Felicitari, Kytana,Ramona_bm!!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Din ziua cand am ajuns acasa de la spital,e lege la un mar pe zi.Mananc orice,orice,mai putin alea care baloneaza.Am mancat si ciocolata

ANDREEA,mami fericita de Andrei (22.09.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Oana, la fel zic si eu ca a luat destul de bine. Acum sunt la muls, n-am mai facut de 2 saptamani chestia asta. Sa vedem ce iese. Maine tre sa merg la dr, ca joi fac 6 sapt de la nastere. Sa vedem cum arata toate cele pe acolo. Daca reusesc sa scot laptic ca lumea ma gandeam sa i-l dau maine cand plecam, in loc de lp.

Mergi la inceput

Sunt trista cu greutatea lui bb

Mergi la inceput

Andreea, 600 g in 3 saptamani e foarte bine. Mie mi-a zis pediatra ca tre sa ia intee 500 si 1000g in prima luna. Deci stati bine. La multi ani fericiti alaturi de sorior si bb Andrei!

Corina, asa stiam si eu, ca la lp nu e bine sa-i dau la mai putin de 2-3 ore, dar san cand vrea, ca doar de aia e alaptat la cerere.

Elfica, buna gluma!

Mergi la inceput

Olivia,iti dai seama ca de 1 ora caut grafice cu greutatea bebelusului :(
Multumesc de urare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

m-am hotarat, maine mananc si eu un mar. eu as manca struguri, imi plac asa de mult
De fapt, toata sarcina nu am avut pofte, acum din cauza altaptatului am niste dorinteeee

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Am scos 50 ml in jumatate de ora. sa speram ca mai reusesc sa scot o tura la noapte daca doarme mandra si ma lasa.

O noapte usoara tuturor!

Mergi la inceput

Carmen, azi cand am iesit cu pitica afara am mancat un mar si acum seara un strugure. Colici are oricum asa ca .... Faza e ca nu sunt din aia cu plans toata noaptea, mai mult se screme si chirceste intruna. Plansul i-l opresc cu tzitzi in gura am vazut ca o calmeaza. Mai nasol cand o doare tare ca se razbuna pe sfarcul meu, dar prefer asta decat s-o vad ca se invineteste de plans. Si nu sunt intruna. O apuca asa, cand seara, cand dimineata... Sa speram ca in seara asta avem liniste.

Mergi la inceput

Lulutza, plimbari cat mai multe cu noua achizitie!

Mami Ilinca, si mandra mea afara se opreste din plans daca o tin in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

salut fetele !
intru numai sa va spun ca eu am mancat si continui sa mananc orice !!!!
mare , azi am mancat ciorba de fasole , salate cu de toate si mai mult acu mai mananc si multa ciocolata ( ce nu am mancat deloc in sarcina ca nu aveam pofta ) .... ei , acu as manca de si din toate si nu ma opresc la nimic ...
fiica-mea plange doar daca ii este foame si multumesc lui DD nu am avut colici pana acum !!!

eu alaptez cand vrea , nu am tinut cont niciodata ca a "terminat " un san acu 10 min si ca mai sta mufata inca 30 min la sanul astalalt , iar dupa o alta pauza de 10-15 min mai vrea si revin la sanul cu care am inceput alaptarea ,; intre timp s-a reumplut !!!
si la mine se inmoaie sanii ca am senzatia ca nu mai e nic , si in acelasi timp mandra papa non stop !!!

tre sa va uitati la barbie cand inghite , dupa cate tocaieli , asta doar ca sa fiti sigure ca nu stau mufate degeaba !!!

Ellyshor mi se pare foarte logic ce ai scris !!! sper sa mai intri din cand in cand cu noi sfaturi !!!

apropo de greutate ; e normal sa ia intre 30-50g pe saptamana deci in jur la 200 g pe sapt e perfect !!!

mancati miere de albine ( lapte indulcit cu miere ) - asa copilul mamanca si mai mult laptic ; il indulceste mierea si se pare ca tine figura / la mine a tinut !!!

noapte buna tuturor !

Mergi la inceput