Strugurasi de Sept-Oct 2011 *72* LMA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

T nu se uita la tv ... mai e vreun struguras pe care nu l pasioneaza ?

a dat cineva branzica asta cu fructe ? oare o fi ok ?
http://www.danone.ro/noutati/detalii/723-Danonino/8-Danonino/toate

voi le dati desert ? daca da , ce ? (in afara de fructe)

_


de T 1+





Buna,

Nici Sasha nu se uita deloc, deloc la TV...dar nici nu vreau, pt ca Maya nu mai aude nu mai vede altceva atunci cand se uita la desene (nu zilnic).
Camady, bb al meu doarme toata noapte. Rar se trezeste o data pe noapte, dar ii dau suzi si adoarme la loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

nici Iancu nu se uita la tv, chiar daca televizorul e deschis tot timpul in fundal, dar nu e prea atras de el chiar daca e pe desene.Eu una ma bucur ca nu se uita dar na cred ca mai incolo e dragut sa mai scapi de el lasandu-l la desene.

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

am fost sa imi cer obiectivele pt anul asta la munca si soc nu mi le poate da ca inca nu sunt trecuta in sistem ca sunt intoarsa din maternal, deci mai am de asteptat,si i-am zis sefei daca nu e mai bine sa nu ma mai reintroduca sa raman asa in maternal la care ea a facut o fata si a spus ceva de genu ca oricum cativa ani de acum in colo o sa ne mai vedem si la munca.
Daca imi ies planurile o sa aibe o surpriza nu prea placuta.Cred ca o sa i zic in luna a 7-a ca o sa am un nou bebe ca si asa la primul deabea atunci am avut si eu burta cat de cat.

Astept sa plec acasa ca ma plictisesc de moarte, azi nu prea am avut de munca.Dar e frustrant sa nu faci nimic si sa nu poti sa pleci

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello gagici!
Ce faceti?
Ma,care ati trimis raceala la mine ca va mananc acum cu fulgi cu tot ! Sunt cobza,imi curge o nara,imi pacanesc urechile , sunt ciufuta,dar ciufuta rau nu asa, si nu imi convine nimic.Dar ma fac eu bine!

Jade, branzica aia nu se comercializeaza in nici o alta tara , este produsa parca in Polonia,special pentru Romania. Nici macar in tara producatoare nu se comercializeaza,asa ca eu una nu le dau la nici unul .

Seidana , si Teodora mananca tot ce mancam noi, si Paul la fel,dar cum noi nu mancam multe "porcarii" , e safe sa le dam.

Anca noi mancam de mult rosii,masline ,branza , mai facem si omleta ( am tigaie ceramica si nu e nevoie de ulei) , paine cu unt, ou fiert, paine cu dulceata.

Va pupic,vorbesc cu Hayat la telefon ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

hello, hello, Bibi e in greva foamei.
de cand am venit din concediu nu mai vrea sa pape. nici mancarurile ei preferate... doar carnita daca ii dau... si rosii... o mai pacalim cu una alta dar cam facem mancare ca sa avem ce arunca
aseara mi-a si vomat. i-am facut ciorba, din care a mancat 3 lingurite.
dar cred ca aia e de vina...

eu nu i-am dat inca nimic dulce. dar ma gandesc in weekend sa prestez o prajitura de casa cu mai putin zahar. ma gandesc la o placinta cu mere.




www.verze.ro/Concursuri-verze.ro/Concursuri/concurs-bijuterii-handmade.html" target="_blank">concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Buna seara!

Eu nu mai am timp de nimic. Va spuneam ca sotul s-a pricopsit cu o hernie si din cauza asta in ultimele 2-3 saptamani m-am cam ocupat singura cu toate lucrurile grele sau care trebuiau ridicate si mai ales de luat copilul in brate si carat peste tot....

Pentru ca a venit frigul, a trebuit sa imi calc pe principii si sa acopar frumusete de parchet cu un covor gros , care sa mai inmoaie raceala de pe jos...Razvan s-a invatat de inchide usa la camera in care petrece timp mai mult.

