Bulgarasi de ianuarie/februarie2013, capitolul 25

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Vad ca mesajul de azi dimineata nu a aparut pe forum, asa ca il mai scriu o data.

Dankutza, am fost azi la Fundeni, erau mai libere ca la 12 plecau la munte la o conferinta de hematologie.
La 6.30 mi-au luat sange, la 7.30 mi-au dat rezultatele + mi-au dat noul tratament. Am vorbit si cu Uschi , era in forma :-))
Raman pe Clexane 0.4, mi-au scos Aspenterul. In rest nu au schimbat nimic: Acid folic, Femibion, Magne B6, Nospa. Analizele au iesit chiar ok, erau foarte mandre de schema lor care a functionat asa de bine!
Imi pare rau ca nu ai ajuns azi, cred ca ajungeai si la scoala in timp util. Dar cine sa stie ca se misca asa repede? E prima oara cand imi dau rezultatele asa repede.
Am auzit ca Uschi revine pe 20 dar asta e intr-o sambata si are program la Medsana atunci.
La Fundeni , de pe 22.

+27s Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Si eu am scris un mesaj, si a disparut.

Dap, daca stiam ca merg lucrurile asa de repede... dar asta e. Tu cum ai IR-urile? Cum ai obtinut Clexane? Ti-au facut ele o scrisoare medicala catre MF? Sau se poate da fara scrisoarea aia? Chiar se poate lua compensat 100%?

cu 22+ ... si am trecut de jumatate

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte ce am scris mesajul care a disparut.

Voi ce stiti despre col? Cat trebuie sa aiba lungimea? La fel cum scade, poate si creste? Sau odata scazut, la revedere? Ce ati obs la eco? Eu am avut pana acum minim 3,8 maxim 4,9 si m-am trezit acum cu 3,3. M-a intrat un cui in inima deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubblegum

Mena, felicitari pentru cele 27 de saptamani!Tin sampania la rece:)!

Blue, apa aia din poza de pe fb e apa de la robinet???Si Borsecul cel de toate zilele? jiizzzzzz

Eu ma lupt cu o constipatie nasoala, ieri am baut lapte apoi am dat cu kiwi, nimic, nada no respons....Ma gandeam la mustul tau Mena, poate ala o ajuta:)))

25+ cu

poti sa incerci supozitor cu glicerina

Carmen cu 24 s :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Eu oricum ma ametesc dupa un pahar de sampanie. Nici nu as putea bea mai mult. Dar mi-ar place sa stau cu dl meu si sa ciocnim un pahar dupa.

In alta ordine de idei, ieri am comandat patutul http://www.hopa-sus.ro/magazin-produse-copii-bebelusi/patut-transformabil-mos-ene--20542-p-65-c.aspx
Si am luat si masuta de infasat si o lampa de veghe cu termometru (are o ratusca simpatica care isi schimba culoarea in functie de temp) http://www.hopa-sus.ro/magazin-produse-copii-bebelusi/lampa-de-veghe-cu-termometru--17932-p-423-c.aspx

25+

foarte frumoase; sa le stapaniti sanatosi

Carmen cu 24 s :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Danku sa-ti traiasca fetita, frumusica foc, votat!

19+ cu
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Salutare!
Eu tot in spital. Din fericire colul e tot lung si pt moment am scapat ce cerclaj.
Partea proasta e ca trebuie sa mai stau o zi in spital sub observatie conectata la vesnica perfuzie.

25+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Si eu am scris un mesaj, si a disparut.

Dap, daca stiam ca merg lucrurile asa de repede... dar asta e. Tu cum ai IR-urile? Cum ai obtinut Clexane? Ti-au facut ele o scrisoare medicala catre MF? Sau se poate da fara scrisoarea aia? Chiar se poate lua compensat 100%?

Acum am IR-uri ok. 0.43 si 0.48, cea ombilicala 0.66, asta la 27s+. Ecografia trecuta nu o am acum la mine. Oricum erau mai mari. Scrisoarea medicala am luat-o de la ginecolog, de la Fundeni nu-ti dau. Cu ea am luat reteta compensata de la MF. 30 de Clexane de 0.4 au costat 430ron din care eu am platit doar 30 ron, restul s-a compensat.

+27s Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Dankutza, de fapt mi-au zis atunci ca dr care putea sa dea scrisoare medicala era in concediu si ca nu pot sa-mi dea atunci de la Fundeni. Poate intre timp a revenit si omul ala la job. Oricum eu asa am facut. Dr meu gineco e insa f ok si disponibil, nu stiu cum e al tau.

+27s Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Salutare!
Eu tot in spital. Din fericire colul e tot lung si pt moment am scapat ce cerclaj.
Partea proasta e ca trebuie sa mai stau o zi in spital sub observatie conectata la vesnica perfuzie.

25+

Multa sanatate!
Se mai poate face cerclaj la varsta asta de sracina?

Mergi la inceput