Burtici de mai-iunie 2013 (4)
Raspunsuri - Pagina 5
Mycya spune:
uitasem : si cumnata mea este insarcinata, va naste cu o luna jumate inaintea mea asa ca la vara facem cresa la mama acasa
socrii mei nu stiu de sarcina, nu suntem in relatii bune cu socru meu si nu pastram mai deloc legatura. soacra ar e o pers f de treaba dar cum nu a putut sa isi stapaneasca niciodata creatura de langa ea acum are de suferit....
mami de Andra si 10+
cocutza2011 spune:
Mycya, nu e bine in Germania? De ce vrei acasa? Sunteti de mult plecati?
Noi suntem cu termen limitat aicea, dar eu nu as mai pleca deloc acasa. E greu fara parinti si prieteni, dar cand ma gandesc la viitorul copiilor, aici as sta. Si cat sunt de relaxati oamenii astia, se vede ca nu se streseaza cu banii si ziua de maine.
Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 9 +
cocutza2011 spune:
Sotu' imi trimite pe mail, nume de baietei, cred ca spera la un baietel .
Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 9 +
mcoca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cocutza2011 Sotu' imi trimite pe mail, nume de baietei, cred ca spera la un baietel . Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 9 + |
LOL
Vicky si Printzesone
Mycya spune:
sotul e din 2007 iar eu is venita de 3 ani. nu imi place deloc!!!
si eu ma gandesc la viitorul copiilor si tocmai asta ma retine aici dar nu pot sa nu ma gandesc la cat de bine ma simt cand sunt acasa la mine , langa cei dragi si in tara unde se vb limba mea .
prieteni avem f putini, ii numaram pe degete dar neavand si ei copii nu prea apucam sa ne vedem, timpul lor e organizat in alt fel decat al nostru.
germana nu stiu, inteleg f putin iar pe unde ma duc vb in engleza asa ca toate astea adunate ma fac sa ma simt si mai rau aici.
mami de Andra si 10+
VIOIKA76 spune:
Mycya dar de ce nu vrei sa inveti germana ,ca daca stii engleza nu cred ca e greu si cu germana ,asa poti sa mai socializezi si tu cu oamenii din jur.Sotul meu a fost de mai multe ori in Germania cu treburi ,nu a stat prea mult dar a venit foarte incantat si a zis ca daca vreodata vom pleca din tara ,in Germania ne-am duce.
Aveam in plan pentru la primavara sa mergem impreuna dar acum cu sarcina vom vedea cum ne organizam.In spiritul asta am dat-o pe fi-mea la engleza iar din clasa a 4 a am de gand s-o duc la germana are si inclinatii ,si mie mi-ar fi placut sa invat mai multe limbi straine dar nu am reusit ,viata m-a dus catre altele.
cocuta ce mancare mai faci?
Mai impartasiti si cu noi ca poate ne mai inspiram una de la alta ,si eu am cateodata lipsa de inspiratie.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum10+
mony_omv spune:
Fetelor, mi-am luat examenul! Dupa 2-3 ani de stagiatura voi avea si eu stampilutza de expert contabil!
Sunt foarte fericita! Nu am fost deloc in forma, dar se pare ca a fost suficient.
Va pup
Mcoca, daca tin bine minte aveai si tu o verisoara care a dat examen. Ii tinem pumnii si ei!
10+
Mycya spune:
Vioika sigur ca mi-ar fi placut sa invat limba dar e f grea. abia abia rup cateva cuvinte si inteleg numai lucrurile esentiale.
pt a o invata am nevoie sa merg la scoala, 4 ore pe zi. de nu puteam merge din cauza de copil mucios sau alte cele , ok, te scutesc dar tu examenul tot trebuie sa il dai si nu ai cum recupera orele pierdute.
profesorul vb numai in Germana asa ca e destul de greut sa si lipsesti sa si inveti.
eu am avut astazi supa de legume cu galuste si piure cu aipioare in sos.
eu ma pregatesc sa merg la sala asa ca va si va urez o seara buna!
mami de Andra si 10+
raluca1109 spune:
Felicitari, Mony_omv!
Mycya, da, e greu cu germana. Am un prieten stabilit in Hamburg si merge la cursuri de germana ca il trimite firma la care lucreaza si tot zice ca ii e greu si parca nu se prinde nimic .
Eu maine am liber si o sa profit ca sa mai fac cate ceva pe acasa.
Noapte buna!
P.S.: Burtica a luat-o din loc, creste.
Raluca
S 12+