FIV cu Dr. Dragos Albu 68

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Annika, asa e... ei sunt cam dezorganizati, dar tu oricum trebuie sa iti gasesti un medic cu care sa ramai si la care sa poti apela oricand. La cine mergi azi pt eco?
Si nu mai fii chiar asa pesimista. Recunosc, si eu pana la dublu-test am trecut prin stari contradictorii, de fiecare data mergeam la eco cu spaima ca s-a oprit inimioara... dar cred ca frica asta o au toate fetele care s-au chinuit ani de zile pentru o sarcina. Acum ascult aproape zilnic inimioara cu aparatul pe care mi l-am cumparat si reusesc sa ma relaxez in felul asta.
Eu iti doresc mult succes azi la eco si sa vii cu vesti bune

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cumintzica12 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rlk_2009
Fetele care au facut laparo la dl W, daca clipseaza sau scoate ambele trompe pretul este dublu???? Sper ca nu, interventia este una!

rlk, nu stiu ce sa iti spun, eu nu prea am inteles preturile de la medlife...de exemplu, eu am avut aceeasi interventie ca si pety (cel putin asa reiese din discutii): clipsare (o) trompa, dar am platit sume diferite.
dar tind sa cred ca, daca dr va interveni pe ambele trompe si pretul se va modifica...
cand urmeaza sa faci interventia?

annika, trebuie sa fii optimista!! suntem alaturi de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

Buna dimi scumpe doamne

EllaE pup scumpa sa ai o zi frumoasa si linistita

EllaMia

Annika si sa ai grija de tine

Liza si burticutza

Qiao

Maine am punctia si am niste emotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlk_2009 spune:

cumintzica pe 1 noiembrie am laparo...sau cel putin asa sper ca m-au mai amanat odata.
annika ce motive ai sa fii pesimista? pana la proba contrarie tu trebuie sa fii linistita si vesela. lasa gandurile negre pentru altii, tu nu ai nevoie de ele! ma rog pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlk_2009 spune:

Tinem pumnii crystyne!
Sa vii cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

Multumesc frumos RLK ,eu sunt optimista si ma rog la DD sa fie bine pentru toata lumea si oricum am incredere maxima in dr.White..

Va doresc sa aveti un weekend minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

din pacate feeling-ul meu nu m-a inselat ... s-a oprit din evolutie la 7 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELLAMIA31 spune:

Buna fetele!
Liza, Annika: si burticile, aveti grija de voi!
Crystyne: multa bafta maine, asteptam vesti!
Eu am scapat si de ET, acum astept linistita sa treaca cele 14 zile
Am facut pana la urma FIV cu ICSI, cu 2 embrioni: unul de calitate buna, altul mai slabut
Va multumesc pt. incurajari si suport si va tin la curent!
Multa bafta fetelor ce incep acum procedurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

ooof, Annika, imi pare tare rau

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELLAMIA31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annika

din pacate feeling-ul meu nu m-a inselat ... s-a oprit din evolutie la 7 saptamani.

Annika, abia acum am vazut.. Imi pare tare rau, sunt alaturi de tine

Mergi la inceput