Burtici de mai-iunie 2013 (4)
Raspunsuri - Pagina 10
VIOIKA76 spune:
Deny ,draga mea ,imi pare rau pentru greata ,dar incearca sa mananci mai consistent dimineata ,fructele alea cred ca-ti cresc aciditatea in stomac ,cred ca-r trebui sa le mananci ca desert.
Mycya sa va traiasca nepotica !
Fetele pe mine ma dispera maroneala ,nu-mi trece nici acum ,cred ca maine ma duc iar la control ,nu cred ca e normal sa-mi curga atat ,ar fi trebuit sa se opreasca.Am luat la no-spa pana acum cate n-am luat in timpul a 2 sarcini adunat.Ce se intampla cu mine oare?
Asa sunt de necajita ,ca am si uitat sa salut.Scuze!
Buna ziua!
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum11+
DenyAnd spune:
Mycya, sa-ti traiasca nepotica, sa fie mancacioasa de la sanul mamii, neplangacioasa, necolicioasa.
Vio, multumesc pt sfat, o sa incerc sa mananc consistent dimineata inainte de fructe.
Dupa al 2-lea episod, a urmat episodul 3, de data asta nu a fost apa curata care am baut-o dupa al 2-lea, ci ceva galben si mirosea ca medicament parca. Dupa aia nu am mai baut apa ca nu mai puteam cu voma, si am adormit. Daca continuam cu apa, cred ca urmau inca alte episoade, pana ajungeam sa vars numai verde. Am mai patit asa in trecut(cu voma verde), cand aveam dureri ffff mari la menstruatie. Dar azi nu stiu de ce am varsat. Nu cred ca e de la sarcina, e normal sa versi de 3 ori intr o ora, la fiecare 10-15 minute??
O fi de la ceva "mancare" ce nu-i placu la bebitzul din burtica? "Bombonelele" nu le mai suporta? Ori o fi fost de la paharutzul de vin de aseara la culcare?
M-am trezit acu la 12 (ora Vienei) si am reusit sa mananc, in sfarsit, mancare constistenta. Dupa masa iar o tendinta de , dar nu i-am dat eu voie, si imediat m-am intins la orizontala. Acum imi este mai bine.
Am atata treaba de facut la bucatarie si mi-e frica sa ma ridic pe verticala ca nu cumva iar sa vomit.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
8+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
duduta190578 spune:
Of Deny,sper sa-ti revii,eu nu am avut episoade de asta,dar cred ca tare rau trebuie sa fie!
mcoca spune:
Mycya, felicitari matusico! Cum de ai mosit tu, a nascut acasa? Sa-ti traiasca nepotica si sa va duca numai bucurii
Vio, imi pare f rau pt maroneli. Cred ca cel mai bine este sa mergi la doc maine.
Deny draga, e groaznic, stiu, dar macar esti linistita ca sarcina merge bine. Mie si acum apa imi face greata. In sarcina asta nu am vomitat, dar am avut greturi la greu.
Eu azi am dormit 3 ore. De dimineata am facut diverse si m-am obosit. Azi trebuia sa mergem la niste prieteni la pranz, dar a mica a lor a facut herpangina, asa ca am stat acasa la noi :).
Vicky si Printzesone
ankylya spune:
buna seara fetelor
azi am facut 4 saptamani dar sunt calculate din ziua ovulatiei ca altfel nu stiu cum asi putea calcula si toate ecografiile care le-am facut pana acum au fost endovaginale.
va pup
In dragoste, ca si in vis nimic nu e imposibil.
mcoca spune:
Ankylya de fapt ce s a vazut exact vineri? Eu am fost exact la aceeasi varsta si s a vazut sacul si vezicula vitelina. Nici vorba de bebe, clar :). Tin pumnii sa creasca bine.
Vicky si Printzesone
simcri spune:
Buns seara fetelor
N-am mai scris de cateva zile, dar v-am citit, am fost mereu in alergatura
Vio imi pare rau pentru pierderi, si la mine situatia e aceeasi, dupa o zi in care am fost fara crampe si pierderi, si eram cea mai fericita, dupa o zi pierderile au reinceput, nu mai am crampe, dar mereu pierderi o sa astept pana miercuri cand am programare din nou la medic.
Mycya spune:
Vio ,Deny, Mcoca
Mcoca nu a nascut acasa, dar aici te lasa sa asisti la nastere . la prima ei nastere a fost si sotul meu pe acolo cu fetita mea in brate plus o alta prietena si nu a schitat nimeni nimic, ba erau bucuroase de ce galerie avea cumnata
asta a fost a 3-a nastere la care am fost moasa
si sa nu uit sa ma laud am fost felicitata de fiecare data ca ma descurc foarte bine
oi fi fost moasa intr-o alta viata si acum imi ies la iveala talentele ( glumesc bineinteles )
nbuna burtici! sa aveti un somn linistit
mami de Andra si 10+
mcoca spune:
Am fost la morfo. Bebe ok, claaritate nucala 1,34 mm. Trebuie sa fac sangele acum,a zi sau maine.
Am dus-o si pe Maya care a fost in extaz : mama este cel mai frumos bebe. A fost dezamagita ca nu era in culori :).
Vicky si Printzesone
VIOIKA76 spune:
Buna ziua!
Felicitari Vicky pentru morfo buna!
Trebuie sa faci sange pentru bitest sau pentru ...
La mine secretia s-a diluat mult ,acum m-am intors la bej ,nu mi-era dor de el dar ma bucur, macar nu e maro sau mai rau ,rosu.
Drept urmare ,acum am revenit la alte sentimente ,ieri aveam in cap numai scenarii urate ,acum e soare iar...Iuhuu!
Am hotarat sa nu ma duc astazi la gineco ,daca ma simt asa de bine ,astept ziua de miercuri.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum11+