Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Salutare girls!

Angiuta, poate ne dai si noua un sfat mic despre cum sa masam corect perineul sa nu facem candida... si pe mine ma interseaza muult.. eu ma dau acum seara si pe acolo 2 secunde cu acelasi ulei cu care ma dau pe burtica (combinatie de argan, masline, migdale, susan, unt de shea) dar am impresia ca nici nu am perineu.. e asa aproape gaura de la pussy cu gaura fundului ca am impresia ca nu le despart nici 1 cm. ..nu imi dau seama deloc...
Irilac si eu iau fier si m-am constipat... dar mia zis kinetteraputa mea sa mananc in fiecare seara inainte sa ma culc si dupa sa nu mai mananc nik: 1 sau 2 kiwi-uri coapte. Intr-adevar dupa cateva zile am vazut ca ma duc zilnic afara deci nu la 2 sau 3 zile.. insa tot ma mai ustura fundul, hemoroizii care isi fac de cap fir-ar!..asta e..

Angelique
sper sa fii bine si sa stea bebe acolo inca minim o luna jumate!
Onutz, circumzia nu era doar la anumite popoare?:)) la romani stiu ca aici e cams cpetica treaba cand vine vb de asta:))eu habar nu am..eu mi-s asa si asa si cand vine vorba despre decalotat..asa ca de circumzienici nu se pune problema :))

Bubulino iar m-ai speriat cu spitalul in Canada..frateee zici ca sunt din lumea a 3a asa povestesti..nu-s sanatosi la cap? dar privat exista acolo??? ca mi se pare de Zimbabuwe ce povestesti tu acolo:(char sa nu te bage nimeni in seama, Doamne fereste!
ps: cata apa bei pe zi?? mie dr mi-a zis sa beau 4 litri de apa pe zi acum in ultimul trim. minim! special ca sa nu am probleme nici cu umflatul..si intr-adevar nu m-am umflat deloc..nu stiu daca e de la asta dar am zis ca deh, poate si de la asta.

*am luat si eu weleda crema de fund si gel de dus de la targ ca cica era mai ieftine (dar sunt la acelasi pret cu alea de pe siteul lui Popi)... insa doar asa pt prima luna ca sa il rasfat..ca mi se par f scumpe..cred ca merg pe ceva mai ieftin dupa ce le consum pe astea :)) Oricum am de gand pt spital alea 3 zile sa dau altceva la pachet sa mi-l spele asistentele ca risc sa ma trezesc fara ele, sa nu mi le mai dea inapoi...

33+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Nu, nici vorba, Vreausaninga, faci o confuzie, vorbim de doua chestiuni total diferite.Stiu exact ce i-au facut nepotelului nostru, exact ce fac evreii, l-au circumcis
Fimoza e cu totul altceva.gugaleste un pic, ai sa vezi diferenta.

Eu tocmai am primit tensiometrul si mi-e clar de ce nu am fost capabila sa fac mai nimic azi, asa de ametita sunt, am 9 cu 8.
Mica;ceva ce la mine nu se intampla, toata sarcina am avut tensiunea mea normala:12 cu 4- 12 cu 6..

Cred ca ma duc si stau un pic in pat, desi asta chiar nu imi place.

Va pup pe toate, sa aveti o noapte linistita.Somn usor.

34 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Vreausaninga, se presupune ca decalotarea si circumcizia se fac, printre altele, din motive de igiena si previn fimoza (eu asa am inteles )
Am citit ca decalotarea (manuala, nu operatia) nu trebuie facuta, se decaloteaza singur si atat cat trebuie cand isi incepe viata sexuala
Mami, eu tot nu-mi explic pe unde va iesi flacaul, am aceeasi dilema ca si tine
Bubu, fii super atenta cu tensiunea, da? Si daca ai fluctuatii mari si mai ales iti creste tensiunea insista cu telefoanele, preeclampsia ii sperie chiar si pe canadieni

Onutz 34+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Eu nu o sa umblu la cuculetul puiutului.

Fetele mele cu buticuta, ajutor! Dupa cum vedeti la semnatura numele nazdravanului e Eduard Florin. Daaaaaar...azi m-a busit indoiala :))). Imi place f mult Gabriel. La fel de mult ca si Eduard. Gabriel are un plus ca e de sfant. La numele Florin nu putem renunta ca e nume cu traditie la noi in familie . Deci help! Votati, care cum va place ca nu ne putem decide si se pare ca pana si soata mea care era chitit pe numele Eduard cand i-am zis de numele Gabriel nu a mai putut comenta nimic, ca ii place si lui la fel de mult si mi-a propus sa le punem pe toate 3 dar nu vreau sa aiba ditamai carnatul in loc de nume.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 27+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Mena, umila mea parere este ca Eduard merge f bine cu Gabriel,sau Florin cu Eduard. Si Florin si Gabriel sunt deja 2 nume de sfinti.
Trebuie sa recunosc ca nu prea ma dau in vant dupa numele Florin, imi place mai mult Florian
Stai linistita, sigur veti ajunge la un consens

Onutz 34+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Eu nu am decalotat nimic, l-am spalat intotdeauna in mod normal, la sfatul pediatrului, ba chiar cand il spala soacra-mea si ii da pielicica aia deoparte (ca asa se facea pe timpuri) copilul meu se plange 2 zile ca-l ustura. Asa ca fac ce fac si numai eu il spal. Ca mie nu-mi place sa ma cert, si nici vina ei nu e, asa a fost invatata si n-ai cum sa mai schimbi anumite idei. Pe sotul meu in copilarie il decalotau si-l dadeau cu o solutie rosie, ca sa evite nu stiu ce. Asa era pe atunci. Nu spun ca eu cand l-am nascut pe Stefan au vrut sa-mi trimita din Romania, noroc ca nu se mai face si n-au gasit. N-as fi zis nimic, dar nedeschisa ramanea, ca eu sunt de principiul "zi ca ei si fa ca tine" Iar cand am intrebat-o pe mama mi-a zis ca ea il spala pe frate-miu pe restul corpului cand era bebelus, iar tata se ocupa de igienizarea cuculetului, ca ei ii era mila sa traga pielicica aia...

