FIV cu Dr. Dragos Albu 68
Raspunsuri - Pagina 11
rlk_2009 spune:
Fetelor mi se face rauuuuu... adica e posibil sa ne intalnim mai repede pe holurile ML???
Eu sincera sa fiu as prefera la anu' din motive personale, dar nu prea mi se intampla mie lucrurile asa cum le doresc eu..voi trece peste orice greutati (chiar si sufletesti) pentru un
fete dragi
liza79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cumintzica12 buna dimineata dragelor ella, liza, arabella, multumesc de raspuns! Deci, daca inteleg bine, statul deconteaza procedura fiv (8040 ron), iar pacienta suporta restul: medicatia din protocolul fiv, monitorizari, conservare embrioni si ce-o mai fi nevoie... |
Pai asta iti spuneam, ca nu suporta toata procedura. Ca in mod normal, daca ar suporta tot, nu ai fi nevoita sa platesti anestezia, medicatia din timpul punctiei si cazarea in rezerva. Deci prin program se deconteaza strict procedurile de punctie si ET. Plus ca monitorizarea in mod normal costa 870 ron (sau asa era acum cateva luni), iar tu, venita pin program, trebuie sa dai 1370ron. Deci cam astea sunt diferentele.
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 18+
crystyne spune:
hey fete dragi
EllaE scumpa ce faci?
Liza iubita ,ce faci tu ?cum te simti?
EllaMia draga mea sa ne dai de veste ok?
Qiao domnita draga
liza79 spune:
Crystyne, fac bine, multumesc de intrebare. Ma uit la burta cum creste si verific in fiecare dimineata cand ma trezesc daca o mai am sau am visat. Si astept sa va vad pe toate cum va graviditi
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 18+
marage spune:
Buna seara, fete dragi!
Asta saera am facut Ovitrelul. Urmeaza sambata punctia . Am 11 foliculi. Sper sa am si destui embrioni. Ma rog, macar unul norocos.
Am emotii!
Va multumesc ca ati fost alaturi de minesi nu ma parasiti, va rog!
ada_b spune:
Bravo, Marage! 11 foliculi este un numar foarte bun! Sa fie cu noroc sa se prinda toti!
Si sambata, o sa ai bebeii la purtator! Tinem pumnii!
Arabella34 spune:
Marage,super productie,si eu am avut tot 11 foliculi,din care au rezultat 8 embrioni si 4 de gr 1.,Fiv-ul a fost reusit,dar s-a oprit in ev...,nu parasim pe nimeni...mie-mi comvine Fiv anul asta ca nasc in iulie sau august,visul meu
doamnele
Arabella,36 ani,viitare mami sper de 2
prin Fiv 2
rlk_2009 spune:
Marage, bravo ! Ai sa vezi ca totul o sa fie bine!
Liza ! Nu pui la avatar o poza cu burtica, sa te mandresti cu ce ai crescut?
Fetele care au facut laparo la dl W, daca clipseaza sau scoate ambele trompe pretul este dublu???? Sper ca nu, interventia este una!
liza79 spune:
Raluca, deocamdata la avatar pastrez ursuletul de zahar pe care l-am facut pentru nepotelul meu. Burtica o tinem secreta pana in martie.
Marage, succes maine!
Annika, ai disparut de tot?
Annika spune:
buna fetele ... am fost plecata intr-o mica vacanta.
Multa bafta fetelor in focuri.
Despre mine nu stiu ce sa zic, nu am un feeling f. bun. Nu am nici un simptom de sarcina, sunt cu moralul cam la pamant si ptr ca nu mai pot sa astept pana pe 9.11 cand am urmatoarea programare mi-am facut pentru azi o programare la eco sa vad ce se intampla ... desi cum am spus nu cred ca o sa fie de bine....
apropos ... inante sa plec in concediu m-a sunat Lucia sa ma intrebe cum sunt ptr ca n-am mai fost la ei la eco de confirmare si probabil ca-i trebuia rezultatul pentru statistici ... i-am adus aminte de discutia avuta la momentul scurgerii si raspunsul pe care l-am primit de la dr. Albu ... raspunsul a fost: "pai trebuia sa veniti la noi la medicul de garda de la spital" ... pai de ce n-ati spus oamnei buni asa ca eu m-am simtit abandonata si habar nu aveam incotro s-o apuc... da' ma rog ce a fost a fost.
o zi frumoasa