Burtici de mai-iunie 2013 (4)
Raspunsuri - Pagina 4
VIOIKA76 spune:
flafi nu stiu daca o sa reuseasca medicul sa vada sexul la varsta asta de sarcina ,sau daca-l vede nu este prea sigur.Cred ca cel mai sigur se vede pe la 14 saptamani dar si atunci depinde de ecografist cat de priceput este si cat performant este aparatul.Deci sa nu fi dezamagita daca nu se vede ,sau nu e sigur medicul.Eu iti doresc multa bafta!
simcri ce ma bucur pentru tine ca ai scapat de nesuferitele de scurgeri!Nu-i nici-o problema daca nu ai simtome de sarcina ,eu la sarcina cu baiatul n-am avut deloc greata ,doar sani umflati ca si tine.Sigur e de bine ,ce se intampla cu tine.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum10+
sirbu.irena spune:
simcri bine ai venit printre noi, sarcina usoara si bebe sanatos
Eu sunt foarte fericita pt ca azi am fost la medic si mi-a zis catotul este in regula si mi-a intrerupt tratamentul de mentinere deci bebe asculta de mami a lui si e cumintel, nimic nu mi-ar fi facut ziua mai frumoasa... va pup fetelor o seara frumoasa
6+
simcri spune:
Multumesc pentru urari tuturor fetelor sunteti niste scumpe
Am fost la doctor, sunt foarte foarte fericita, parca mi s-a luat un bolovan de pe urmeri, ecographia endo-vaginala a aratat ca nasturelul e inca acolo, totul este in regula, crestem, sacul nu pare dezlipit pe nicaieri, totul decurge cum trebuie, nu a reusit sa-mi explice pierderile pe care le-am avut era un pic cam grabita pentru ca m-a vazut intre 2 pacienti, si nici nu prea mi-a placut cand mi-a spus ca daca apare o sarcina oprita in evolutie sau un avort spontan, este de fapt selectie naturala si ca nu o putem opri, pentru un moment am avut senzatia ca de fapt vrea sa ma pregateasca pentru ceva, dar mi-a dat preventiv Estima 200mg (progesteron) timp de trei saptamani. Saptamana viitoare mi-a spus sa mai merg inca odata la control ca sa fim siguri ca totul este in regula.
Incerc sa nu ma mai gandesc ca ceva poate merge rau, o sa savurez momentul asta, in sfarsit fara dureri si cu vestea ca bebe creste, sper ca totul sa fie bine si in continuare
mcoca spune:
Irena, pentru vestile bune!
Simcri, o si pentru tine. Esti o raritate ca ai primit progesteron. Era cumba romanca doctorita?
Vicky si Printzesone
simcri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Simcri, o si pentru tine. Esti o raritate ca ai primit progesteron. Era cumba romanca doctorita? Vicky si Printzesone |
Nu era romanca, as fi vrut eu...cred ca mi-a dat mai mult la sugestia mea, dupa ecografie cand mi-a spus ca pentru moment e bine am intrebat daca trebuie sa iau ceva pentru sustinerea sarcinii ca utrogestan, si initial mi-a zis ca e inutil ca oricum daca apare ceva n-am cum sa opresc, dar la plecare mi-a dat reteta de Estima si mi-a zis ca macar e bun ca imi calmeaza durerile de burta daca mai apar, oricum pare o doctorita ciudata, la fel a fost si cu acidul folic, eu luam deja dinainte de a ramane si cand am ajuns la ea am intrebat cum e mai bine sa iau toata sarcina sau doar primul trimestru si mi-a zis cum vreau eu, important e pentru primul trimestru, in fine, important e ca nasturel e bine
VIOIKA76 spune:
Buna dimineata!
Asa cum am zis, avem parte numai de vesti super bune.Sa dea Domnul sa fie la fel si de acum inainte.
Ma bucur pentru vestile bune de la Irena si simcri.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum10+
mcoca spune:
Aici nu dau pentru sustinere, din motivul care ti l-a zis ... Cu vitaminele, depinde de doc. Ginecoloaga mea da, obstetriciana nu. Eu iau acid folic, si voi lua in primul trimestru. In rest nu iau nimic. Se mai da fier la sfarsit.