Cel mai bine intrebati pediatrul la prima vizita cum se face igiena la cuculet, si va explica, eventual va si arata.

Alma 35+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

mami uite aici am gasit niste desene pentru a intelege mi bine cum se face masajul : http://www.weleda.de/Themenwelt/Schwangerschaft/DammMassage/damm-massage-anwendung.html
Masajul perineului se face aproximativ 5-10 minute incepand cu saptamana 34. Cum a spus e cam dificil de realizat singura din cauza dimensiunii burtii, daca partenerul e dispus sa va ajuta cu atat mai bine.
Intai se uleiaza degetele mari si se introduc in vagin eventual intai cu un singur deget) se maseaza usor peretele dinspre anus, cum arata in prima imagine, in semicerc. Aproximativ 1-2 min, apoi masajul se realizeaza prin apasare usoara, tot in semicerc( imaginea 2) Se poate simti o uoara amorteala dar nu trebuie sa simtiti durere. Pocedura dureaza cateva minute apoi se maseaza din interior spre exterior, spre spate (imaginea 3) si tot asa peretele din spate al vaginului. Apoi se maseaza ceva mai puternic apasand din interior spre exterior cu miscari tot asa semicirculare tot asa 1-2 min(imaginea4). La sfarsit se poate masa si suprafata exterioara dintre anus si vagin prin miscari stanga-dreapta, fara a va apropia insa prea mult de anus. In nici un caz nu se maseaza dinspre dinspre anus spre vagin.

Dar daca in Ro epiziotomia tot procedeu standard a ramas nu cred da masajul aduce prea mult. Mie la prima sarcina nu mi-a fost frica de nastere ci de epiziotomie. Din fericire aici nu se face asa ca am rasuflat usurata.
Parerile despre epiziotomie sunt impartite indernetul e plin de argumente pro si contra. Cum am spus, eu am avut o ruptura foarte mica insa si poate datorita faptului ca bebele a fost tras cu vaccum. Nici cusutul nu a durut, mai tare a durut injectia care mi-a dacut-o (probabil xilina) ca sa-mi amirteasca zona. Dar avand-l pe V in brate eram asa de fericita incat nici durerea nu conta. Nu am avut probleme deloc, inca din prima zi puteam sta in fund fara colacel sau altceva, doar un usor disconfort care insa dupa 3-4 zile a disparut. Sper ca de data asta sa scap si fara ruptura.

irilac cred ca te-ai edificat intre timp ce-i cu decalotarea. In Ro stiam de la odiseea lui V ca inca e recomandata de pediatri. Ma refer la cea care se face la baita.
Am avut si eu de furca cand m-a vizitat soacra. V avea atunci 6 luni dar din fericire a intervenit sotul si i-a zis ca de podoaba lui fiiusu nu se atinge nimeni. A tinut-o ea pe a ei vreo cateva zile dar apoi a lasat-o balta.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna fetelor ,
daca aveti placere sa ne dati si noua un like la topicul despre branzica v-ar multumi frumos dienutza,i-am scris si ei un mesaj.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=174738&whichpage=6&SearchTerms=danone

eu de 2 zile am un junghi in spate care nu ma lasa deloc, am luat inflamatoare si degeaba, luni trebuie neaparat sa ajung la un doctor daca nu ma lasa, numai probleme am avut dupa cezariana asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

bubu sa iti monitorizezi de mai multe ori pe zi tensiunea, nu e de gluma cu ea, si sotul mi-a cumparat zilele trecute un tensiometru, si inca am fluctuatii si eu, ba e 10 ba e 12.

angelique..multa sanatate, cum se comporta dr cu tine? e ok? la cfr 2 ai fost internata ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

Neata, neata!
S-a trezit si rata!

Bubu nu fac nici o confuzie, stiu ce inseamna si una si alta, dar ma gandeam ca poate va ganditi in ce conditii ar trebui intervenit, nu neaparat din convingeri religioase. Ah, si nu ma refeream la ce ai relatat tu,am inteles clar ca e vb de circumcizie.
Ma scuzati daca m-am exprimat gresit
Cat despre igiena am aflat de la pediatrul nepotului meu care are doar 4 ani, poate unii medici au ramas cu idei de pe vremuri, si nu se referea la vreun procedeu barbar, ci doar cat permite locul cu pricina. Mi-ati dat de gandit!
Mena mie personal imi place Gabriel si Eduard, nu ma dau in vant dupa Florin.Noi am hotarat ca alegem varianta castigatoare in momentul cand ii vom vedea fatzuca

Va invit la un latte! Weekend placut!

34+
"buburuzul"

Mergi la inceput