Manifestari astmatice la copil (7)
Raspunsuri - Pagina 18
softurela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanaa28 Salutare fetelor !! vad ca e liniste pe aici...sper ca asta e semn de sanatate maxima. noi avem o mica raceala...cu muci, tuse si pic de febra, dar nu ne alarmam...sper sa depasim momentul fara complicatii. Era de asteptat la schimbarile astea climatice. pupici la voinici !! Ioana,mami de Alexandru ,07.04.2006, si BB Ovidiu,07.03.2010 |
Da, din fericire e liniste....asta e de bine.
Ma bucur ca si voua va merge mai bine, sa o tineti tot asa !!!
Si noi suntem foarte bine, fetele cresc, merg la gradi, probleme de sanatate nu mai avem. Sezonul asta am avut cutia de medicamnete goala, nu mai am nici siropuri naturale de tuse, nici extracte PlantExtract. Am mai pastrat doar 2 supozitoare Panadol in caz de vom face vre-o febra 40, desi si asta a disparut din peisaj de multa vreme. Mergem in continuare cu homeopatele, la Diana am reluat acum, dupa un an de la ultimele bilute. Au aparut niste frici care cred eu ca au legatura cu moartea bunicii. Bianca merge si ea in continuare cu tratamentul homeopat. Si cam asta e tot.
Multa sanatate la toata lumea!
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
OanaRusu spune:
Ary_v, sa-ti traiasca printesa!
Si eu as evita in locul tau flixo - cortizonul ii incetineste cresterea si la varsta asta e tare rau....
Incearca homeopate - la bebei asa mici lucreaza fantastic!
Sanatate
Darria spune:
Ma bucur sa vad ca sunt copilasi sanatosi.
De la ultima postare(cand spuneam ca mergem binisor) o tinem din raceala in raceala dar din aia urata cu tot cu dermatita si probleme de respiratie. Nici nu are cum sa fie altfel cand zilnic isi primeste doza de bacterii de la scoala(nu e viroza).
Ary: la homeopat nu?
Stiu ca este ft. greu cu micutii pe homeopatie.
ary_v spune:
Oana, daca as avea un homeopat ca al tau... dar noi cu Receanu nu am facut mare branza, Daria, poate ar trebui sa ii mai dau o sansa..nu stiu...Multa sanatate1
Oana, stiu ca e de evitat flixo, dar ea e micuta, trebuie sa o scot din episodul asta acut, apoi continuam cu bowenul si poate incerc si la ea tinctura, dar acum, pe moment trebuie sa o tratez cu ceva, nu o pot lasa asa...
Acum suntem pe dexa, mi-au zis, cum stiam si eu de fapt, ca dureaza pana isi face efectul flixo
OanaRusu spune:
Ary_v stiu cat am plans si eu noptile dupa ce bagam flixo in el - dar nu aveam inca un homeopat.
Iti tin pumnii sa gasesti pe cineva cat mai curand!
Sa fac si eu status update
Cea mica - e beton, de ea nu se prinde nimica...
Cel mare - a prins o viroza urata, nu mai iesim de o sapt din ea, nu mai are dispnee ca acum 3 ani, dar tot iese greu, mai are inca o tuse care ma inebuneste... Cred ca totusi acarienii astia ne dau de furca - pentru ca numai acum un an a mai facut ceva asa urat (in ultimele 13 luni n-au fost nici macar viroze serioase, nimic ce sa-l deranjeze mai mult de 2-3 zile).
Cred ca tb sa revenim la bowen - ne lipseste la amandoi (lui si mie) si sa mai facem o cura de remedii bach - tb sa vb azi cu dna dr.
Sanatate tuturor si o primavara calda si ne-virusata
baikki spune:
Buna fetelor!
Sanatate multa copilasilor bolnaviori, sa se faca bine repede :)
ary, ca sa iti faci o idee, doza de flixo la varsta de 1 an era de 1 ml, adica jumatate de fiola, de 2 ori pe zi (la noi de la 1 an au inceput problemele).
Si noi am fost bine perioada asta, intrucat a stat acasa, de azi a reinceput gradi, asa ca ...
Saptamana viitoare mergem din nou la dr homeopat, a doua vizita, abia astept
Toate bune va doresc!!!
Darria spune:
Ary: pot doar sa-ti urez multa sanatate. Nu stiu sa recomand din proprie exp. pe altcineva.
Pe noi ne-a ajutat mult domnul dr. Receanu chiar daca mai avem probleme. Fetita are un istoric medical incarcat si nu pot cere altceva. Regret ca nu am mers de la inceput.
Am vazut la cabinet copilasi care treceau usor peste boala.
Am intalnit o mogaldeata de 3 luni. Fratele ei merge la domnul dr. de 7 ani(din primele luni de viata).
Ma uitam la fetita mea, la cat sufera si parca eram din alt film.
O intrebare pt. mamicile care au tratat homeopat(h. unicista) bebelusii: ati mai administrat D3 in perioada tratamentului homeopat?
Darria spune:
vitamina D3 picaturi de la Biofarm sau D3 injectabil(in unele cazuri).
Se folosea Vigantol inainte.
Stiu ca sunt homeopati care accepta D3 si care nu dar vroiam sa stiu efectul asupra bebelusilor.
OanaRusu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Darria vitamina D3 picaturi de la Biofarm sau D3 injectabil(in unele cazuri). Se folosea Vigantol inainte. Stiu ca sunt homeopati care accepta D3 si care nu dar vroiam sa stiu efectul asupra bebelusilor. |
aaa... sincer... sa nu dati cu rosii dar eu nu le-am prea dat vigantol - D3 e in unt, ala e natural :) si iesit mereu la soare
parerea mea