Moni, ai spus la parinti?
Vienezele, ce ati facut ieri de nu ati aparut?
Mycya?
Vicky si Printzesone
mony_omv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Aici nu dau pentru sustinere, din motivul care ti l-a zis ... Cu vitaminele, depinde de doc. Ginecoloaga mea da, obstetriciana nu. Eu iau acid folic, si voi lua in primul trimestru. In rest nu iau nimic. Se mai da fier la sfarsit. Moni, ai spus la parinti? Vienezele, ce ati facut ieri de nu ati aparut? Mycya? Vicky si Printzesone |
Neata tuturor!
Da, le-am spus, chiar ca a iesit ca pe youtube!
Intradevar cred ca e un soc mare pentru ei, si o bucurie de nedescris.
Nu stiu daca mai retineti, dar am facut niste tricouri cu un cap de bebe cu suzeta sub care scria "BUNICA". Prima oara am ers la mama si i l-am dat, l-a tot invartit pe toate partile si se uita socata, nu indraznea sa presupuna... Pana la urma m-a intrebat cu ce ocazie si i-am zis :"ca sa il porti!". Atunci m-a intrebat: "dar o sa fiu bunica?" I-am zis ca da! si a tipat una, dupa care m-a intrebat " de unde stii?" cred ca era tare socata.
Apoi am mers la socrii, ca era ziua soacrei si am repetat figura, soacra se uita ba la tricou, ba la mine, m-a intrebat :"Da? O sa fiu bunica?" si a inceput sa alerge prin casa de nebuna.
Socrul meu radea, l-a felicitat doar pe sotul meu, de parca eu nu am pus "osul" acolo, si dupa un minut a scimbat total subiectul. Adevarul e ca el e putin dus cu pluta, saracul, prea preocupat de probleme personale, stiri etc, nu se mai poate bucura de lucruri normale, firesti. Nu m-a atins reactia lui, chiar puneam pariuri cu sotul in cate minute schimba subiectul.Ma asteptam.
Oricum bunicile viitoare au fost cele mai fericite, fratii nostri stiau deja de vreo luna si tot zambaresc ca o sa fie unchi!
Bina ca am trecut de asta ca aveam emotii!
La voi cum a fost?
10+
cocutza2011 spune:
Salutari fetele!
Bravo ptr vestile bune, mamici, Vio, Irena, Simcri! Sa fie numai de astea!
Acuma vreau si eu, dar mai avem de asteptat.
La noi a fost soare ieri, deci am batut strazile si parcurile. Fetitzei mele nu prea ii place sa se joace asa ca umblam pe strazi si parcuri, si cautam castane si veveritze. E cam mucioasa, are ceva, cred ca urasc mucii astia de numa numa!
Eu nu le-am zis la ai mei inca, nu stiu de ce, pur si simplu, nu am simtit cred. Ma gandesc sa apar direct acasa burtoasa, sa vad ce o sa zica. Cel mai tare e ca cumnatzica mea, sotia fratelui meu, e si ea insarcinata, cu un dpn cu vreo 10 zile inaintea mea. Deci la anul, anul bebeilor la noi!!!!!
Va pup. Trebuie sa fac niste papa, ce m-am saturat!
Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 9 +
Mycya spune:
Mcoca pe aici sunt, v-am citit dar nu aveam ce sa scriu de noi.
la noi zilele se cam aseamana si nu e nimic interesant, ne plictisim maxim si cam atat. visez la ziua cand voi ajunge din nou acasa in Romania
astazi mi sa facut pofta de paine facuta in casa, visat si executat dar am uitat sa pun sare in aluat asa ca acum sunt cam dezamagita de minunea mea
cand m-am ridicat dim din pat ma simteam asa usoara si cu stomacul lipit de foame incat am crezut ca nu mai am pic de burta dar cand am ridicat tricoul parea sa fie mai mare ca zilele trecute o fi de la foame
sper ca deodata ce creste burtica asa repede sa creasca si bebe mare si voinic
mami de Andra si 10+