Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (34)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubulina42

Of,..Andie, zambesc amar, m-as duce eu la urgente daca nu as fi in Canada, insa aici urgente inseamna minim (minim!) 8-10 ore de stat pe la usa, ca ce am eu nu e considerat grav, grav e daca esti pe moarte, altfel e o chestie luminoasa acolo, un panou in care iti spun ei cam care e ordinea prioritatilor..Bebe nr 1 l-am pierdut in toaleta spitalului, asteptand sa imi vina randul "la urgente", cu pantalonii siroind de sange si pantofii baltind..Stii ce am primit? doua cearceafuri, "sa nu murdariti scaunele", iar barbatul meu isi cerea iertare de la mine, acolo, cu tot sangele ala siroindu-ne pe maini, ca si cum ar fi fost el vinovat de ceva...Cum sa nu fim legati ca unul, cum sa existe ceva care sa nu traim amandoi in aceeasi masura, cum sa nu fim fericiti ca bebele acesta care vine va sterge toate nebuniile prin care am trecut??

Sincer, eu vreau spitalul numai sa nasc si cum zicea una din fete, daca m-ar tine numai atatea ore cat fac bebele si dupa aia sa ne ambaleze sa ne trimita rapid acasa in aceeasi zi-as fi cea mai fericita!

Singura usurare e ca sunt la un spital in zona anglofona si oamenii sunt altfel, iar la sectia maternitate se ocupa de tine.In alta parte de spital insa-forget about.Asa ca imi iau cumintica tensiunea si pana marti sper sa fim bine si sa ne ajute Doamne-Doamne sa nu avem nimicutza si marti ma duc cu intrebarile pe hartie..

Cam asta e.Aici urgentele nu sunt urgente..Am vazut copilasi cu degetelele rupte, atarnand, stand la rand langa cei de 75-80 de ani,care asteptau -nu erau urgente..Parinti care adusesera si puiul no 2 si il culcau pe scaune, pe o paturica, asteptand ore in sir...Doctorii de regula vin dimineata, noaptea sunt numai asistente..

Nu vroiam sa va vorbesc despre asta, dar daca tot a venit vorba de ce inseamna urgente in Canada.. aici tot ce trebuie sa faci e sa te rogi sa fii sanatos,si sa le iei pe toate cum vin.

34 + cu Nicholas

Ce descrii este de domeniul filmelor Horror, sincer. Nu am auzit niciodata de asa ceva si aici, cum suntem noi praf, tot te baga cineva in seama.
Mi-au dat lacrimile, sincer...

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 27+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Off, Bubu, sunt lucruri nasoale si la voi totusi! Stai linistita, nu te agita prea tare si o sa fie bine.
Silvia, si eu la fel ma gandeam pt bagaj, nu cred ca iau pompa ca au si ei.
O seara buna tuturor!

Andreea 35+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Iarta-ma , Mena, este si motivul pentru care nu am vrut sa vorbesc despre asta..Urgentele aici sunt doar cu numele.Si stiu ca in Ro urgenta e urgenta-si noi ne-am dus la spital nepotelul -ca o leguma- undeva pe la 3 dimineata si la 3.20 deja avea perfuzia in manutza, asa ca nu pot compara.
Prietena noastra s-a dus cu baietelul de 3 luni la urgente,cu 39.5, noaptea-si dupa 4 ore de asteptat la spitalul cel mai apropiat a venit acasa cu el, fara sa o fi bagat cineva in seama- i-a facut ce s-a priceput..Eh, suna rau, dar cum spuneam -daca suntem sanatosi-trecem peste toate!

te pup.ai agrija de tine si de delfinas si, inca o data, sunt incantata ca te duci la asa cursuri bune si ai asa o persoana sufletista care va explica tot!