Sotul a fost operat ieri seara si o sa vina acasa probabil pe la sfarsitul saptamanii. Asa ca sunt doar eu cu Razvan si e dependent de mne, nu ma lasa nici sa respir. Daca ies din camera, plange pana nu mai poate respira.

A inceput sa faca primii pasi singurel.Este foarte mandru de el si de fiecare data cand se porneste singur prin sufragerie, aplauda si tipa de fericire.

Klau , am citit ca te-ai operat de pietre la fiere. Recuperrare rapida si multa sanatate.

Imi cer scuze ca nu reusesc sa va raspund nominal, dar chiar daca citesc aproape tot , nu mai retin nimic.....ca citesc cu Razvan tipand in coasta mea sa loveasca tastele la laptop....apai, e clar ce inteleg din tot ce citesc, ajung pana la urma sa trantesc laptopul intr-un colt si sa imi petrec timpul cu el(Razvan).....

Poze pe grup, sper sa pun saptamana viitoare, ca o sa fie sotul acasa....in concediu medical....si poate-poate o sa mai pot fura si eu putin timp la calculator in liniste sa descarc pozele de pe camera.

A inceput si Razvan sa manance cat de cat si mancare...Incerc sa i-o gatesc cat mai aproape de a noastra, dar i-o condimentez cu verdeturi sau putina zeama de lamaie. A mancat si peste, pentru prima data, cu placere. I-am luat chefal proaspat. Imi place si mie, ca nu e gras, si are oase putine. Este foarte gustos.

Ca desert , i-am facut zilele trecute dovleac si mar copt, amestecate c putina scortisoara si vanilie. Se batea Razvan cu tata-su pentru budincuta. A fost foarte buna.

I-am mai facut o mancare de spanac cu legume, innabusite...si cu putina lamaie. Nu mi-a venit sa cred cat de mut i-a placut si supa crema de mazare galbena uscata...fara smantana....:) I-am facut paste de porumb cu sos de rosii si piept de pui si busuioc. Le-am zdrobit putin cu furculita.Trei zile am avut acest meniu. Niciodata nu a zis Nu! Succes total!!!Cam atat. Poate ca va mai inspira ...

Zilele astea ma gandesc sa ii fac o budinca de hrisca sau mei cu banane si mango.

Va urez deocamdata noapte buna si multa sanatate tuturor.

_

Mami fericita de Razvan Octavian 15.09.2011


Vizitati Sifonierul Strugurasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza..

ANCA O fi vreun semn ca nu te-a scos din maternal

INGERAS voi ce mai faceti? tu lucrezi in alimentatie , asa-i? copii ce mai fac?

LALI.. sanatate multa.. noi nu mancam mezeluri,decat f rar, prajeli mai niciodata ( exceptie cartofii pai pe care ii papa sotul, dar in ultimul timp tot mai rara), ramana exceptie dulciurile mele, pe care le mananc cu tona

MAY.. si a mea e in semi greva... vrea numai titi..
Bibi papa lapte?

HAyat.. imi pare rau ca esti atat de epuizata.. de ce nu incerci sa-i gasesti preocupari la Razvan in camerele in care stai?de ex intr-un sertat din bucatarie il pui jucarioare si lucruri safe si- l lasi sa caute sa studieze.. inchida deschida.. sau nu merge nici asa?

