Strugurasi de Sept-Oct 2011 *72* LMA
Raspunsuri - Pagina 12
mihaela_i spune:
Citat: |
citat din mesajul lui May3 neatza. la o intepatura de la un vaccin i-a aparut o pata rosie. pata are cam 2cm x 1 cm. ce credeti ca e? ........................................... mamica de www.youtube.com/BeatriceAna2011" target="_blank">Beatrice-Ana - 26.09.2011 .......................................... zebraroz.ro |
Eu stiu ca e unul din efectele secundare des intalnite la vaccinurile astea obligatorii. La vaccinarea de 2 luni si Dani a patit la fel. Am sunat la doctor si-a zis ca trece, si sa punem comprese reci pe piciorus unde e rosu. Si a trecut.
seidana spune:
salut...
Lena.. da sunt naspa rau caciulile alea, eu le-am taiat sfoara la multe , si le lasam doar asa sa acopere urechile,fara sa le leg.. cagule avem si noi vreo3...
credeam ca zici de cele cu urechi ca tocmai vreau sa-i fac una tip minnie
Marryan, hai mai , ca fiecare avem paperi diferite insa ne uneste iubirea pt strugurasii nostrii.. noi te vrem si te iubim
Oana.. alergia.. de la tampita de ma-sa care i-a dat o napolitana , si fata a topit crema in mana si s-a frecat la ochi.. era knopers si am zis ca nu e cacat, insa na.. m-am invatat mint pana fac 5 ani.. Acum gluma gluma, insa cred ca face alergie la LP.. prima alergie urata a fost la bisc hipp, apoi la anumite iaurturi care contin lp (desi nu scrie la toate. se vede clar cum se inroseste)...
May.. e ok.. o sa treaca, Elena fiind rasuta face meru asa cva de la vaccin, masaj si comprese cu apa rece..
mihaela_i spune:
Sei: De ce nu ii dai mai curand dulceata bio sau miere din sursa sigura pe paine decat napolitane?
marryan spune:
uite Lali ca nu sunt suparata, nu imi sta in caracter, ...si am sa iti raspund la intrebare.
Da se fak analizele uzuale, le faci daca vrei, nu este obligatie, eu le am facut 1 data la 2 luni hemograma si urograma pina in prezent, si am stiu bine cum stam la orice capitol care ma intereseaza sa stiu despre sanatatea fetitei...
de coprograma nu vad care e problema si aici...si sa nu o faci?, daca vezi resturi nefermentate in kk la copil si o iritatie la fund, de ce sa nu dau analiza si sa consult un dermatolog?
Sei eu as consulta un medic in lokul tau
Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011
oanaiasi spune:
Sei, stii cum e : pana nu te dai cu capul de pragul de sus nu te inveti minte...
bine ca stii macar in mare de la ce e. si mie mi a fost teama rau la peste si albus. stiu cum e cu morcovul in kur...
bine ca ai tita...ca altfel tare te mai chinuiai..
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!
seidana spune:
mihaela... nu ii dau napolitanee, i-am dat ieri, ii mai dau biscuiti sau covrig sau prajitura in casa , ieri nu stiu ce m-a apucat, adica mancam eu si am zis hai.. si hai a fost
Miere sau gem nu prea vrea,
Oana.. ea dupa 30 min a fost ok.. a papat seara samburi de ardei , iaurt, si uunt..cu paine.. impropriu zis paine cu unt , cred ca a mancat mai multi samburi decat paine
Peste inca nu i-am dat, si oul asa cu picatura la inceput..
Stiti cu ce ii indulcesc ceaiul? sirop de merisoare ...
seidana spune:
Marryan.. eu de cand o stiu pe Ela are bucati mari si nedigerate de mancare in caca.. asta e o problema?(intrebare serioasa fara apropo)
marryan spune:
Sei depinde de cantitate, la noi era peste medie de sus, ceea ce inseamna mai mult de jumatate, si pentru asta am primit ferment pe 7 zile, schimbarea se vede din a 2 zi....
Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011
oanaiasi spune:
Sei, toti copiii fac kk cu bucatele nedigerate in mai mica sau mai mare masura depinzand de ce au mancat si cat. sist lor digestiv e inca imatur si nu digera 100%. Il poti lasa sa se maturizeze de la sine sau poti interveni. eu nuintervin cu nimic la eca. las totul sa mearga de la sine.
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!