Clubul "babelor" FIV-oase 64
Raspunsuri - Pagina 16
QiaoBing spune:
gaby am avut discutia despre "planning familial" inainte sa o aducem pe Cocolina. Un pui nascut si crescut in captivitate nu va putea fi eliberat pt ca nu se va descurca afara. Asa ca ori ne asumam sarcina se tinem in casa si puii (!!!) sau gasim cui sa ii dam, ori ii lasam sa cloceasca, dar fara sa scoata pui.
gabyv spune:
Qiao, ce grea decizie! Desi imi aduc aminte ca pe FB era la AdoptieD. un porumbel si multe persoane au vrut sa il ia.
Eu il bat la cap pe al meu sa mai luam o surioara motanului, dar vreau o puiutza, iar el vrea una, dar de un an, ca cica sunt tare obraznici cand sunt mici. (asa este, cand l-am luat pe al nostru, nu am dormit primele 3 luni- dar ce frumos era- plus ca imi este dor de miros de pisica mica - numai cunoscatoarele stiu de ce vorbesc)
E clar sunt dusa, nu?
amaradia spune:
mandy, iti tin pumnii stransi sa fie lipiciosi noua luni la tine in burtica si sa se lase cu
Lara27 spune:
mady, hai ca ma gandeam deja ca, ai ramas acolo cu puii si dr.D si nu te mai vedem 9 luni de zile..pai, atunci, twinsi sa fie, am zis!
oki, acum, fii harnicuta si scrie rapid inca 5mesaje, sa te citim si noi in timp real..
qiao, sa stii ca, de cand citi' cate bunatatzuri se afla in sucul de sfecla rosie, il beau parca, mai cu placere, iaca:
http://www.ziare.com/articole/suc+sfecla+rosie
to be continued..
mariuca83 spune:
fetele
Mi-am facut analizele pt tiroida si sunt cam asa:
TSH -1.56 uUI/ml (0.25-5 )
T3 - 1.62 nmol/l (0.92 - 2.33)
T4 - 96.35 mmol/ml (60 -120)
Anticorpi AntiTG - 20 IU/ml ( <=40 )
Anticorpi Anti TPO - 10 UI/ml(0 - 35 )
Hmmm.. ce parere aveti?
Laparoscopia o fac luna asta vineri de fapt, si sper in decembrie sa fie Fet-ul, mai vedem.
Lara cum esti? Tot fara simptome?
Lara27 spune:
mariuca, super tiroida, bravo, mey!
je? da, da, nesi' as always, no prob'..lancezesc pe canapea, la 'laptoapa'..
le: studiez "bete" si constat ca sunt peste mediana de la tripleti, he, he..va dati seama ce relaxata sunt acum, ca n-au fost 3, da?
to be continued..
velvet spune:
Lara,esti bine,da? voiam sa te intreb daca tu faci clexane,ca parca mai demult am citit ca ai si tu niste mutatii.
mady_grasa spune:
Am bagat o partida buna de ca la mine transferul s-a facut cu anestezie( am o cale tare sinuoasa pana in uter) dar I'm up now and ready to ca mi-e foame rau
mady_grasa spune:
Fetelor ce credeti ca as putea sa mananc in perioada asta pana la beta? exista ceva restrictii? ar trebui sa beau mai multa apa( nu sunt mare fan) dar daca trebuie ma conformez.