Felicitari, Kytana,Ramona_bm!!!!
Raspunsuri - Pagina 13
corinuka_g spune:
norma si david plange cand il schimb de ne-aude tot blocul..si da, sta treaz mai mult, dar asta nu e foarte ok deocamdata, pentru ca atunci cand nu doarme de regula urla
elfica eu azi am luat scutece si am intrebat de baxuri mai mari...nu au.. doar cu 28 buc...eu deja am luat 3-6kg si astea au 42 de buc...
cat despre lapte, il pun la san si mulg, dar am vazut cantitate mica..oricum merci de sfat, voi incerca sa-l tin la san cat mai mult...stiu ca de multe ori mamicile sunt condamnate ca "au impresia" ca cel mic nu se satura sau au lapte putin si trec repede la lp...dar pe bune ca dupa ce suge urla si ia pozitia de plans "de foame" cu capul flexat pe spate si se calmeaza abia dupa ce se arunca asupra biberonului..
_
Mami de David Gabriel 18.09.2012
lalu85 spune:
Am vazut ca spunea cineva de bubite ca niste cosuri...si Mihnea a avut si ii mai apar cateodata si la inceput i se asprea si pielea rau si facea cojite dar mi-a spus sora mea sa incerc sa-i dau cu fluocinolon si i-am dat iar in 2 zile avea fata curata si fina si cand ii mai apar ii dau iarasi si ii trec imediat. Puteti incerca si voi pt ca nu face nici un rau, concentratia de antibiotic este mica.
lalu85 40+ cu
Olivette spune:
Andreiuta
Bafta maine la dr!
Bob, esti haioasa cu amenintarile tale!
Elfica, deci esti gata! Acum bb poate veni! Numai ca vrea sa-si aleaga ziua, nu prea e dupa noi, dupa cum multe am vazut.
Si bbica mea a dormit 3 ore, pe pieptul lu' ta'su. Acum doarme pe mine de o ora. Asta e singura pozitie in care poate dormi 3-4 ore. Va inchipuiti cum sunt fundul si spatele meu dupa atatea ore de stat asa. Dsca o punem jos e pe senzori, se trezeste imediat!
Am uitat sa va spun ca dupa o luna a crescut 4 cm si a luat 460 g de la nastere si 760 g de la iesirea din spital. Pediatra mi-a zis ca nu e extraordinar, ca trebuia sa ia 500-1000 g dar dupa greutatea de la nastere, nu dupa cea cu care am iesit din spital. Voi cum stiti? Ca ma bucuram si eu ca a luat 760 grame.
Ea sta treaza mai mult cam de pe la 2-3 saptamani. Problema e ca tre s-o iau in brate sau sa suga. Daca o las jos, in maxim 2 minute face scandal.
Ma enerveaza chestia asta ca treaza tre sa stea numai cu tzatza in gura. Ce supt la 1-2 ore, la noi e un supt continuu. Zici ca suntem in puseu de crestere permanent.
Ce cald si bine e in dormitor cu caloriferul.
Mami Ilinca, cum mai e raceala? Eu si sotul suntem mai bine si parca nici pitica nu mai e asa fornaita, cu toate ca tot scoatem muci la greu.
lulutza_1980 spune:
salutari ! in sfarsit au "rasarit" nume de mult cautate !
noi am fost astazi la plimbare ; cum va spuneam , aici deja e f frig - 10-11 grade - ; m-a luat un frig ajunsa acasa ca nici macar super imbracata si intinsa pe langa calorifer nu reuseam sa ma decongelez ( culmea afara m-am simtit ok ) .
avand frig in oase aveam tendinta de a o imbraca pe domnisoara mai mult decat era nevoi ... noroc de sot care e soba la purtator si ne-a incalzit pe amadoua luandu-ne in brate ...
totusi cu frica de o eventuala raceala am luat un paracetamol simplu , nu sinus - am inteles ca nu e ok - .
astazi nu a mai vomat , de regurgitat , o face aproape de fiecare data ; doar ca e o picatura , doua , fff rar regurgiteaza mai mult ; dar , exact cum ati spus si voi , mi-a stat inima cand am vazut ca a vomat cu jet tot ce a mancat . m-am relaxat vazand ca nu a continuat si sper sa nu se repete , ca fac infarct si mor de inima rea ...
Bob_Pixel eu am alta vorba , o amenint ca o mananc toata si sotu din cealata camera spune ca n-am decat , dar sa-i las o buculitza ... intr-o zi am pus un pariu si ala a fost pe buculitza detinuta de el si eu am castiagat si el face : acu are falcutele mai mari decat buculitzele oricum are doua , e mai castigat !!!
m-am invatat cu ea f cuminte si neplangacioasa ; ea urla doar atunci cand nu percutez la timp , cand imi da semnele de foame ...in rest e fetitza perfecta !!!
Olivette spune:
Aaaa, avem si noi in fiecare seara un moment cand ne stie tot blocul. La baita ii place la nebunie, nu zice nimic-nimic. Eeeee, dar din secunda in care am scos-o din apa pana o mufez urla ca din gura de sarpe de ramane fara aer si pe noi ne trec toate apele pana ii punem pampersul si o imbracam (de aici si crizele sotului cu hainele dificile: care se baga greu pe cap sau care au capse la spate). Cand trebuia sa o mai curatam la buric, pana la urma o puneam sa suga si in timp ce sugea o curata tati la buric, ca altfel se zbatea de imprastia baneocinul sau betadina pe tot corpul
O seara linistita fetelor!
