Bulgarasi de ianuarie/februarie2013, capitolul 25

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Nu pot sa ii pun asteia 2 prenume si sora-sa sa aiba numai unul...ca parca vad ca la adolescenta, cand oricum totul pute, o sa ma acuze ca fac diferente intre ele, ca "vroiam si eu un sg nume/doua nume"....deci....de ce sa-mi bat singura cuie-n cap??

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 29+

Ai putea sa o botezi Ecaterina si sa ii zici Catinca. Sunt inrudite si asa are si nume de sfant.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 28+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

si eu. Gand la gand! Tocmai am cautat originea numelui Catinca, vine de la Ecaterina. In plus, Sf Ecaterina (e cu cruce neagra, e drept) este pe 25 noiembrie; eu implinesc 37 de saptamani pe 30 noiembrie.
Povestea ei pe scurt ar fi cam asa: era fff desteapta si nu vroia sa se marite ca nu gasea un barbat la fel; de destept ca ea. Ca sa-i bage mintile in cap, maica-sa a dus-o la un preot/manastire ceva si a lasat-o acolo. Intr-o noapte L-a visat pe Iisus care i-a spus ca de acum incolo va fi doar mireasa Lui, iar a doua zi s-a trezit cu un inel de logodna pe mana...

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 29+

Frumoasa poveste. Cred ca tocmai i-ai gasit nume fetei .

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 28+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Neataaaa

Azi am intrat in 27s, inca putin si trecem in T3 :)

Citeam mai devreme despre proaspata mamica din odiseea noiembrie-decembrie care, ajunsa dimineata la Medlife cu membranele rupte, nu a fost bagata in seama de medicul de garda, doctorita care ii urmarea sarcina a fost putin deranjata de telefonul de la 6 dimineata, si gravida s=a dus sa nasca in final la Giulesti, basca a fost tratata super bine, si nu a platit ca la privat. Ce mi-a dat de gandit ar fi disponibilitatea medicului meu pt a naste "neprogramat", noapte sau weekend sau sarbatori, musai sa il intreb ce si cum, fie ca aleg sa nasc la stat (Filantropia unde lucreaza el) fie la privat (oricare maternitate).

Curiozitate - daca semnezi contract pt nastere la o maternitate privata si dai avansul, iar nasterea se face la alt spital (cum a patit mamica despre care vb), poti sa-ti recuperezi banii de la ei???

lui Matei (15.12.2010) si 26+ cu Amelia

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Mys, daca se intampla ca in cazul fetei de la Minuni, sunt sigura ca da. Practic ei nu se achita de indatoririle contractuale. Cu un avocat se poate recupera, zic eu. Poate nu sa-ti dea cash inapoi, dar macar sa faci analize in contul acelor bani.

Dar uite, eu am semnat cu RM si inca nu am primit factura de avans Si am un feeling ca nici nu o voi primi. Totusi nu mai avem mult pana la temen

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Mys, daca se intampla ca in cazul fetei de la Minuni, sunt sigura ca da. Practic ei nu se achita de indatoririle contractuale. Cu un avocat se poate recupera, zic eu. Poate nu sa-ti dea cash inapoi, dar macar sa faci analize in contul acelor bani.

Dar uite, eu am semnat cu RM si inca nu am primit factura de avans Si am un feeling ca nici nu o voi primi. Totusi nu mai avem mult pana la temen

27+

Dk tot trebuie sa-i dea inapoi sa-i dea cash ca eu nu ma duc cu cartofi si rosii la ei si poate nici nu am nevoie sa fac analize la ei ci banii aia mi-ar trebui pt lucruri la copil

lui Matei (15.12.2010) si 27+ cu Amelia

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

Am citit si eu de mamica de la Minuni. Treaba e ca ma batea un gand cu Medlife-ul..... Sunt curioasa cine e dr. care nu a venit, sper sa n-am vreo surpriza

20+ am ajuns la jumatate!!
Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_55

Am citit si eu de mamica de la Minuni. Treaba e ca ma batea un gand cu Medlife-ul..... Sunt curioasa cine e dr. care nu a venit, sper sa n-am vreo surpriza

20+ am ajuns la jumatate!!
Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot

Neata, imi pare rau sa aud ca s-au ivit probleme chiar daca s-a semnat un contract. Ideea e ca se poate intampla ca foarte de dimineata sau intr-un weekend respectivul medic sa nu fie, ce te faci atunci? Eu ma bucur cel putin ca fata care anascut pana la urma la Giulesti a fost multumita de cum a fost tratata. Si eu tot la Giulesti nasc si mi-am facut o parare destul de buna de ce se intampla acolo, am discutat si cu asistentele, am vizitat si maternitatea si fac si Scoala mamei, dupa cum deja stiti. Si, la curs, am o viitoare mamica de bebe 2 care a nascut tot la Giulesti pe bebe 1 pentru ca nu era de gasit medicul ei curant (binenteles de la o alta maternitate)... deci, doua bile albe si din exterior pentru Giulesti.

