Clubul "babelor" FIV-oase 65
Raspunsuri - Pagina 11
anaasta spune:
Sialin, fara suparare, dar "transparenta" se refera la cu totul altceva. Daca Lara, de exemplu, ar da detalii unde si cu cine si cum, ar putea fi usor detectata de "binevoitorii" acre mai citesc pe aici. Si nu cred ca are cineva chef sa isi auda vorbe si sa faca fata la tot felul de comentarii legate de imposibiliattea de a avea un copil pe cale "naturala" doar pentru ca a fost "draguta si amabila" pe un forum.
In plus, devine de-a dreptul deranjant cand aceeasi informatie se repeta de nspe mii de ori doar pentru ca cineva citeste mereu in dunga. Pe de alta parte, e super simplu sa cauti pe net ce inseamna EI, sa listezi si sa mergi la gineco propriu sa ii propui procedura respectiva. Nu vrea el, mergi din cabinet in cabinet pana gasesti pe unul dispus sa o faca si care stie cum sa o faca. E simplu, nu-ti trebuie multi neuroni pentru asta. Jeeeeezzzzz!!!!
ioana3110 spune:
Lara, cu treaba aia cu lovitu', sunt si eu de acord, din pacate. Si sunt chiar experimentata in asta . Spre rushinea mea, mi-am luat-o de nenumarate ori.
si acum sa revin la un mesaj mai vechi de o ora (specific asta ca sa nu dau reply with quote" ), sunt de acord si cu tine si cu Qiao. Cred ca depinde de doctor ... si PK nu are cum sa ne uite : pe mine nu ma uita ca seamana fii-mea cu el , iar pe tine...hmmm....cred ca deja are un open job for you....sau daca nu, sigur inventeaza unul ca i-ar creste creditele in FIV!
sialin spune:
Tin sa spun doar atat , era vorba de ajutor in a gasi calea spre reusita , nu cred ca cineva citeste aceste forumuri pentru a " LOVI " mai tarziu , nu cred ca cineva ar face asta doar pentru a rani pe cineva .
Esti libera sa raspuni cui vrei si cum vrei , eu doar spuneam ca nu " transparenta " sau lipsa ei , egoismul sau lipsa lui ne va ajuta sa ne atingem visul .
MeAlex spune:
Laraaaa, atat iti spun: ZEEEEEEN!
Happy 5th wk anniversary!
LE: Pentru mine forumul inseamna schimb de informatii, pentru ca in spatele fiecarei fete este cel putin un medic, simt ca asa, aflam mai multe pareri...ca nu toate sunt relevante pentru cazul nostru sau de ce sa nu fim sinceri, ca mai sunt si medici slabi...macar aflam de cine sa ne ferim. Si forumul mai inseamna sustinere, dar nu in stilul "gandire pozitiva" extrema, de genul daca imi cade un ghiveci in cap consider ca e o oportunitate, ci la modul empatic, sincer si realist, de ce nu?
Simt uneori ca exagerez, chiar am facut-o recent, dar mi se intampla doar cand sunt extrem de stresata si recunosc imediat...Pe de alta parte, sunt atacata pe alte topicuri, direct pe forum sau pe PM,sa spun ce as face eu in cutare situatie sau sa explic ce tocmai explicasem cu o pagina, doua in urma.
Pana la urma este vorba de timp si neuroni investiti in a intelege o problema si nu pot explica in 2 vorbe ce tot studiez de cativa ani...si mai ales, nu pot mereu sa explic fara sa folosesc alti termeni medicali...si aici apar probleme.
Btw, motanscki-ul lui Ari e tare! Si eu m-am holbat la el!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)
QiaoBing spune:
azi mi se taraie netul, pana reusesc eu sa inchid/deschid ceva s-au incins spiritele pe aici. ia sa imprastii repede niste praf fermecat de ZEN , sper sa nu gresesc si sa iasa asa ...
MeAlex spune:
Lara, e in albumul Aristicai.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)
MeAlex spune:
Offf, stiu, dar credeam ca nu am voie sa spun cine/ce este...credeam ca am voie sa scriu numele.
Zic sa folosim un cod, ceva...
Solved!
loretta76 spune:
Eu nu pot sa-l vad pe motaaaaaaaan
Lara ....o lady as always, I likey!!!!
Pentru new entry...ce functioneaza la una nu e neaparat nevoie sa functioneze si la cealalta, e nevoie de muuuuult mai multe pt reusita.
N-am apucat sa va povestesc....in weekend-ul trecut am avut COPII!!! Un baietel de 6 ani si o printesa de 2 ani...m-am topit la propriu sa dorm cu un copilas, chiar daca am avut 2 nopti destul de agitate ca nu doarme prea ok fetita. Pe la 1 noaptea s-a trezit si ma mangaia pe fata ...va dati seama ca n-am mai fost in stare de nimic...
Si normal ca m-a apucat plansul si dorul de un copilas al meu...dar vine si el, sunt sigura de asta!!!
babutele si gravidutele si mamicile....
MeAlex spune:
Acum nu le mai vad nici eu, dar le-am vazut acum cateva zile-saptamani, nu mai stiu...se zicea ca aduce noroc . Poate e din cauza DC sau l-o fi scos Ari din business.