Burtici de mai-iunie 2013 (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Eu sunt chiar lenesa de tot... Daca abia la saptamana 10 ajung la control... va dati seama.
Am asa un program incarcat, nici nu-mi dau seama cand trec saptamanile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Bine ai venit Maria!
Ce ma bucur!
In sfarsit ,ni te-ai alaturat ,cu paranoia ,stai linistita ca te intelegem ,uite eu sunt la al 3 lea si tot cu paranoia.
In curand o sa ai parte si de greturi ,poate ai noroc si sunt doar razlete.
Din pacate de paranoia tot n-o sa scapi ,il vei vedea pe bebe ,te linistesti ,apoi alta pana auzi inimioara ,apoi pana vezi ca se dezvolta bine ,apoi bitestul si etc...
Hai ca mai e putin pana la inimioara.
cocuta sa sti ca te invidiez ,eu nu ma pot relaxa deloc ,tot cu griji ,mai ales ca scurgerea asta nu-mi da pace.

Fetele mai tinerele e bine ca faceti copii la tinerete ,scapati de grija riscului de varsta .

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Vio, da, nu cred ca se rezolva curand cu paranoia sau poate ca asa incepe existenta de viitor parinte. Ce ma sperie pe mine e ca nu stiu ce voi face cand va pleca prima data in club daca acum ma lupt in halul asta cu grijile. Tat'su isi va lua probabil pusca, daca e fetita

Fetelor, eu ma lupt rau si in fiecare zi cu somnul. De exemplu, la ora asta sunt la serviciu. As dormi cu capul pe tastatura, nu altceva. Seara, la ora 21 deja zici ca sunt drogata. In schimb dimineata cel tarziu pe la 6 am ochii cat cepele. Zici ca nu mai sunt eu...Nici macar un film nu pot vedea pana la capat

6+

Mergi la inceput

Hahaha ce m-ai facut sa rad!
O sa stea cu pusca ca doar e fata lui tati.
Si mai zici ca n-ai simtome ,uite zici ca ti-e somn ,e clar un simtom de sarcina ,ia ca acusi vin si greturile.

si acum11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Eh, sarcina s-a confirmat ca am facut betaHCG la 48 de ore. Valoarea s-a dublat dar am eu vrabiute. ( un stol intreg, desigur, nu asa o zburatoare, doua).
Sa nu mai vorbim ca am pierdut sirul testelor facute.
Ultimul este un Sure Scheck facut luni ( acum doua zile ) cu doua liniute la fel.

Dar na! Pana nu stiu eu ca e acolo unde trebuie si ca ii bate si inimoara si ca evolueaza cum trebuie, nu ma linistesc. Deci o sa va mai zapacesc de cap saptamana asta, tineti-va bine

6+

Mergi la inceput

Maria draga ,de-aia suntem aici ,bate-ne la cap fara grija.
Sunt sigura ca de data asta totul va fi bine.

si acum11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Maria, bine ai venit.
Paranoia- checked! Dar o combat cu un sentiment puternic ca totul e bine. Somnolenta- si asta. Cum sunt ziua la birou, cand ajung seara la 8 acasa, la 8.30 ma intind in pat, iar la 9 seara dorm.

Chiar mai devreme ma gandeam ca ma simt un pic vinovata pentru aceasta nevoie de somn si odihna. Ca pur si simplu seara cand ajung acasa nu mai sunt in stare de nimic. Sotul deja s-a invatat ca trebuie sa isi faca singur de mancare, pentru ca mie mi-e scarba de toate. Ca sa nu mai vorbesc ca uneori trebuie sa isi pregateasca mancarea afara, ca nu suport mirosul si tot asa...

Si in rest ce-a zis Vio :)

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaiIunie2013 spune:

Fetelor, am deschis Capitol Nou
Deseara nu mai apuc sa intru sa fac capitole.

Mergi la inceput