Clubul "babelor" FIV-oase 64

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Laraaaaaaaaa felicitariiiiiiii!!!!!!!!!! Ma bucur tare mult pentru tine, o sarcina usoara iti doresc si sa fie bine pana la capat, multa sanatate va doresc!!!!!
Mady bafta multa, tin pumnii stransi, o sa fie bine!!!!
toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaradia spune:

Lara, doamna draga, felicitarile mele!
Ma bucur tare, tare mult pentru tine. Sarcina usoara si la termen iti doresc.
Am zis eu ca pe ploaie se prind mai bine. Pe 1 noiembrie plec la Stanbul cu sufletul plin de speranta.

Doamne ajuta la toate!

Pup toate babutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

miky

amaradia tinem pumnii pe 1 noiembrie!

Mergi la inceput

Velvet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Lara, sis, congratulations!!!!

Sarcina usoara si la termen, copilasi sanatosi - caci eu ma hazardez sa zic de acu ca sunt doi!

Ai grija maxima de tine, protejeaza-te, traieste la maxim bucuria de a fi gravi si nu uita niciodata : instinctul tau e the best doc ever! Orice ti-ar spune vreun doctor, daca tu simti ca e mai bine sa faci o anumita chestie just do it si gata! !!

Te imbratisez si abia astept sa zici cate inimioare ai!

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

ooohhhhh, Brigit, sis' dearest, sooo happilica to see you!!
well, abia astept sa apelez la vastele tale cunostiinte de mom', fie ca-s twinsi, fie ca nu...
meantime, ai grija de trupa vesela at home si mai check din cand in cand mesajele

amaradia, sa fie cu noroc si lasare de twinsi!!..
o sa ai calc si net? hai ca, n-am avut nicio transmisiune "live" din Turkye si ar fi tare fain sa-ti strangem pumnii in real time..

to be continued..

Mergi la inceput

lara, ma gandeam sa iau laptoapa (vorba lu'qiao) cu mine. sper sa fie net acolo unde a inchiriat liliana. nu de alta, dar am devenit dependenta de voi si daca nu va citesc o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_grasa spune:

Buna fetele, acum m-am intors de la clinica cu 2 pui la purtator care sper sa se transforme in twinsi cum zice Lara.

Multumesc pentru incurajari si acum stau zen o saptamana pana pe 22 cand am beta.

Oricum astazi la clinica erau venite la control cateva dintre gravidutele care au reusit luna trecuta si asa m-am bucurat de parca ma si vedeam in locul lor facand calcule cu posibila data a nasterii

Bafta si celorlalte fete cucuiete si tinem aproape

Pupici mici pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

salutari si de pe santier. la noi se construieste de zor la cuib. sotul a avut sarcina sa adune ieri betisoare; s-a pus in "pana" lui Gugu si a adus o punga plina. amorezii s-au trezit cu noaptea in cap si s-au pus pe facut "planuri" - aici facem asa, acolo asa etc. eu am reusit sa mai adorm dupa ce i-am dat fetii medicamentul (are antiinflamator pt aripioara), dar sotul a fost nerabdator si le-a dat betisoarele. m-a trezit ca e constructia in toi. Nu am apucat sa mai fac curat pe balcon, acum nu mai am acces acolo. Gugu e tare harnic, cred ca diseara o sa cada frant de cat munceste - cara ca disperatul bat dupa bat, inginerul lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Eu sunt din ce in ce mai ragusita...
Qiao, tare Gugu al tau, abia astept sa aud ca aveti puiuti. Chiar ce o sa faceti cu ei?
Lara, imi place atitudinea ta! Acum trebuie sa te interesezi si ce se intampla dupa beta mare, ca apoi cand o sa fim si noi in pozitie, sa avem la cine intreba.

Mergi la inceput