34 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Scriu fuga, ca ma duc sa sparg nuci sa papam macaroane cu nuca Noroc cu nucul din gradina

Bubu sincer m-a socat sa citesc asa ceva despre un sistem medical intro tara care se considera a fi mult mai civilizata decat Ro! Incredibil! Pai eu cred ca sotul i-ar fi mancat de vi daca pierdeam vreo sarcina asa cum ai patit tu! Offf, bine ca ati trecut peste si acum vine micul Nicholas care sa va lumineze vietile si sa le umple de multa iubire

Deci da, in orasul meu atat te tine, sau cel putin atat te tinea in spital acum 2 ani cand am nascut-o pe Andreea. Pentru mine e nasol ca imi va fi extrem de dor de Andreea si nu as vrea sa o aduca in vizita, ca m-ar putea vedea numai la capatul holului in locul de primit vizite (horror, I know) si apoi mai greu i-ar fi sa se desparta de mine si, sincer, si mie de ea.

Pentru noi Weleda might be over the budget, dar cu siguranta voi cauta ceva cat mai natural. Doamne-ajuta ca au aparut si la noi in oras cateva farmacii naturiste.

Doura fiecare are dreptul sa isi creasca copiii asa cum crede de cuviinta, nimeni nu da cu rosii si nu te va ignora pt asta. Eu nu zic ca un nou-nascut nu simte durere sau nu la fel de intens, insa zic ca nu va mai tine minte acea durere.

Va las acum ca Andreea imi chiraie pe langa mine si trebuie sa plec la indatoririle de mama.

Gina 36 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Vai Bubu, am ramas masca de ce ai povestit tu acolo...prin cate ati trecut si voi...nu pot sa cred cum e sistemul la ei, dar fiecare tara cu plusurile si minusurile ei. Sper sa-ti fie mai bine de maine, nu stiu....poate daca iti maseaza sotul picioarele, sa renunti de tot la sare,...sincer nu stiu ce sfat sa-ti dau, zic si eu... Am observat ca si mie mi-a crescut tensiunea in ultima vreme, daca in trim 1 aveam 9 cu 6 acum am ajuns la 11 chiar 13 cu 8
Te pup cu drag

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Irilac, din cate am inteles nu trebuie sa le facem nimic special
Bubu, intai ma bati si dupa aia ma pupi?
Am intrebat si eu ca omu', stiu ca evreii se inghesuie la d-astea si m-am gandit ca or sti ei ceva ce noi nu stim
Am zis sa va intreb si pe voi, poate stie cineva ceva
Dar nu cred ca merita sa-mi chinui puiul degeaba. Daca ar fi fost niste super beneficii poate ca da, dar asa no-no.
M-a lasat masca asta cu urgentele in Ca... stiu ca ne-ai mai povestit o data... wow... bina ca spitalul la care o sa nasti tu e ok
Pana una-alta ia-ti tensiunea constant si stai cumintica, da? Si bea multa apa!

Onutz 34+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian

Vali

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui onutz83

Irilac, din cate am inteles nu trebuie sa le facem nimic special

Daca ar fi fost niste super beneficii poate ca da, dar asa no-no.

Vali

Beneficiile poate ti le va spune peste cativa ani nora

Stiu ca povesteau colegele mele de la serviciu ca trebuia facut ceva anume in primele luni, dar eu niciodata nu ascultam ca eu nu am crezut EVER ca voi avea baiat

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Iri, nici macar, cica placerea sexuala este diminuata...
Poate sa se planga

Vali

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui onutz83

Iri, nici macar, cica placerea sexuala este diminuata...
Poate sa se planga

Vali

Tot ce e posibil. Eu stiu de la o colega de-a mea care a avut o viata amoroasa f agitata si tot timpul pomenea de un tip " gen evreu"
Oricum nici eu n-am de gand sa-mi chinut odorul

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

Fetelor, cred ca voi va referiti la fimoza. Adica pielea de pe cuculet este lipita la varf si nu se poate decalota, se observa de ex ca jetul de pipi o ia intr-o parte. Mi-a povestit mama, a vut fratele meu, dar nu e mare lucru,adica nu-i de speriat.Se intalneste in foarte multe cazuri la baietei si se rezolva chirurgical fara nici o problema,ideal ar fi sa se actioneze cat mai repede,chiar in primele zile de viata.
Apoi, chiar daca nu are aceasta fimoza,cuculetul trebuie decalotat cu grija la fiecare baita si toaletat atent.

Noi avem ora de muzica!
Va pup, Noapte buna!

34+
"buburuzul"

Mergi la inceput