FIV cu Dr. Dragos Albu 68

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cumintzica12 spune:

arabella, am 32 de ani ...qiao, eu nu am avut nici o sarcina pana acum, incercam de 2 ani, dar poate se schimba norocul dupa clipsarea nenorocitei...

fetelor, o vineri seara minunata va doresc!!! fiecare cu ce-i place:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

tinerico!...da,multumim,ai uitat sa pui si un desen cu un emo care munceste vineri seara!...eu sunt de garda...
fetele
Arabella,36 ani,sper viitoare mamica a 2prin Fiv2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

Arabella sa ai garda usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

...sar'mana cris...''balul'' incepe dupa miezul noptii de fel,speram cu multi
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra1980 spune:

buna,
eu am primit schema de la lucia, sunt programata pt punctie in data de 03.12.2012 si pe 5 sau 6 decembrie 2012 embriotransfer. Doamne ajuta sa fie primul si ultimul FIV. sper ca sfarsitul de an sa ne umple sufletele de bucurii si sa avem parte de bebeii multi doriti. London Concediu placut si sa te odihnesti foarte mult. Ecografia o ai in doua saptamani nu? un sfarsit de saptamana cat mai placut fetelor'.

[red]trei inseminari, toate la Medlife cu Dr Albu.
O inseminare nereusita in februarie 2011
o inseminare reusita in martie 2011, dar s-a oprit din evolutie la 5 saptamani.
ultima inseminare nereusita in septembrie 2011.
solutia data de dr Albu; FIV
Mutatia677 in gena MTHFR-in stare heterozigota
Mutatia675 in gena Pai-i-in stare homozigota
Mutatia844 in gena Pai-i-in stare homozigota
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;cetebe1/zi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELLAMIA31 spune:

andra1980: pumnii stransi pentru reusita in decembrie!
Eu astept punctia de marti, sper sa ma intorc cu vesti bune
Pup si un week-end exceptional pentru toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

andra si mie mi-a dat data probabila a punctiei tot 3 decembrie .........deci vom fi colege de suferinta ...probabil ........
Quiao cred ca am nevoie de 2 canari ........nu stiu ce este cu mine ,de ieri de cind am aflat ca am unda verde pt fiv ma apucat panica :daca nu fac bine sa merg mai departe cu acest fiv fiind in postul craciunului ,daca ma va pedepsi DD,nu pot explica exact de ce ma apucat panica asta ,caut motive ..............sunt derutata..............acum o inteleg pe samirra ...........imi este teama de un alt esec .........simt un blocaj undeva..............ce sa fac ............un sfat va rog !!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cumintzica12 spune:

angelica!!!! buna dimineata, dragutza!!
esti una dintre fetele pe care o admir, pentru ca ai trecut deja prin multe incercari cu optimism ...e greu sa-ti dau sfaturi, dar eu zic sa tragi aer in piept, sa te bucuri de sansa ta si sa te umpli de ganduri pozitive...ca DD o sa fie alaturi de tine...trebuie sa crezi in sansa asta si sa pornesti la drum cu inima deschisa...eu sunt convinsa ca starea de bine, de impacare cu tine, cu propriile decizii te pot ajuta (sau invers: iti compromiti singura sansele cu ganduri negative)....din acelasi motiv, zic ca, daca nu reusesti sa te impaci tu cu tine insati, si ramai cu indoieli, poate e bine sa mai amani putin, pana simti ca e momentul cel mai bun pt tine...dar ar fi pacat sa nu iei sansa asta cu optimism...CURAJ!!!

daca m-am bagat mai mult decat trebuia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns London2012 spune:

angelica28, as vrea sa am cuvintele potrivite sa te fac sa te simti mai bine dar am doar cuvinte sincere. toata perioada tratamentului si pana acum m-ati ajutat enorm sa sper, sa merg mai departe si sa nu renunt. La mine a fost primul FIV si cand vedeam cat de mult luptati si nu renuntati am devenit mai sigura, mai puternica. In acelasi timp cred ca toate starile pe care le avem sunt normale, trecem printr-un proces extrem de important, plin de incarcatura emotionala. Insa stiu ca toate suntem puternice! Sunt langa tine cu tot sufletul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaE spune:

Hi girls!

Stiu ca e out of topic - dar la vremea de afara mai merge si o veste care sa ne insenineze sufletelul - la ideea ca totusi se poate - nu, stati, vestea buna nu ma priveste direct, ha ha nu inca, dar nebunatica de Lara - despre care poate ati mai citit pe la babute - care are un intreg istoric in spate, a venit cu un super beta (>800) deci se poate, da? in conditiile in care era ultima sansa pe care si-o mai dadea cu ale ei oooooo. Tot vroia ea sa se molipseasca de la London si Lili cand au dat ele vestile bune ... si uite ca a preluat stafeta si se pare ca double just like London. Acum e randul Albisorului sa dea doar reusite, un infinit de reusite pentru fetele lui. Pentru toate care isi fac curaj sa scrie pe-aici si sa ne incurajeze, sa fie ca un talisman ;)

Angi, iti doresc sa iei decizia cea mai buna.

Crystyne , EllaMia bafta zilele acestea, sa aveti oute lipicioase de calitate.

Cine mai vine in nov la punctie? me, cri cri cri .... altcineva?
Pupici

Mergi la inceput