URASTE-TI BAIETELUL!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Se discuta pe TVR 1 acum.

DE VANZARE, PENTRU COPII SI MAMICI. SUPER OFERTE!!!

Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Ceea ce te-am rugat eu tine de respectul pentru Forumul nostru, nu despre magaria din subiect.
Noi suntem, cu siguranta, alti oameni.

Am inteles, Rufus. Multumesc!

Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raza de soare

Se discuta pe TVR 1 acum.

da,am urmarit si eu...noroc cu el,ca altfel noi nu stiam ce situatii disperate sunt si noi nu faceam nimic,noroc ca a avut el initiativa in campania asta!ce ne-am fi facut,doamne fara el?!?

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Rezumati-mi si mie ce s-a discutat, va rog. Mie Secom nu mi-au raspuns la mail.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Rezumati-mi si mie ce s-a discutat, va rog. Mie Secom nu mi-au raspuns la mail.

Din cate am inteles, ca eram atenta doar c-o ureche si nici nu am prins de la inceput, au reclamatii oficiale si se pare ca se lasa cu amenzi... era un oficial care evita raspunsurile, il lua pe "nu s-a inteles ce-am vrut noi sa spunem" in brate...

Ar fi schimbat "uraste" cu "iubeste"...(mda, sigur, raul e deja facut)...

A! Si maine vor iesi la rampa cu povestea filmului, "sa inteleaga oamenii ce au vrut ei". Nu am inteles unde si la ce ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

acum vad ca au schimbat banner ul unde scria "uraste-ti tatal" cu "cine a facut compania asta sigur e nebun.internaut",:)unde spune ca :"pana acum te-ai revoltat si ai aratat ca-ti pasa ,mai fa un pas si doneaza 1 euro pentru ajutorarea celor afectati de autism,ADHD,alzheimer si parkinson"...

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Au cumparat la repezeala ieri parca sau alataieri domeniul iubeste.ro si acum sustin sus si tare ca nu domle, asta era partea a doua.

Sigur.

Si scuza-ma cum adica "acum doneaza 1 euro". Ce e asta? Te-am injurat de mama, acu da si tu cu banul?

Sa doneze ei, sub forma de daune morale, tuturor pe care i-au jignit prin aceasta campanie.

Ce magari inepti.

De cate ori deschid fereastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

Citat:
citat din mesajul lui Raza de soare

Te intreb...cum crezi ca m-am simtit ieri, cand m-a intrebat fetita, care era langa mine, "Mami, de ce zice sa-l urasca pe baietel, ce-a facut, de ce nu-l mai iubeste?"...

Raza de soare,mi s-a ridicat parul pe mine...pana si copila ta9care nu stiu ce varsta are) a reactionat,numai niste oameni care se presupune ca sunt maturi,au discernamant,poate au si copii si bunici,nu au reactionat si nu si-au dat seama ce lucru josnic fac/creaza!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

si fetita mea (5 ani si 3 luni are si ea) a avut o reactie similara, aseara, cand la stirile protv a fost prezentata stirea si un fragment din clipul cu mama. s-a oprit din joaca ei, a fost atenta la clip, apoi m-a intrebat ce a facut baietelul respectiv, de ce e suparata mama lui si spune ca-l uraste ? apoi s-a lipit toata de mine si m-a pupat. nici n-am stiut ce sa-i spun pe moment, am incropit o explicatie de genul "nimic mama, e un filmulet facut de niste oameni prosti, care nu gandesc. orice parinte isi iubeste copiii".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Pana unde poate merge o firma...care vrea sa isi vanda suplimetele alimentare? Oare cand au facut clipul pentru publicitate nu le-au vizionat de cateva ori dandu-si cu presupusul ca e bine...ca nu e? Folosesc ce e mai scump in lume: copilul, mama, parintele bolnav...sa isi vanda niste nenorocite de asfel de suplimente? Este adevarat ca in "lumea afacerilor" a banilor nu ai mama , nu ai tata...asta din ce am vazut in filme...Dar din filme pana la realitate...mi se pare un drum lung...Oare nu exista legi care sa fie strict aplicate pentru acest caz? fara sa o mai dea ei la intors, din urasc-iubesc? Oare chiar au innebunit acestia de dragul banilor, incat sa foloseasca asfel de clipuri publicitare? Cand am vazut aseara am simtit ca imi fuge pamantul de sub picioare, la propriu...Sper sa fie desfiintati ca firma si sa suporte rigorile legii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

pe mine tot scandalul asta provocat de campania "uraste" m-a intors pe dos de cateva zile. la inceput m-a socat mesajul. dar ulterior am amutit pur si simplu ca am realizat cata rautate si ura si inchistare exista atat de aproape de mine. nu vreau sa comentez de campania total nefericita (oricum nu cred ca au vrut sa instige la ura, sub nici o forma; cred mai degraba ca nu si-au dat seama de implicatii). dar ce a urmat... de ce in momentul in care criticam ceva trebuie sa si jignim, sa injuram, sa ne coboram la un limbaj absolut suburban? de ce la rautate se raspunde cu rautate? de ce sarim ca sacalii sa atacam? repet, sa criticam cat de dur vrem, dar DECENT! (da, Raza de Soare, genul tau de reactie e mult amplificat pe facebook si asta e ceea ce dezaprob).

zilele astea m-am temut pentru prima data pentru viitorul fiicei mele in aceasta lume. sotul imi spune ca parca sunt un copil de 10 ani care a descoperit ca pe lume exista si lucruri rele. da, asa sunt. pentru ca din lumea mea frumoasa se vad atat de urat toate astea...

p.s. am editat pentru ca nu stiam ca blogul este al unei forumiste, pentru ca nu vreau sa jignesc sau acuz pe nimeni, pentru ca nu vreau sa fiu inteleasa gresit. vreau doar sa discutam despre cum reactionam la ceva ce ne deranjeaza, oricat de tare ne-ar deranja acel ceva si oricat de mult rau ne-ar fi facut. am facut thread separat.

Mergi la inceput