Calorifere, caldura si alte chestii fierbinti.
Raspunsuri - Pagina 4
ina.click spune:
si eu dorm cu geamuri deschise dar nu iarna, insa de data asta nu mai merge, piticul e cu lumanari la nas racit cobza.
n-am avut in viata mea probleme cu mult hulitul "corent". Dupa mine, ashe ceva nu sa egzista.
Cu frigul da insa, adica daca las geamurile deschise ma infofolesc bine de tot. Sunt hipotermica si clantan cam 8 luni pe an. Celelalte 4 fierb in suc propriu.
De cate ori deschid fereastra...
Selene_Bunny spune:
ina, hai pana la mine si dormi o noapte aici, sa vezi curent... Nu stiu de ce, D. se scoala in fiecare noapte si zice ca-i bate vantul pe fatza... Io nu simt asa tare, el, de fiecare data... Sunt in prag de raceala si eu, am fost moale si fara chef toata ziua, mucesc...
Selene_Bunny spune:
Deci m-a pus sa-i pun caciula copilului, ca-i bate, domnule, vantul pe picioare...
eimotto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ina.click si eu dorm cu geamuri deschise dar nu iarna, insa de data asta nu mai merge, piticul e cu lumanari la nas racit cobza. n-am avut in viata mea probleme cu mult hulitul "corent". Dupa mine, ashe ceva nu sa egzista. Cu frigul da insa, adica daca las geamurile deschise ma infofolesc bine de tot. Sunt hipotermica si clantan cam 8 luni pe an. Celelalte 4 fierb in suc propriu. ------------------------------------- De cate ori deschid fereastra... |
La subiect - in bloc reabilitat eu nu simt nevoia insa sotul da, astfel.ca am mai dat drumul la AC.
Off topic - pana la 35 de ani nu am suferit nici de frig, nici de cald iar curentul nu exista. De vreun an incoace insa am inceput sa simt si curentul, nu mi-e clar insa care sunt "repercursiunile". Preventiv am inceput sa ma feresc, acum daa tot l- am descoperit, daa totusi bunica avea dreptate si "o sa vad eu" ...
mianna spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny Deci m-a pus sa-i pun caciula copilului, ca-i bate, domnule, vantul pe picioare... |
daca-i sufla pe cap ii puneai sosete, nu?
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mianna
daca-i sufla pe cap ii puneai sosete, nu? Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... |
N-ai inteles, lu' ta-su ii batea vantul pe picioare, copilul era invelit pana la barbie.
ch_dana spune:
Selene, hai mai, nu mai stii de gluma ?
Eu am fost aia care a zis de 12 C, asa e, erau mai putin. Si nu stiu de ce, am senzatia ca Andacos tot cauta sa faca flame, tot ii da cu facturi, cu alea-alea...poate ma insel. Nu m-am plans niciodata de facturi, am dat drumul la caldura din octombrie deoarece sunt friguroasa si am copil mic, iar daca am facut-o, inseamna ca-mi pot plati si facturile. End of story.
Si apropos de izolatie, am citit un articol cam nasol (nu e vorba, si eu am casa izolata cu polistiren, dare doar P+1) :
http://lacoltulstrazii.ro/2012/10/14/riscul-mare-la-incendiu-pentru-blocurilor-reabilitate-termic/
andacos spune:
citat din mesajul lui ch_dana Si nu stiu de ce, am senzatia ca Andacos tot cauta sa faca flame, tot ii da cu facturi, cu alea-alea...poate ma insel. http://lacoltulstrazii.ro/2012/10/14/riscul-mare-la-incendiu-pentru-blocurilor-reabilitate-termic/ Dana & Amelia (21.06.2011) |
da...te inseli amarnic!Pastreaza pentru tine concluziile la adresa mea!
Dana
rall spune:
citat din mesajul lui XIO Andacos, ciudata mica, cum pisici sa stai iarna cu geamul deschis si caldura oprita? |
Eu dorm cu geamul deschis si caldura oprita si cand is -5 grade afara
Camera mea e bine izolata iar camerele din jur sunt incalzite. Plus, am un PC cu ecran mare deschis non stop. Fac si astea caldura
dana vio spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rall
Eu dorm cu geamul deschis si caldura oprita si cand is -5 grade afara Camera mea e bine izolata iar camerele din jur sunt incalzite. Plus, am un PC cu ecran mare deschis non stop. Fac si astea caldura |
Plus, esti mai tanara.
Alexandra Maria
14.12.2007