Calorifere, caldura si alte chestii fierbinti.

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Nu mai dam drumul la nicio centrala, cica maine o sa fie pana la 27 de grade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Citat:
da...te inseli amarnic!Pastreaza pentru tine concluziile la adresa mea!

E un forum cu exprimare libera, atat timp cat nu jignesc pe nimeni sau nu incalc regulamentul nu vad de ce nu mi-as spune parerea.

Multu succes in salvarea planetei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui ch_dana

Citat:
da...te inseli amarnic!Pastreaza pentru tine concluziile la adresa mea!

E un forum cu exprimare libera, atat timp cat nu jignesc pe nimeni sau nu incalc regulamentul nu vad de ce nu mi-as spune parerea.

Multu succes in salvarea planetei !

Dana & Amelia (21.06.2011)

Pai tocmaia sta faci,jignesti,dar probabil ca nu vrei sa-tzi dai seama!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos
Dar as da din "clocoteala"asta si altora ,cu mare placere.

si atata timp cat nu poti da, te-ai hotarat sa-i critici pe cei setati pe alta temperatura decat tine aa, pardon, nu sa-i critici. doar sa te miri. ashe, in vreo 3 posturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:
Dar as da din "clocoteala"asta si altora ,cu mare placere.

si atata timp cat nu poti da, te-ai hotarat sa-i critici pe cei setati pe alta temperatura decat tine aa, pardon, nu sa-i critici. doar sa te miri. ashe, in vreo 3 posturi

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

Da...altceva?

Ai spus foarte bine sa ma mir,cred ca-mi permitzi ,da?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

O fi cald afara (ziua) dar seara si noaptea mi se pare tare frig in casa. Cand sunt mai putin de 24 de grade mi-e destul de frig. Si deasupra nu sta nimeni, dedesupt un vecin dar se retrage peste iarna fix in alta camera, in drepta nu-i nimic, in stanga tot sufrageria mea friguroasa! Noroc ca fiimiu e mare calduros!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Domle fiecare cu termostatul lui, eu oricum ma retrag ca mi-am capatat raspunsurile, mai mult decat multumitoare. Eu nu ma intrebam de ce mi-e frig si de ce ii e cald lui Anda, eu vroiam sa stiu cand se da drumul la caldura, daca sa bag au ba in seama repartitoarele si daca sa imi iau inca o aeroterma.

am obtinut tot ce vroiam si chiar cativca logaritmi de calculare a intretinerii in plus, multumesc.

Continuati

De cate ori deschid fereastra...

Mergi la inceput

Citat:

Da...altceva?

Ai spus foarte bine sa ma mir,cred ca-mi permitzi ,da?

hmmm, sa vedem... miratul e permis, concluziile nu-s... asta intr-o lume ideala in care userii au nevoie de permisiunea altor useri

romanul tot roman ramane, pasionat de sportul national - privitul la capra ... asta, la fereastra si termostatul vecinului. cu mirarea de rigoare, exprimata repetat, sa nu-i scape cuiva. chit ca nu vine vecinul sa-i ceara sa-i plateasca factura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Hai c-ati dat-o in patetisme, nu mai sunt romanii saraci dar cu coada pe sus tot la 24 de grade ci nerecunoscatori pentru darurile planetei

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

da, mi-a placut ideea cu dardaitul nitel de dragul planetei eu raman mai risipitoare si mai convinsa ca la mine acasa vreau sa am confort. macar aici, unde-l hotarasc eu si numai eu.

Mergi la inceput