FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 34

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Sandy nici nu stiu ce sa spun mai mult decat ca-mi pare nespus de rau pt suferinta ta. In astfel de cazuri cuvintele nu prea ajuta. Iti doresc in schimb sa gasesti puterea de a merge mai departe si sper ca intr-o zi sa fii fericita cu un prunc in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

amaliaro, fumi, ruxi ...voi urmati...va rog fetelor alungati norul asta negativ...cu trei BETA BABANE!!!...sa ne umplem de speranta din nou@!

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Sandy, imi pare rau pentru intamplare. Atunci cand ti se intampla niste lucruri pe care nu le poti controla tu ca individ, trebuie sa te gandesti ca, dincolo de noi, exista ceva care ne influenteaza destinul si incercarile vietii chiar trebuiau sa se intample intr-o anumita ordine.
Te imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Sandy, draga noastra, imi pare nespus de rau!
Si eu sper sa iti gasesti puterea de a merge mai departe. M-am tot gandit si eu, de cand m-a binecuvantat DD cu sarcina asta gemelara, ca dintotdeauna mi-am dorit gemeni si ca toate sarcinile mele pierdute, oprite in evolutie, FIV-ul nereusit, au fost esecuri pt ca nu ala era destinul meu. Eu trebuia sa am gemenasii visati dintotdeauna. Te rog nu renunta!
Te imbratisez cu drag!

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Neata si o zi buna sa aveti

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna dimi !
Fetele am fost la clinica endo are 10mm bine stratificat donatoarea a facut 10 oute frumoase maine aflu mai multe amanunte cati si cum s au fertilizat

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Yey Amalia este o veste foarte buna. Tin pumnii pe mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Amalia, super vesti...tin pumnii stransi

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

amaliaro, o VESTE NEMAIPOMENITA...pt ziua de azi!!...culcus bun pt bebei si o gramada de oute super bune!!!...coktail-ul perfect pt o reusita de vis!!!!
eu am gasit programare la eco abia luni dimineata!...asa ca mai am de asteptat cateva zile....voi merge la eco exact in ziua cand matusica isi i-a puiutii acasa!!sper sa fie cu noroc pt amandoua!
va pupic

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

saluti fetele,
Amalia bafta!!!!!. O sa te gravidesti in curand!
miracol, si bafta la eco!
iri, tusferi, looana, burticile!

Mergi la inceput