FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 34
Raspunsuri - Pagina 11
amaliaro spune:
Ruxi
Iri
Miracol
Fumi
Loanape amandoi
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
QiaoBing spune:
[v]Sandy din pacate cunosc sentimentul acela cand simti ca ceva nu merge cum trebuie, dar nu poti sa faci nimic sa ajuti. iti doresc sa depasesti perioada asta traumatizanta cat mai repede.
amalia[/b] super productie, super endo, asteptam si super beta !
tusferi spune:
Amalia, ce endo bun Sa dea DD sa obtii embrionasi de cea mai buna calitate si sa se culcuseasca la tine in burtica 9 luni!
Ai decis cati pui?
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot
stefana0909 spune:
Succes Amalia! ....si eu iti tin pumnii, sa fie totul bine si sa ne tii la curent cu toate etapele prin care treci!
Pupici
amaliaro spune:
QiaoBing
Tusferi maaine vom sti cum si ce infunctie de cum evolueaza embrioni
stefana0909 sigur cava tin la curent
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
amaliaro spune:
Fetele am facut primul clexan ma usturat si mi a fost frica
amalia tsakoniati
sper spune:
Amalia DOAMNE AJUTA!
Dupa ce dezimfectezi zona cu spirt lasa sa se usuce bine, de aceea te-a usturat. Bula din siringa impinge-o sus la piston si o bagi si pe ea ultima data(sa nu scoti bula afara). Eu faceam 2/zi plus menopurul si cetrotide. Cand a fost pregnylul m-am intepat de 5 ori, important e sa iasa cu ochisori nu mai conteaza de cate ori ne intepam
amaliaro spune:
Sper da asa e ai dreptate treaba cu bula nu inteleg
amalia tsakoniati
sper spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amaliaro Sper da asa e ai dreptate treaba cu bula nu inteleg amalia tsakoniati FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota |
Amalia seringa de clexane are o bula mica de aer in ea, nu tb sa o scoti afara inainte de injectare deoarece are un rol important. Tii seringa cu pistonul in sus (nu de piston) si ii dai cateva bobarnace pana urca bula sus langa piston ( asta dc nu era acolo de la inceput) . Dupa ce ai impins bula sus scoti capacul si injectezi, bula intra ultima in colacelul tau de grasimita. Are rol de hemostaza acea bula si dc te chinui sa o scoti risipeste si cateva pic de substanta aiurea.
amaliaro spune:
amalia tsakoniati