25s cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ma bag si eu...
Ok, au nascut la Giulesti si a fost totul ok; ma bucur. Dar asta nu schimba faptul ca dupa ce ai semnat un contract, ai cotizat cu chitanta (in primul caz) sau fara (in al doilea caz), ajungi sa nasti cu medicul de garda. Asta nu mi se pare normal, mai ales daca nu ti se spune clar de la inceputul sarcinii "bre, eu te monitorizez, dar nasti cu mine numai daca facem cezariana programata sau daca-s de garda"...

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Neata burtici! Eu m-am trezit dormind pe burtica si tare ma tem ca am inghesuit-o pe Placintica mea ... vad ca se foieste prin burtica dar totusi ... am si eu dreptul meu la o panica mica ...

Legat de Medlife pot sa va spun ca personal am avut o experienta foarte frumoasa atunci cand am nascut-o pe Honey ... faptul ca acum vom merge cu RM este doar pentru ca vreau sa nasc cu dr. Parvu ( pe care in mod normal il gasesc la Elias dar eu la stat nu ma duc ca sunt panicoasa de fire si nu am chef de asistente sictirite )...nu stiu ce sa spun ... eu sunt de parere ca in spitalele private treba merge bine pentru ca este o afacere care nu are voi sa scartaie ... in rest, tot oameni sunt si acolo ... dar si cei care apeleaza la serviciile lor, uita uneori ca faptul ca platesti nu inseamna ca ti-ai luat slugi ci doar ca primesti in schimbul banilor platiti servicii de calitate...stiu ca imi povestea o asitenta de la Medlife ca sunt "doamne" care suna sa li se toarne ceai in cana ... in conditiile in care ceaiul era pus pe o masuta rabatabila, atasata patului si se presupune ca din moment ce-ti luai copilul in brate puteai turna si niste ceai in cana .. dar deh, asa e una lume ... mai coconoasa ... hai ca am dat-o in altele, fara legatura cu mamica cu pricina, din noiembrie ,,,

Cat despre factrura la Regina Maria, si noi am semnat cu ei la targ, pe 21 septembrie si sambata trecuta, adica pe 13 octombrie am primit factura de avans pe care am si platit-o ... deci, acum chiar ca mi-am luat de o grija cu ei ... asa, am colaborat cu o mamica, aflata intr-o situatie cu totul speciala ... la 5 luni de sarcina a facut operatie (insarcinata fiind deci ) de oculize intestinala si la 7 luni a nascut ... si nu a fost primita de cei de la RM .... sunt situatii si situatii , nu cred ca trebuie generalizat ... oricum, mai toti spun ca au ce le trebuie pentru prematuri dar ca exista costuri foarte mari pe care poate nu toate mamicile si le-ar permite si ca e mai bine sa mergi sa nasti in alta parte ... eu n-as crede-o nici pe asta ... probabil ca se tem de eventuale probleme (care s-ar putea ivi la orice alt spital) dar care nu ar da bine in portofoliul unui spital privat ... stiu, nu-i frumos, dar pentru ei e sanatos ...

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey (17.04.2008) si 22+ cu Placintzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelalela spune:

buna dimineata fetelor! sunt noua pe acest forum, deci nu prea sti ce sa scriu. sper sa invat cat mai multe de la voi avand in vedere ca sunt la prima sarcina, sunt in 22s. va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Buna dimineata

Mami_papatot, o prietena de a mea a nascut saptamana trecuta la RM si au fost foarte multumiti. Sunt de acord cu tine, mergem la privat pentru niste conditii decente si nu ca sa ni se toarne ceaiul in cana. In privinta prematurilor, eu cred ca nu au nici materialul necesar si nici experienta ca sa se ocupe de ei. Si in Franta, eu nasc la clinica privata dar daca sunt probleme cu copilul te transporta la un spital de stat unde au sectie de neonatologie.

In privinta doctorului care nu a ajuns poate sa se intample cu un motiv intemeiat ... sau nu.

Mergi la inceput