flafi mersi, pai si daca eu ma duc miercuri pe 23 ,cand am 11 sapt si 3 zile si fac si sange si eco ,o fi bine?

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum10+

Mergi la inceput

Fetele am facut o prostie ,de dimineata sotul a avut chef de ''nebunii ''si am fost de acord ,si acum am sange pe tampon.Ce ma fa?Pana acum nu mi s-a intamplat niciodata in sarcina.Sun medicul sa vedem ce fac.nu am dureri doar sange.

si acum10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

VIO, ce-a zis medicul...
Eu va urmaresc dar postez doar cand am ceva de zis.
Pentru fetele din bucuresti... eu m-am inscris la conferinta asta
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=175102

Iti cam ocupa o zi dar sper sa fie interesant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Vio da-ne de veste!!!!
Uite ce articol am gasit pe aceasta tema:
http://www.reclamamascataatentie/sarcina/sexul-in-sarcina/Sangerarile-dupa-contactul-sexual-in-sarcina-a9076.html

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui flafi

Vio da-ne de veste!!!!
Uite ce articol am gasit pe aceasta tema:
http://www.

Offf mi-l ia ca relcama, iti dau PM!
11+

11+

Mergi la inceput

Am sunat ,a zis ca e din cauza contactului ,ca daca era o problema se vedea la control.Miercuri cand am fost a zis col inchis.Repaos la pat pana trece sangerarea.M-am uitat ,acum s-a redus e mai mult maro decat rosu.Asa de tare m-am speriat ,am zis gata pana aici a fost...
Nu mai zic sotul cate reprosuri si-a facut ,a zis ca nu se mai atinge de mine ,pana nasc.Dupa ce ca am rarit-o rau cu sexul acum s-a mai intamplat si asta.Din partea mea nu as avea nevoie, dar ce te faci cu sotul ca e si el om.
paulinio interesant ce vei auzi acolo.Pacat ca nu sunt in Bucuresti.Cred ca mai cu seama fetele la primul bebe n-ar trebui sa rateze evenimentul.

si acum10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Paulinio, e super conferinta, foarte interesanta. Am trimis mail de participare.

Multumesc!

Raluca

S 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Vio, ma bucur ca nu s-a intamplat nimic rau! Am citit repede si eu cateva articole despre sangerare in timpul actului sexual, nu e ceva neintalnit, insa iti da emotii mari. Eu nu am abordat acest subiect cu medicul meu, dar l-a deschis el si mi-a sugerat "alte metode" sau sa fim "very gentle". Deocamdata eu nu m-am riscat, sunt prea preocupata cu somnul, , sper sa nu intre sotul in depresie. Ce sa-i faci, asta e , grea meseria asta de mama!
Sa ne tii la curent si odihna placuta!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui VIOIKA76

Buna dimineata!
Eu am o verisoara care s-a casatorit cu un neamt si la inceput se conversau in engleza ,pana si-a dat seama ca daca nu invata germana nu poate sa faca nimic decat sa stea in casa.In 3 luni a invatat ,dupa inca 2 luni s-a si angajat si lucreaza la o firma de transport ,coordoneaza toti soferii ,deci foloseste limba la greu.
Tu nu ai putut s-o inveti din cauza de bebe ,dar poate daca erai nevoita ,o invatai.Sotul tau nu stie?Poate o inveti de la el.Nu te supara pe mine pentru asta.

nu am de ce sa ma supar!
ei ia fost usor sa invete avand in anturajul ei nemti si mai ales pe sotul ei care stie limba la perfectie.
sotul meu stie dar nu f f bine , a invatat de un an de zile. nici el nu stie gramatica si asa mai departe.
singura solutie e sa merg la scoala cand va f posibil.

mami de Andra si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Mcoca la un moment dat o voi face si pe asta...adica sa invat germana.
sunt de parere ca ai mei copii nu vor avea de suferit din aceasta cauza si sunt sigura ca voi invata mai mult a vb de la ei . din ce am inteles nu se converseaza foarte tare mamicile intre ele pe la gradinite asa ca asta nu va fi o problema si cu educatoarele ma pot intelege in engleza ori poate f bine sa o faca si sotul.
am vecine, mamici si nu pot purta conversatii cu ele...ele nu stiu engleza deloc, eu nu stiu nemteste asa ca mai mult stam si ne uitam una la alta

pt mine problema e decizia pe care va trebui sa o iau , daca vom ramane aici sau vom merge in tara.... eu nu sunt sigura de ce vreau sa fac si asta e pe primul plan deocamdata.

mami de Andra si 10+

Mergi la inceput