FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 34

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sper spune:

El 96 ea 54 click aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Neata buna
Cel mai matinali suntem noi,defapt abia am adormit si ne-am trezit...ce sa facem ne bantuie insomniile.Bebelinu meu e tare activ aseara circa 4 ore dupa aceia pauza pe la 2 noaptea iar,cred ca nu prea mai are loc.As vrea sa stea inca 10 zile,macar sa ajung si eu luni la Dr.si marti la coafor,de maine intram in sapt 37.Ieri mi-a dat niste contracti si dureri de spate mai mult de 15 minute in picioare nu pot sta trebuie sa ma asez pe canapea , pina la urma cu 2 tabl.de no-spa m-am mai linistit,astea le simt de o saptamina deja .
Sandy,Sper i-mi are rau pt cele intamplate dar trebuie sa priviti in fatza si nu inapoi ,cu incredere...eu sunt convinsa 100% ca veti reusi...si incercati sa fiti putin mai relaxate pe viitor ,frica si teama sunt chesti negative care influenteaza mult in primile saptamani o sarcina inclusiv si starea emotionala...trebuie sa fiti increzatoare in sansa voastra si veti reusi...ex dat de Sper cu articolul ea 54 el 96 ceea ea avea endometru mai bun decit noi si totusi au reusit un bebe sa aibe.
Ruxi,Fumi,Iri si Matusica tinem pumni pt voi si sa va ajute DD sa fie cu noroc aceasta incercare
O frumoasa dimineata sa aveti gravidute si viitoare gravidute

Looana 36Sapt.

Mergi la inceput

Buna dimi!
Loana draga mea bebe cred ca vrea la mami lui in brate si de avut loc pe e asa voinic ca cred si eu ca nu mai are loc intilnire frumoasa sa aveti si plina de fericire te adimir esti cel mai bun exemplu pentru noi toate super pozitiva BRAVO LOANA !va ,matusica pe amandoi

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

saluti fetele,
ce faceti?
Loona, mai ai putin si o sa tii bebelusul in brate
Urmeaza Matusica si multa bafta. Amalia si eu mi-am facut aseara injectia singurica si m-a usturat putin...
urmez si eu, iar dupa mine e Ruxi
Tusferi, Irilac, Cocolino sunteti bine?
Miracol, pe unde umbli?
toata gasca

Mergi la inceput

Fetele m au sunat de lla clinica am 4 embrioni cica sunt de calitate sper pana luni sa reziste si astia 4 si sa am ce transfera medicul mi a zis ca sa nu imi fac grijidar oare pot sa nu imi fac?!

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor,
amaliaro, ma supar pe tine daca nu incetezi sa te stresezi!...pana la proba contrarie asculti de dr!daca zice sa sunt de cea mai buna calitate, nu trebuie sa iti faci griji ca nu cresc!...vor creste grasunei toti patru si vor fi pregatiti pt intalnirea cu mami lor de luni!asa ca ridica capul si sa nu aud vorbe urate de la tine ca ma superi!...gandeste pozitiv pt embrionii aia...si trasmite-le pozitivism...daca vb ca nu rezista, ca nu cresc...nu ii ajuti cu nimic, si nici tu nu vei fi ok!...asa ca fii cumintica ca totul va fi OK!
fumi, multa bafta si tie!tin pumnii!
Looana, mai ai putin si te intalnesti cu bebita!...cine stie poate nu mai are chef sa stea la mami in burtica si de asta te simti asa!te pup si rabdare maxima!
va pup pe toate!

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Fetelor si pe mine ma ustura Clexanul, de obicei cand trec de jumatatea seringii, dar trag aer in piept si ma gandesc ca-i pt o cauza nobila .
Fumi tu ai inceput deja injectiile? Eu o sa le incep de la ET, asa m-am sfatuit cu doc. PS: la cate zile dupa ce ai terminat AC ti-a venit cm-ul?
Amalia felicitari pt cei 4 grasunei, fii optimista si ai incredere ca totul va fi bine. DD te-a ajutat sa ajungi pana aici, doar nu crezi ca te va lasa tocmai acum.
Looana wow, esti langa linia de finish . Iti doresc ca bebe sa fie cuminte si sa te lase sa ajungi la coafor ... nu de alta dar trebuie sa vada si el ce mamica minunata si frumoasa are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bichi spune:

Buna fetelor!
Sper, Sandy va imbratisez cu drag si va sfatuiesc sa nu renuntati la visul vostru! Stiu ca nu este usor, caci orice esec ne aduce o alta suferinta, dar cine persevereaza reuseste!
Amalia iubita curand vei fi mamica!!!!!
Looana mai ai putin pana la marea intalnire!

Noi suntem de 30+2 saptamani, am inceput sa ma misc din ce in ce mai greu, dar pana acum totul bine in afara de diabetul acesta care mi-a facut un milion de nervi si probleme!!!
Am controale din ce in ce mai dese si de maine incep si un curs care ne invata ce trebuie sa facem la nastere si alaptare!

Va pup pe toate, mamici in devenire, burtici si cocuzici!

Mergi la inceput

Bichiva pupa matusica pe toti esti si tu destul de aproape de marea intalnireva doresc sa fiti sanatosi si restul va trece dupa ce ti comorile in brate

amalia tsakoniati

Mergi la inceput