Ps: de maine il avem pe tati cu noi 2 saptamani . A intrat in concediu de odihna.
fulguta28 spune:
Iaca am dat si eu p-aici! Sa ne traiasca nepotelele si nepoteii, iar mamicilor le urez refacere usoara! Eu pe scurt va zic ca bebe Vladut este nerabdator sa-si cunoasca mama si surioara si trebuie sa soseasca in curand, chiar daca DPN-ul meu era de 4.11. Nu am geanta pt maternitate gata, nu am hainutele pregatite toate si sunt un pic in depresie. O sa-mi treca, noi sa fim sanatosi!
Va doresc nasteri usoare si sper sa-mi fac timp sa va vizitez mai des, chiar daca nu am apucat sa ne cunoastem foarte bine! Va pup!
lulutza_1980 spune:
neatza fetili !
noi am dormit bine , inca doarme mandra dupa o portie de laptic !
sotu incepe astazi munca ! a stat cu noi in concediu pana acum si de astazi suntem singurele toata ziua !
sper sa nu simt atat de tare "singuratatea" si sa fiu in stare sa ma descurc ...
acum si mai tare simt nevoia de a vorbi cu cineva , de a ma intalni sa vorbesc trei prostii , dar sa socializez !
ma rog doar sa nu intru intr-o depresie urata !!!
ma intind si eu sa mai profit de juma de ora de relax pana se trezeste Theodora ; poate cu odihna de rigoare pacalesc depresia !
pup pe toapta lumea si va urez o zi plina de bucurii !!!
mami.ilinca spune:
Neata,
OLIVETTE: Cu raceala e mult mai bine, mai are secretii gandacelul dar i le scot , papa , trec 3 ore si o luam de la capat. Mie in schimb mi-a fost asa de rau zilele trecute ca mi-a trecut prin cap sa o trec pe lp cateva zile, sa iau si eu medicamente de raceala sa imi revin...noroc ca nu m-a lasat nimeni sa fac prostia asta...apoi din cauza racelii , mi-a scazut lactatia, cine jelea de mama focului?....in sfarsit e ok acum , am pus-o fff des la san si lapticul e la locul lui, dar e oribila senzatia ca sanii sunt moi si bb pare sa nu are ce papa. sanatate Mayei!cred ca poate ajunge in scaun medicamentul daca inghite un pic dar nu as baga mana in foc pt asta
CORINUKA: e foarte bine 900 g in 3 saptamani, sa o tineti tot asa! tu cum mai esti, cu operatia?
CARMEN:mai folosesc de la dm gelurile de dus alverde pt adulti, sunt f faine. pt bb servetele,betisoare , aleze. Crema si gel de dus iau din alta parte. pt casa mai au produse f bune. Si mai luam caju crud. Cum se mai manifesta fetele tale? sunt mari cred ca cu totul altfel l-au primit pe Paul...s-au adaptat la scoala?
STELLA:ti-a zis de zahar ca sa fie dulce sa il bea bb, nu te supara dar si eu am facut atatea prostii ascultand orbeste pediatra, la prima fetita , acum imi vine sa imi dau palme numai cand imi amintesc. iti spun sincer greu gasesti un pediatru bun pt copii.
ANDREEA-NU MAI STIU: sigur o sa fie bine dupa vizita la medic, probgabil a luat ceva de prin maternitate si tb dat cu un unguent ceva, cum zicea si LALU.
NORMA:sincer nu mai stiu de cand sta treaza mai mult,dar e normal, cresc si o sa fie din ce in ce mai activi si noi mai...zombi.Partea buna e ca devin si din ce in ce mai simpatici si te topesti de dragul lor pe zi ce trece mai mult..
SANDY:prima fetita a avut o problema la piciorus din cauza pozitiei in burtica, mi-a aratat pediatra cum sa-i fac masaj, ii facea cand o tineam la san, s-a rezolvat fara probleme. important e sa incepi cat mai repede , cum zicea si ELFICA.partea simpatica e ca acum mare fiind, adoarme imediat daca ii fac masaj la labute.
LALU:gandacelul papa lm 70-80-100 depinde cat are chef, la 2 ore jumate-3 .Oricum nu e nimic batut in cuie si apar schimbari de la o zi la alta.
BOB:imi place asa de mult cum povestesti despre Iris, facand haz de necaz.
FULGUTA:nastere usoara!
va pup, cineva isi cere drepturile
Ana & Ilinca
anidaz spune:
Salut eu tot pe fuga.
Am descoperit de ce refuza Mihnea sanul,nu e din cauza laptelui de la DM ci din cauza paracetamolului ce il iau fiindca sunt racita,am gustat si avea un iz de medicament ,dar acum s-a obisnuit si suge din nou,asa ca papam combinat .Oricum eu sunt multumita de laptele babylove .Comparativ cu nan-ul care-l constipa groaznic,acesta are cantitatea de fier aproape cu jumate mai putin si nu mai il constipa.Asta a fost si primul criteriu pentru care l-am ales sa fie un lapte cu cat mai putin fier.
mami.ilinca spune:
OLIVETTE:teoretic bb tb sa ia intre 500 si 1000 g in prima luna, in medie 750 si se calculeaza din momentul in care a ajuns la greutatea c m mica, in urma scaderii fiziologice. Deci mata ta a luat bine in jur de 760g plus ca 4 cm pt lungime e excelent. Deci ii merge bine cu lapticul tau plus supliment, chiar dc pt tine e obositor si chinuitor, ei ii prieste , depinde doar de tine cat poti sa mergi inainte in ritmul asta.
Ana & Ilinca