URASTE-TI BAIETELUL!
Raspunsuri - Pagina 8
mihaela77O spune:
addinel,no ofense,dar ce ar fi trebuit sa facem?sa trecem cu vederea?normal ca fiecare persoana a reactionat,cum a simtit,fie chiar si printr-un mod mai dur!
Daca tu ai plans,eu ce sa mai zic,caci baietelui meu are autism si zilnic de lovim de rautati din partea oamenilor,ba mai mult se mai gasesc unii in genul celor de la secom,care au tupeul sa-si imagineze cam ce as simti eu ca mama!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
addinel spune:
mihaela, asta ma sperie pe mine. faptul ca prea multa lume simte nevoia sa reactioneze dur. prea dur. e ceva gresit aici, nu e firesc. din duritatea asta se naste violenta. ma intrebi ce ar fi trebuit sa facem? sa reactionam DECENT, cu un limbaj civilizat. asta cred eu.
sunt sigura ca ti-e greu si stiu cat de aiurea reactioneaza societatea romaneasca. te inteleg ca te-ai bate cu toata lumea pentru puiul tau. inteleg ca ai putea reactiona candva, intr-un context, dur sau violent verbal. dar multa, foarte multa lume reactioneaza MEREU asa. si mie mi-e teama.
portocalia spune:
ba eu cred ca e foarte bine ca a existat o reactie a comunitatii si ca aceasta a avut urmari! mai grav era daca nu exista.
sper din suflet ca in viitor sa se interzica complet reclamele la medicamente. romania este o tara complet isterica in ce priveste achizitionarea de medicamente si suplimente. cumva, imi vine greu sa cred ca asta e in avantajul pacientului.
addinel spune:
portocalia, sper ca nu ai inteles ca eu am zis ca nu e bine ca a existat o reactie!!!
portocalia spune:
addinel, nu, am inteles bine. tu voiai o reactie civilizata si esti nemultumita de duritatea verbala, manifestata virtual. ok, presupun ca esti o persoana foarte sensibila si idealista.
eu, la randul meu, sunt multumita ca reactia a existat si ca a avut un rezultat. detaliile ma lasa momentan rece. sa nu uitam ca vorbim de tara in care grevele nu reusesc niciodata, pentru ca oamenii sunt prea fricosi sau prea fixati pe buzunarul propriu, ca sa-si permita un mic sacrificiu in folosul breslei sau al comunitatii.
daniela_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui addinel inteleg ca ai putea reactiona candva, intr-un context, dur sau violent verbal. dar multa, foarte multa lume reactioneaza MEREU asa. si mie mi-e teama. mama lu' maria randuri pentru maria |
Lumea reactioneaza mereu asa pentru ca se intimpla mereu asa ( sa fie tratata cu dispret-sa zicem asa desi e vorba de mult mai mult aici, de aceasta data)).
Se intimpla mereu asa pentru ca ei, cei care dispretuiesc, lovesc, fura demnitati si vind orice pe bani multi) sint incurajati de slabiciunile si frica celorlalti care nu reactioneaza sau reactioneaza DECENT ( in soapta, cu bun simt).
Vezi dara ca nici frica nu e o reactie tocmai indicata. Pe termen lung, privind in retrospectiva, frica si atitudinea tematoare au favorizat aparitia multor bube rele in capul umanitatii si sint sigura ca nu-i nevoie sa dezvolt, as fi off topic!
A cere sa existe atitudine decenta in fata atacului monstruos al firmei respective impotriva copiilor, parintilor si bunicilor nostri este ca si cum ai spune ca ar fi trebuit sa ii invitam la ceai cu prajituri pe unii care vin sa ne dea cu bita in cap ( comparatie deloc intimplatoare!) doar ca sa mentinem "decenta".
addinel spune:
portocalia, si pentru ca grevele nu reusesc in romania, au existat mineriadele. le validam? ca doar daca cu "greva linistita" nu s-a reusit nimic, s-a trecut mai departe, ne-au aratat ei noua.
dupa ce m-a bulversat ura de pe facebook am venit pe DC, coltul meu cu mamici, unde eram sigura ca violenta verbala nu isi gaseste justificarea si sub nici o forma nu e validata. m-am inselat. o sa deschid un subiect separat pe tema asta, sa nu mai fim off-topic aici.
carmencat spune:
Nu am cuvinte pentru a cataloga aceasta campanie.
Am vazut clipul intamplator si am inlemnit. Dupa primele cuvinte si primele imagini ceea ce am inteles eu a fost sa ne uram copiii si parintii atat de mult incat sa le dam acest supliment alimentar. In secunda 2, socata, bulversata, primul gand ce mi-a venit in minte a fost de cand s-a legalizat eutanasia umana. Pentru ca asta am inteles eu. Sa ii uram atat de tare incat sa scapam de ei. Cu ajutorul acestui supliment.
Oribil. De neconceput. De netolerat.
Iar ce au incercat sa faca cu doneaza 1 euro e absolut abject. Brusc au schimbat macazul cu iubeste-i. Ha! Mi s-a facut scarba.
Sper sa nu mai vanda vreodata ceva, chiar daca ceva-ul ala ajunge sa fie sare de bucatarie.
Eu nu voi mai cumpara nici un produs comercializat de aceasta firma. Vreodata.
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.
alinuk spune:
Ce ziceti?
Asociatiile alea care ar beneficia de pe urma donarii unui euro din partea celor revoltati (ce gluma macabra)
www.prietenia.org
www.asociatia-antiparkinson.ro
ar putea ft frumos sa refuze un astfel de 'sprijin'??
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
De dragul Artei
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
mihaela77O spune:
http://vladstroescu.medlive.ro/2012/10/14/de-ce-replica-secom-nu-schimba-nimic/
ce e scris pe acest blog,reprezinta si punctul meu de vedere!
replica secom:
http://vladstroescu.medlive.ro/2012/10/14/de-ce-replica-secom-nu-schimba-nimic/
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...