Burtici de mai-iunie 2013 (4)
Raspunsuri - Pagina 18
mony_omv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui VIOIKA76 Deci suntem cam toate trecute de 30.. Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008) si acum11+ |
Foarte tare!Le dam peste nas teoriile lor!
Medicul meu la care merg in mod normal nu s-a uitat lung, dimpotriva
si el si sotia lui sunt de varsta mea si au bebe facut la 30+ si mai vor unul.
Mi-a spus ca a avut anul asta mama de 45 cu gemeni ( desigur cu FIV), dar sunt ok, fara Down sau mai stiu eu ce nenorociri!
Traiasca mamicutele de 30+ de pretutindeni!
11+
mrenescu spune:
Mai primiti o graviduta?
Incheiem 6 saptamani astazi si avem programare sa vedem ca totul e bine ( adica pozitionare, inimioara si toate cele ) abia joia viitoare, pe 1.11.
Datele mele sunt asa:
UM 11.09.2012
DPN: 20.06.2013
A, si nu ma simt gravida: nu tu greturi ( numai niste strambaturi fata de carnea de pui preparata oricum), sensibilitate la mirosuri si cam atat...Prin urmare, paranoia in floare, caci ma tem sa nu pateasca ceva bulina.
Ne-am vazut la eco acum o saptamana dar dr n-a putut sa ne spuna prea multe. Parca, parca se vedea saculetul...sau vezicula...nu mai stiu exact care.
mcoca spune:
MAria, bine ai venit! Sarcina usoara si la termen iti doresc!
Ca sa te linistesc, deja ai simptome :) : sensibilitate de mirosuri si strambaturi. De acum in colo se vor accentua.
Cunosc paranoia, toate am trecut prin asta .
Vicky si Printzesone
cocutza2011 spune:
Salut mamici. Bine ai venit, Maria!
Am vazut ca am inceput eco de trim I, suuper felicitari mamicutze ptr vestile bune, ca am citit ca avem numai vesti bune. Asa sa o tinem ptr totdeauna.
Felicitari ptr vestea ca e fetitza, Vio! Eu cred ca fetitzele mai greu devin baietei, invers se mai intampla
Noi avem eco abia pe 5 noiembrie, mai un pic. Parca as vrea sa fiu mai stresata ca si la prima sarcina, dar nu prea reusesc, o fi experientza, o fi agitatia cu Andreea care nu ma lasa, dar parca sunt prea linistita. Asa va simti-ti si voi la bb2?
Eu am 29 de ani, tot 29 si cand nasc, dar e vreo problema cu varsta si down, de la varsta asta? Eu parca stiam dupa 35, dar nu am mai citit demult.
Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 9 +
mrenescu spune:
Multumesc de primire, mcoca.
Dar nu exista si o solutie pentru paranoia? Adica macar sa nu se agraveze ca pana saptamana viitoare...cred ca ajung sa dorm pe la usa cabinetului
6+
mcoca spune:
Las ca te palesc greturile imediat si gata :). Maine parca vad ca ne spui ca ai stat o ora cu capul in toaleta.
Vicky si Printzesone
mrenescu spune:
Ah, ce bine ar fi cocutza sa fiu si eu mai relaxata...poate asa zum zici, de la bebe 2 incepand
Pentru ca am vazut ca discutati de varsta: si eu ma incadrez tot la categoria 30+, voi avea 32,5 la DPN. Insa prefer sa nu ma gandesc la down si la altele caci probabil as duce-o intr-un stres permanent. Si asa nu am eu toata tigla pe casa....
6+
mrenescu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Las ca te palesc greturile imediat si gata :). Maine parca vad ca ne spui ca ai stat o ora cu capul in toaleta. Vicky si Printzesone |
Desi o sa sune ciudat si masochist: sa te auda Doamne - Doamne! Macar asa stiu sigur ca suntem bine si crestem.
6+
cocutza2011 spune:
Si eu la bb1, eram super agitata/panicata, citeam tot, stiam tot despre ce intampla in fiecare saptamana, controale, etc. Dar acuma, va citesc pe voi si atat.
Mi-am amintit ca a-ti vb de sex, noua ne e teama sa facem , la prima sarcina sangeram intotdeauna. Acuma am zis ca o sa il intreb pe doctor, la control cam ce zice.
Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 9 +
raluca1109 spune:
Mcycya, si eu voi fi o mamicuta tanara, voi avea la DPN 25 ani si 8 luni
Bun venit, Maria! Eu nu am avut greturi si nici nu am vomitat pana acum si astazi inchei trimestrul I, asa ca nu este o regula sa te simti rau, m-am considerat norocoasa si bebe creste linistit. Mult succes!
Raluca
S 13+