Noi deja mergem fara probleme.. am iesit si la plimbare cu si fara manuta... atata ca ne e cam lene , si e mai bine in brate
F interesanta evolutie are Ela in toate.. face totul mai tarziu, insa recupereaza f repede totul.. adica intre mers manuta, primii pasi si mers f bine nu au trecut 3 sapt.. la 1 an si 3 sapt mergea de o manuta si la 1 an si 1 luna 2 sapt mergea f bine singura , cu aplecari ridicari, intoarceri..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna dimineata si de la noi!
am fost cam in priza la munca zilele astea!
hayat multa sanatate sotului tau si putere multa va doresc sa treceti peste toate!
nanna, chiar Duracell este Stefan. si stie atat de bine ce vrea! e un haios si jumatate. cand ii e somn, se intinde pe jos, te striga si iti arata din pozitie ca vrea nani. ii spun, hai la nani, se ridica fericit si tup, tup la mine in barate sa il duc sus. daca vrea mancare vine la tine si spune ceva de genul "pap, pap". deh, si eu ca cioara!
Teodora cu scoala s-a adaptat de minune! face temele lejer, fara stres, pana ajung eu acasa. bine, le da maxim 3-4 randuri dintr-un semn grafic. dar lucreaza cu placere. deja a invatat orarul si isi face seara singura ghiozdanul! nu mai zic ca dimineata cand se da jos din pat face gimnastica de inviorare "ca asa a spus doamna" eu sper sa o tina obiceiurile astea sanatoase!
in plus, pentru stimulare, fac si eu gimnastica cu ea! sa fim la fel!
trebuie sa recunosc insa ca cele mai frumoase momente sunt cele in care se joaca amandoi! e atat de placut sa ii vad cum se harjonesc, se alearga, se cauta, se gasesc prin casa! am avut o teama legat de diferenta de varsta (5 ani) dar acum simt ca e totul ok.
azi ajung mai devreme acasa, pun si eu poze in cont. pana atunci, merg sa mai vad strugurasii, ca in ultima vreme n-am mai avut timp sa vad pozele.
pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Buna dimineata,

AM citit ceva din urma dar zau ca nu mai tin minte, ma lasa memoria in ultimul timp fr tare...mai pateste cineva ca mine?

Ancasa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori

Hayat mereu ma gindesc la tine, la cit de incercata esti de viata, si citesc cu mare drag si interes postarile tale sa vad progresele voastre, imi pare rau de sot, si ii doresc recuperare si insanatosire rapida, stiu ce -i asta si sotul a avut hernie si tto greu a trecut dar a trecut. MA bucur ca Razvanel e bine, si papa bine macar ai o alinare cu el ca papa si e activ.
Putere multa si rabdare iti doresc

Camady si pitika mea nu doarme bine noaptea, deja de 2 luni ne trezim des noaptea de 4-5 ori, sunt obosita rau, insa partea buna e ca eu sunt acasa, insa tu lucrezi si imi dau seama cit e de greu

Jade eu i-am dat de 2 ori brinzica danonino, si nu este adevarat ca se comercializeaza doar pu romanina, avem prieteni de familia in bulgaria si ei tot ii dau la copil, eu zic ca poti sa ii dai dar moderat o data pe luna stiu eu cam asa eu fac..ca brinzica de casa nu o maninca dar ceva trebuie sa ii dau in lok...

Si noi trebuie sa punem ROR dar de aseara avem o muscatura nustiu de ce..sa fie de tintar...in octombrie zau cas turmentata...si i sa inrosit la minuta fr tare...asa ca o sa amin iarasi sa fac..

SEi ma bucur ca esti bine se simte din mesaje, si ELA face progrese rapide, oare exista mai mare bucurie decit sa iti vezi puiul facind lucruri noi si cum staruie ei sa le faca....

Lera e fr activa, merge fr bine, alearga, zice acces interzis pe limba ei nu ii permit la scari sa mearga desi am instalat portite si sunt inchise ea totusi ii place sa mearga acolo sa traga din ele si spune "acces interzis"
noi am inceput sa invatam engleza si repeta fr bine si reusit dupa mine, asta ma bucura tare, vb in 3 limbi.. rom, rusa si eng, daor ca ea inca nu face deosebire fiind fr mica insa daca ii spun, sa vina la mine, sau in rom sau in rusa sau engleza face acest lucru

Zubysi pe Ayan

merg sa mi termin supa de legume pu prinz pu Lera.

o zi frumoasa sa aveti


Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Buna fetele

-Despre ap de aerosoli avem si noi OMRON si e galagios dar e foarte bun,isi face treaba ... de obicei punem 2 ml ser fiziologic,1.5 ml ACC si 1 ml dexametazona si cateodata 0.5 ml gentamicina sau 0.5 ml ventolin si facem cam 10 sedinte de max 10 minute
-branzica DANONINO papam si noi dar in amestec cu ceva iaurtel de fructe
-voi ce le mai dati la bb-ei seara de mancarica,ca nu mai stiu ce sa ii dau sa pape.mentionez k la noi ultima masa este pe la ora 21-21:30

Va pupacesc si sa aveti grija de voi!

Mergi la inceput