Concursuri scolare

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui psichoMom

Of, Doamne, cate dreptate aveti!

Chiar, stiti cumva ce concursuri de limba engleza sunt pentru clasa a3-a?

Evaluare in educatie la lb. engleza. Smart.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Portofoliul va conta doar daca doi copii sunt pe ultimul loc la egalitate.
Acel portofoliu va contine si notele copilului din gimnaziu, care vor fi primele ce vor conta si apoi diplomele.
Atunci cand te bati pe ultimul loc la un liceu bun importante sunt diplomele de la olimpiade... care se organizeaza din clasa a V-a.

Asa cum am mai spus, ma felicit ca nu am tarat copilul la concursuri.
De anul trecut am renuntat si la Cangurul, pentru ca ar fi insemnat pregatire suplimentara si nu are timp.... sau ma rog nu i-ar mai ramane timp liber, iar eu cred ca trebuie sa aiba si timp in care sa faca ce doreste el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Citat:
citat din mesajul lui psichoMom

Of, Doamne, cate dreptate aveti!

Chiar, stiti cumva ce concursuri de limba engleza sunt pentru clasa a3-a?

Evaluare in educatie la lb. engleza. Smart.

Alina,

Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Multumesc mult, Alina!
Din pacate, noi cu engleza mergem putin mai repede la scoala decat programa de clasa a3-a, iar acestea doua sunt, ambele mult sub nivelul lor actual... O sa studiez cum e cu Cangurul, asa cum imi sugera cineva aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

De ce nu incerci Trinity-ul? Da examenul cu profesor nativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La Arhimede mi se pare ca toata smecheria e ca se dau probleme de clasa N+1sau chiar N+2.
Adica sunt probleme banale intr-o clasa superioara dar f complicate pt clasa respectiva. Or, frumusetea unei probleme de concurs e sa fie o problema mai grea dar rezolvabila cu cunostintele clasei respective si cu un pic de inteligenta, imaginatie matematica, cu o intelegere mai profunda a materiei si cu usurinta de a aplica si jongla cu notiunile invatate.

Smart si Eurojunior mi s-au parut prostii.

Cangurul dragut dar e o joaca, matematica distractiva.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anya

De ce nu incerci Trinity-ul? Da examenul cu profesor nativ.

Anya

Super! Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

merci, psi, ai dreptate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabib spune:

Trinity nu este un concurs, este un certificat de competenta lingvistica, pentru un anumit nivel. Unele scoli private de limbi straine, finalizeaza cursul prin sustinerea acestui examen, in fata unor profesori nativi (de la Trinity College London). Echivalarea acestor certificate in sistemul CEFR se face incepand cu nivelele superioare (ISE 0, 1 ... ce se sustin prin clasa a VI-a, a VII-a).

Daca va doriti un certificat ce competenta lingvistica pentru limba engleza, va recomand examenele YLE (Starters, Movers, Flyers) si KET (au recunoastere internationala), care se sustin la BC si in unele scoli partenere, iar preturile pentru examinare le consider modice (215-250 lei).

http://www.cambridgeesol.org/assets/pdf/exams/yle/yle-dl-parents.pdf

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Da,si eu sustin YLE, se poate da chiar nivelul superior Flyers in clasa a treia, testeaza toate competentele si va ajuta sa va dati seama cum stati in mod real.

Mergi la inceput

Da, YLE dam si noi la scoala in fiecare an. La vara va da Flyers, deci cred ca ma voi limita la asta. Este, dealtfel si parerea profesoarei lor.
Nu stiam cum sta treaba cu Trinity :)

Mergi la inceput